- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın beşamel soslu karnabahar yapmayı düşünüyorum güzel olur mu acaba ilk defa yapacağım da
Bugün lazanya yaptım ilk defa çoook zahmetli geldi bana her kat için ayrı ayrı kıyma harcı yay beşamel sos yay derken
Ama çoook da lezzetli oldu yaw
Afiyet olsun canim Lazanya yapmayi cok istiyorum ama daha nasip olmadi bi turlu Makarna yapmistim o da cok zahmetli ,hamuru cok sert oldugundan acmasi v.s cok zor . İnsh bi ara lazanya da yapicam
Sagol cnm hmm ben iki kisilik yapmakta bile zorlandim senin cocuklarin var bildigim kadariyla gerci artik iyice ustalasmissindir mutfakta ama :)
Tavsiye ederim ben tarifi nefisyemektarifleri nden aldim pakette yazan tarifi uygulamadim kereviz muskat fln vardi onlar ney dedim anam babam usulu olsun dedim tarifi internettrn aldim :))
Bugün;
Patates dizmesi
Arpa şehriyeli pilav
Turşu
Ayran
Teşekkürler size deAfiyet olsun canim
Kaçırmadan sorayım nasıl yapıyorsun bende yapsam mi sürekli tyketiyoruz sağlıklı olsunPaket denemedim hic , markete ugradigim zaman mutlaka alicam tavsiyen uzere
Ben makarna hamurunu evde yapmistim , off nefis oluyor ,bu makarnaysa pakettekiler ne diye dusundum uzun sure
Terbiyeli Şehriye çorbası
Pazı kavurma
Lahana turşusu
En Saçma menum bu konuya denk geldi :)
Paket denemedim hic , markete ugradigim zaman mutlaka alicam tavsiyen uzere
Ben makarna hamurunu evde yapmistim , off nefis oluyor ,bu makarnaysa pakettekiler ne diye dusundum uzun sure
Bugun menude
*Lahmacun
*Salata
*Ayran
*Revani vardi