• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Proteindir candır :KK70::KK53:

Sağol canım ben sanırım yoğurt almazdım ama çok sevdiğimi farkettim burası sayesinde:KK70:

Bizde yogurdu yaz-kis cok sık tuketiriz canim, gecen yil hep evde mayalardim ama bu sene hazira donduk yine :KK51: Hazirlarda ne kadar kalsiyum prebiyotik vardir Allah bilir :( Keske evde mayalama sansimiz olsa :kk77:

Sen temizden ziyade titizsin o zaman kizz :KK60: Mash , miss gibi olur hersey ne guzel :KK200: Bende hijyene ozen gosteririm ama 2 cocukla herseyin yerli yerinde tutturabilmek mumkun olmuyor :-)
Bendede 2 çoçuk hatta 4 çocuk var :D evde bentoplarım onlar dağıtır :D titiz değil kız allah koeusun titizlik iyi birşey değil temiz diyelim

Bizde yogurdu yaz-kis cok sık tuketiriz canim, gecen yil hep evde mayalardim ama bu sene hazira donduk yine :KK51: Hazirlarda ne kadar kalsiyum prebiyotik vardir Allah bilir :KK43: Keske evde mayalama sansimiz olsa :kk77:
Ben bazen şoktan günlük süt alıp onunla mayalıyorum kavanozda,aynı ev yoğurdu tadını veriyor.

Bendede 2 çoçuk hatta 4 çocuk var :D evde bentoplarım onlar dağıtır :D titiz değil kız allah koeusun titizlik iyi birşey değil temiz diyelim

İsin zor valla canim , cocuklara oyun hamurunu veya kupleri verip oturtmak mumkun ama abileri oturtmak mumkun degil :-) Camasirdan baslasan yika-as-katla-utule-yerlestir...... yoruldum bile :KK53: :D

2 çocuk hatta 4 çocuk nasıl oluyor:KK64:biri eşin olsa öteki kim
Annem babam abinler :D
İsin zor valla canim , cocuklara oyun hamurunu veya kupleri verip oturtmak mumkun ama abileri oturtmak mumkun degil :-) Camasirdan baslasan yika-as-katla-utule-yerlestir...... yoruldum bile :KK53: :KK70:
Sorma bizimkilerde öyle ancaaa yemek yapıp çamaşır yıkıyoruz yemin ederim ablamlar bazen bize kalmaya gelince hemen bunalıma giriyorlar ne bu hep yemek yapcaz diye :D benimkide can işte

nuryolu nuryolu bak bu tarifi buldum nasıl sence
Elmalı kurabiye ve susamlı simit tarifinide buldum nefis yemek tariflerini ben çok seviyorum hep güzel oluyor ya

Bizde yogurdu yaz-kis cok sık tuketiriz canim, gecen yil hep evde mayalardim ama bu sene hazira donduk yine :KK51: Hazirlarda ne kadar kalsiyum prebiyotik vardir Allah bilir :KK43: Keske evde mayalama sansimiz olsa :kk77:
Keşke canım maalesef bizde hep hazırcıyız bebek nasip olur da olursa yapar mıyım bilmiyorum katı meyve sıkacağı alacağım ama o zaman yoğurt mayalamayı bilmiyorum:KK70:

nuryolu nuryolu bak bu tarifi buldum nasıl sence
Elmalı kurabiye ve susamlı simit tarifinide buldum nefis yemek tariflerini ben çok seviyorum hep güzel oluyor ya

Evet ,bende seviyorum oradaki tarifleri :kk77: Ben ic pilavimi bu sekilde yapiyorum canim www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ic-pilav.896000/#post-44679471

Elmali kurabiyemi boyle
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elmali-kurabiye.849204/

Simidimi de hep bu tarifle yaparim

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandil-simidi.849195/

Bu tarifleri yillardir degistirmeden yaparim :kk77:

nuryolu nuryolu Annemle konuştuk menümüzü 280 derece değiştik:KK53:Sence nasıl

Fırında patatesli,tavuk
Pilav(Şehriyeli)
Kuru fasülye
Börek(ıspanaklı,patatesli,Peynirli)
Komposto
Salata
Ayran

Çay Saatinde

Revani haşhaşlı
Hazır kurabiye hem tatlı hem tuzlu(ben yaliyim dedim ama babam dıkkanda var bosuna yapma diye ısrar etti:KK45:

Nasıl sence:KK14:

Evet ,bende seviyorum oradaki tarifleri :kk77: Ben ic pilavimi bu sekilde yapiyorum canim www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ic-pilav.896000/#post-44679471

Elmali kurabiyemi boyle
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elmali-kurabiye.849204/

Simidimi de hep bu tarifle yaparim

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandil-simidi.849195/

Bu tarifleri yillardir degistirmeden yaparim :kk77:
Ayy çok tesekkürler ben bunları hemen defterime yaziyim

Keşke canım maalesef bizde hep hazırcıyız bebek nasip olur da olursa yapar mıyım bilmiyorum katı meyve sıkacağı alacağım ama o zaman yoğurt mayalamayı bilmiyorum:KK70:

Bende yogurt mayalama makinesi alcaktim ama evvela deniyim dedim ,o kadar gpzumde buyutmusum ki ,cok kolay biseymis ;) İnsh bebis gelince kendin mayalamakta hic zorluk cekmezsin ,mutfaga hakim bi bayan oldugundan ilk mayalamada tutturursun bence :KK19:
Kati meyve sikacagi aldim bende ,ilk yil kizima meyve -sebze suyu sıkıp icirdim ama daha sonra hic kullanmadim , kendisi son 1 yildir kenarda beklemede :-) İnsh 3 cu bebise lazim olur da verdigim paraya deger :-)

nuryolu nuryolu Annemle konuştuk menümüzü 280 derece değiştik:KK53:Sence nasıl

Fırında patatesli,tavuk
Pilav(Şehriyeli)
Kuru fasülye
Börek(ıspanaklı,patatesli,Peynirli)
Komposto
Salata
Ayran

Çay Saatinde

Revani haşhaşlı
Hazır kurabiye hem tatlı hem tuzlu(ben yaliyim dedim ama babam dıkkanda var bosuna yapma diye ısrar etti:KK45:

Nasıl sence:KK14:

Bence cok guzel canim :kk77: Anne eli degmis gibi :-) :KK200:

Back