- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bende yogurt mayalama makinesi alcaktim ama evvela deniyim dedim ,o kadar gpzumde buyutmusum ki ,cok kolay biseymisİnsh bebis gelince kendin mayalamakta hic zorluk cekmezsin ,mutfaga hakim bi bayan oldugundan ilk mayalamada tutturursun bence
Kati meyve sikacagi aldim bende ,ilk yil kizima meyve -sebze suyu sıkıp icirdim ama daha sonra hic kullanmadim , kendisi son 1 yildir kenarda beklemedeİnsh 3 cu bebise lazim olur da verdigim paraya deger
Değecek zatiBence cok guzel canimAnne eli degmis gibi
Genelde öyle söylüyorlar canım aslında bak o fikirden de vazgeçtim gibi meyvenin kendisini yediririm olmadı zaten 1 bardak su için kaç tane meyve sıkman gerekiyor bu şekilde çok meyve yemiş oluyoruz meyvenin de fazlası zararMayalarım büyük ihtimal denerim en azından o sırada evde olacağım nasılsa
Yoğurt çorbasından vazgeçtim ıspanağın yanına başka bir şey bulacağım
Sabah saatlerinde yazarsan menüyü sonra böyle cayarsınKarar vermek için en iyi saat öğle 2 ile 3 arasıYoğurt çorbasından vazgeçtim ıspanağın yanına başka bir şey bulacağım
Ispanağın yanına ıspanak çorbası çok mantıklı.Cacik olsunSaka saka , ispanagin yanina ispanak corbasi yaparim ben genelde canim
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynen ,doktorumuz meyveyi pure yapip yedirmemi soylemisti diger turlu kabizlik ve yiyecekleri puturlu yiyememe sorunlari oluyormus , tabi ben pinpirikli anne olarak bogazinda kalir korkusuyla 1 yasina kadar suyunu icirmeyi tercih ettim
Rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini duymayi nasip etsin nehir'cim
Ispanak çorbasını severim canım ikisi de aynı diye eşim bunlar aynı demesin sonraCacik olsunSaka saka , ispanagin yanina ispanak corbasi yaparim ben genelde canim
Sabah saatlerinde yazarsan menüyü sonra böyle cayarsınKarar vermek için en iyi saat öğle 2 ile 3 arası
Patates oturtmada iyi gider,makarna yazacaktım dün yapmışsın.Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnnelik büyük sorumluluk bilinçli olmalıyız gerçekten
Ispanak çorbasını severim canım ikisi de aynı diye eşim bunlar aynı demesin sonraDün salçalı makarna olmasaydı bugün makarna yapardım pilavda olmaz ıspanağın yanına mercimek çorbası mı yapsam acep ya da hazır domates çorbası yapayım
Evet dün Ispanakları doğrayıp dolaba kaldırınca sabahtan oluşturayım menüyü de kafam rahat etsin dedim aslında 1 aylık listem hazır dolaba yapıştırılmış şekilde ama bu hafta dağıldı
Ispanağın yanına ıspanak çorbası çok mantıklı.
Gerçekten mi ıspanağın yanına ıspanak çorbası yapıyorsun,şaka yaptın zannetmiştimZevkler ve renkler tartisilmaz , biz boyle seviyoruz canim
Patates oturtmada iyi gider,makarna yazacaktım dün yapmışsın.
Bugünkü menüm mercimek çorbası(dünden bu günede kalsın diye fazla yapmıştım)makarna,patatesli beyaz lahana turşusu kavurması,ayran.
Gerçekten mi ıspanağın yanına ıspanak çorbası yapıyorsun,şaka yaptın zannetmiştim
Çorbasını nasıl yapıyorsun ?Evet , esim ispanagin corbasini sever , cocuklara da yogurtlu yedirebiliyorum bi tek , durum boyle olunca ispanak corbasi ve yemegi ayni gun yapilir ,yanina salata ve yogurt eklenir
Kremalı mantar çorbası
Ekşili etli dolma-sarma
Ayran
Çorbasını nasıl yapıyorsun ?
Bende pirinç yerine bulgur kullanıyorum.Eşimde çorba olarak sever.Birde kalca yerine salça kullanırım.Yarışma yemeğini yapabildin mi?Kuru sogani yagda kavurup kalca ve pirinc ekliyorum , uzerine et suyu ekleyip pirincelr pisene kadar kaynatip ince ince kiyilmis ispanaklari da ekliyorum , pismeye yakin toz sumak ,tuz ve baharat ekleyip 10 dk pisirip kapatiyorum... Afiye olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?