• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Etli nohut
Ezogelin corba
Pilav
Yaninada çocuklara karnibaharli bisey yaparim
Turşu
Komposto çilek.:KK71:
Tatil basladi artik .Pasta borek pizza hergun biseyler yapariz çocuklara .:KK72:

Afiyet olsun :kk77: Evet ,tatil ile beraber hamburger ,pizza ve kumpir menuye dahil ildu bizde de :rolleyes:

2 gümdür maymun gibi tavanlardaydım :D temizlik yaomaktan pert oldum :D bugünde. Çoooook güzel yaptığım herşey enfes oldu misafirlerimide şisirip yolladım ohjj cok şükür :KK53:

Afiyet olsun :kk77: Evet ,tatil ile beraber hamburger ,pizza ve kumpir menuye dahil ildu bizde de :rolleyes:
Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .
Mutfaktan çıkış yok bana .:mad:
Hepside gurme gibi.
Teyzesi sebzeli kiyma yapmış benimkine bunu sade yapsaydin daha iyi olurdu demiş:KK70:

Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .
Mutfaktan çıkış yok bana .:mad:
Hepside gurme gibi.
Teyzesi sebzeli kiyma yapmış benimkine bunu sade yapsaydin daha iyi olurdu demiş:KK70:

:D :D Erkek cocuklari biraz oyle :-) Benim oglan da yemek sonrasi mutlaka yorumlar :KK45: Eşlerinin vay haline :KK30: :D

Back