- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyorBugün menüde makarna var
Bende cocuklarda sevmiyor sade makarnayı .Kıymali, sucuklu, çökelekli,yada degisik tavuklu soslu dene çin makarnasida olur .Öyle yaparsam yiyorlarKeske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Benim eşim de sadece salçalı soslu seviyo ben de kıymalı seviyorum yani bizim makarna zevklerimiz de uymuyo malesefKeske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Etli nohut
Ezogelin corba
Pilav
Yaninada çocuklara karnibaharli bisey yaparim
Turşu
Komposto çilek.
Tatil basladi artik .Pasta borek pizza hergun biseyler yapariz çocuklara .
Keske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Benim eşim de sadece salçalı soslu seviyo ben de kıymalı seviyorum yani bizim makarna zevklerimiz de uymuyo malesef
2 gümdür maymun gibi tavanlardaydım temizlik yaomaktan pert oldum bugünde. Çoooook güzel yaptığım herşey enfes oldu misafirlerimide şisirip yolladım ohjj cok şükür
SağolsınOoh miss gibi Ellerine saglik canim
Sağolsın
Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .Afiyet olsun Evet ,tatil ile beraber hamburger ,pizza ve kumpir menuye dahil ildu bizde de
Sorma yaa salçalıyı da ben sevmiyorum makarna en sevdiğim yemeklerden biriydi o zevkim de gittiBende kiymali severim seker'cim ama esim salcali ister hepp :/ Bizde de durum ayni
Bu kadar mı?Bir kısırla yolladı mı seni?Bugun kvlerdeydik ,menude
*Kisir
*Yesillik ,
*Tursu
*Kuru pasta vardi
Bu kadar mı?Bir kısırla yolladı mı seni?
Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .
Mutfaktan çıkış yok bana .
Hepside gurme gibi.
Teyzesi sebzeli kiyma yapmış benimkine bunu sade yapsaydin daha iyi olurdu demiş
Sorma yaa salçalıyı da ben sevmiyorum makarna en sevdiğim yemeklerden biriydi o zevkim de gitti
Aynen öyleArada kacamak yapmak lazim aslinda Kendimizi ikinci plana atmakla dogru yapmiyoruz ama usengeclik oluyor bazen aman iki cesitle ugrasmim diye