• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Yeni icatlar hiç bitmiyor:-)Biz eskileri yapmaya çabalarken yenileri çıkıyor:KK70:Ben birde uydurma yani doğaçlama çok yaparım:KK53:

Senin elinin ayari tutmus ,una dokunsan pasta olur mubarek :nazar: :-)
Ben en son dogaclama yaptigimda ,esimin yerkenki yuz ifadesini unutamadigimdan artik kalkismiyorum oyle islere :KK45: :D

Senin elinin ayari tutmus ,una dokunsan pasta olur mubarek :nazar: :-)
Ben en son dogaclama yaptigimda ,esimin yerkenki yuz ifadesini unutamadigimdan artik kalkismiyorum oyle islere :KK45: :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Boşver sen doğaçlama yapmaya ara ara devam et:KK45:Ben çoğunluk öyle yapıyorum:KK70:

Bilmem , genc miyim ? Cocuklar ,ev ,is derken bazen kendimi cok yasli ,bitkin hissediyorum nevos o_O Erken evliligin artisi oglum ,eksisi de bu hissiyat olsa gerek :/
Canım daha 25 yaşındasın:KK19:Çok erken evlenmişsin:KK51:Çocuklar,işler yıpratıyor haklısın:KK14:
Büyüdükçe sorunları artıyor:KK51:Ben bu yıl zor yetişiyorum:KK47:

Canım daha 25 yaşındasın:KK19:Çok erken evlenmişsin:KK51:Çocuklar,işler yıpratıyor haklısın:KK14:
Büyüdükçe sorunları artıyor:KK51:Ben bu yıl zor yetişiyorum:KK47:

Evet ,erken evlilik erken annelik...
Bazen ,buyuseler de gece ateslenmeleri,kusmalari , ter kurutmalari ,yemek yedirme derdi v.s bitse diyorum ama etrafimdaki herkes buyuyunce dertleri de buyuyor diyor ,gozum iyice korkuyor :/ Sukur esim en buyuk destegim :KK200:
Sen kac yasinda evlendin peki ? ben birini zor zaptediyorum , ikiz annesi olmak cok zor olmali :KK19:

Evet ,erken evlilik erken annelik...
Bazen ,buyuseler de gece ateslenmeleri,kusmalari , ter kurutmalari ,yemek yedirme derdi v.s bitse diyorum ama etrafimdaki herkes buyuyunce dertleri de buyuyor diyor ,gozum iyice korkuyor :/ Sukur esim en buyuk destegim :KK200:
Sen kac yasinda evlendin peki ? ben birini zor zaptediyorum , ikiz annesi olmak cok zor olmali :KK19:
Allah kolaylık versin canım :KK19:
Ben 21 yaşında evlendim canım:KK39:Çok zor günler geçirdim canım:KK19:Çok şükür büyüdüler,fakat şimdi farklı zorlukları var.:KK51:

Allah kolaylık versin canım :KK19:
Ben 21 yaşında evlendim canım:KK39:Çok zor günler geçirdim canım:KK19:Çok şükür büyüdüler,fakat şimdi farklı zorlukları var.:KK51:

Amin ,hepimize insh canim :KK60:
Her sey bi tarafa bi gulumsemeleri butun zorluklari unutturuyor , anne olmanin en guzel tarafi da bu his belki de :KK200:

ooh yarasin :kk77: Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam :-)
Evet sokak başında vardı bir tek biz alıyorduk galiba kapattı adam neyse ki rahat 3 farklı çiğ köfteci var servisten indiğimiz yerde:KK70:

Back