- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın beşamel soslu karnabahar yapmayı düşünüyorum güzel olur mu acaba ilk defa yapacağım da![]()
Bugün lazanya yaptım ilk defa çoook zahmetli geldi bana her kat için ayrı ayrı kıyma harcı yay beşamel sos yay derken
Ama çoook da lezzetli oldu yaw![]()
Afiyet olsun canimLazanya yapmayi cok istiyorum ama daha nasip olmadi bi turlu
Makarna yapmistim o da cok zahmetli ,hamuru cok sert oldugundan acmasi v.s cok zor . İnsh bi ara lazanya da yapicam
![]()
Sagol cnm hmm ben iki kisilik yapmakta bile zorlandim senin cocuklarin var bildigim kadariyla gerci artik iyice ustalasmissindir mutfakta ama :)
Tavsiye ederim ben tarifi nefisyemektarifleri nden aldim pakette yazan tarifi uygulamadim kereviz muskat fln vardi onlar ney dedim anam babam usulu olsun dedim tarifi internettrn aldim :))
Bugün;
Patates dizmesi
Arpa şehriyeli pilav
Turşu
Ayran
![]()
Teşekkürler size deAfiyet olsun canim![]()
Kaçırmadan sorayım nasıl yapıyorsun bende yapsam mi sürekli tyketiyoruz sağlıklı olsunPaket denemedim hic , markete ugradigim zaman mutlaka alicam tavsiyen uzere
Ben makarna hamurunu evde yapmistim , off nefis oluyor ,bu makarnaysa pakettekiler ne diye dusundum uzun sure![]()
![]()
Terbiyeli Şehriye çorbası
Pazı kavurma
Lahana turşusu
En Saçma menum bu konuya denk geldi :)
Paket denemedim hic , markete ugradigim zaman mutlaka alicam tavsiyen uzere
Ben makarna hamurunu evde yapmistim , off nefis oluyor ,bu makarnaysa pakettekiler ne diye dusundum uzun sure![]()
![]()
Bugun menude
*Lahmacun
*Salata
*Ayran
*Revani vardi![]()