Delirdim zaten cuma gününe kadar evde yıkanmadık şey bırakmam şimdi ben
Proteindir candır
Sağol canım ben sanırım yoğurt almazdım ama çok sevdiğimi farkettim burası sayesinde
Bendede 2 çoçuk hatta 4 çocuk varSen temizden ziyade titizsin o zaman kizzMash , miss gibi olur hersey ne guzel Bende hijyene ozen gosteririm ama 2 cocukla herseyin yerli yerinde tutturabilmek mumkun olmuyor
2 çocuk hatta 4 çocuk nasıl oluyorBendede 2 çoçuk hatta 4 çocuk varevde bentoplarım onlar dağıtır titiz değil kız allah koeusun titizlik iyi birşey değil temiz diyelim
Demek ki sorun bende veya dolapta
Ben bazen şoktan günlük süt alıp onunla mayalıyorum kavanozda,aynı ev yoğurdu tadını veriyor.Bizde yogurdu yaz-kis cok sık tuketiriz canim, gecen yil hep evde mayalardim ama bu sene hazira donduk yineHazirlarda ne kadar kalsiyum prebiyotik vardir Allah bilir Keske evde mayalama sansimiz olsa
OHHH be rahatladım şimdiDolaptan degildir ama alisik degilsen iyi olmayacagi dusuncesi ile tadini farkli aliyorsundur
Bendede 2 çoçuk hatta 4 çocuk varevde bentoplarım onlar dağıtır titiz değil kız allah koeusun titizlik iyi birşey değil temiz diyelim
Ben bazen şoktan günlük süt alıp onunla mayalıyorum kavanozda,aynı ev yoğurdu tadını veriyor.
Annem babam abinler2 çocuk hatta 4 çocuk nasıl oluyorbiri eşin olsa öteki kim
Sorma bizimkilerde öyle ancaaa yemek yapıp çamaşır yıkıyoruz yemin ederim ablamlar bazen bize kalmaya gelince hemen bunalıma giriyorlar ne bu hep yemek yapcaz diyeİsin zor valla canim , cocuklara oyun hamurunu veya kupleri verip oturtmak mumkun ama abileri oturtmak mumkun degilCamasirdan baslasan yika-as-katla-utule-yerlestir...... yoruldum bile
Him ,hazir sutle hic denemedim ben
AynennProteindir candır
Sağol canım ben sanırım yoğurt almazdım ama çok sevdiğimi farkettim burası sayesinde
Keşke canım maalesef bizde hep hazırcıyız bebek nasip olur da olursa yapar mıyım bilmiyorum katı meyve sıkacağı alacağım ama o zaman yoğurt mayalamayı bilmiyorumBizde yogurdu yaz-kis cok sık tuketiriz canim, gecen yil hep evde mayalardim ama bu sene hazira donduk yineHazirlarda ne kadar kalsiyum prebiyotik vardir Allah bilir Keske evde mayalama sansimiz olsa
nuryolu bak bu tarifi buldum nasıl sence Elmalı kurabiye ve susamlı simit tarifinide buldum nefis yemek tariflerini ben çok seviyorum hep güzel oluyor ya
Ayy çok tesekkürler ben bunları hemen defterime yaziyimEvet ,bende seviyorum oradaki tarifleriBen ic pilavimi bu sekilde yapiyorum canim www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ic-pilav.896000/#post-44679471
Elmali kurabiyemi boyle
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elmali-kurabiye.849204/
Simidimi de hep bu tarifle yaparim
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandil-simidi.849195/
Bu tarifleri yillardir degistirmeden yaparim
Bende kopya çekeyim çaktırmadanEvet ,bende seviyorum oradaki tarifleriBen ic pilavimi bu sekilde yapiyorum canim www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ic-pilav.896000/#post-44679471
Elmali kurabiyemi boyle
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elmali-kurabiye.849204/
Simidimi de hep bu tarifle yaparim
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandil-simidi.849195/
Bu tarifleri yillardir degistirmeden yaparim
Keşke canım maalesef bizde hep hazırcıyız bebek nasip olur da olursa yapar mıyım bilmiyorum katı meyve sıkacağı alacağım ama o zaman yoğurt mayalamayı bilmiyorum
nuryolu Annemle konuştuk menümüzü 280 derece değiştik Sence nasıl
Fırında patatesli,tavuk
Pilav(Şehriyeli)
Kuru fasülye
Börek(ıspanaklı,patatesli,Peynirli)
Komposto
Salata
Ayran
Çay Saatinde
Revani haşhaşlı
Hazır kurabiye hem tatlı hem tuzlu(ben yaliyim dedim ama babam dıkkanda var bosuna yapma diye ısrar etti
Nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?