Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Merhabalar :)
Menuye uygun olarak terbiyeli mercimek corbasi veya pasazade corbasi (kofteli terbiyeli corba) uygun geldi bana

Ayrica tavugu muhurlemenize gerek yok ,posette yumusacik oluyor zaten ,hele bi de aksamdan.terbilerseniz daha bi lezzetli olur. Ben posette tavuk yaptigim zaman muhakkak bagette kullanirim ,sadece gogus tarafi ile kuru ,yagsiz oluyor

Menuye ek olarak peynirli borekte yakisir gibime geldi ,ve gayet uyumlu bi menu extraya ihtiyaci yok bence

Çok teşekkür ederim :) Kendim sadece kemiksiz taraflarından azıcık yiyebildiğim için göğüs tarafından yapmak istemiştim. Her ikisinden de koyarım o zaman.

kızlar kırmızı lahana turşusu yapmak istiyorum çok seviyorum var mı aranızda yapan

kızlar kırmızı lahana turşusu yapmak istiyorum çok seviyorum var mı aranızda yapan

Canim benim yaptigim tarif soyle

kg mor lahana
1,5 su bardağı üzüm sirkesi
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı limon suyu
2 tatlı kaşığı kaya tuzu

Lahanalar ince ince kiyilir uzerine tuz dokulerek yogrulur ,yumusayan lahava sıkıca kavanoza doldurulup su,limon suyu,sirke tuz karisimi uzerine dokulur ve kapagi sikica kapatilir.Gunes almayan bi yerde 10-15 gun bekletilir ve Afiyet olsun

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…