- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Ben sadece markete giderek yandım ya buğday tenli olmanın dezavantajlarıBu arada erkek çıkan üye beni beğenmemiş bana yazmadı
Kızlar tam 3 gün güneşlenmenin sonucu bu koca bir sıfır!!!! Artı kayınvalidemin yanında uzun süre kalmanın dezavantajı şortlara sığmayan bir toto
Eki Görüntüle 1608385
Sağol canım senin fitliğinin yanındaBen sadece markete giderek yandım ya buğday tenli olmanın dezavantajları
Ayrıca çok fitsin ^^
Tunige ba-yıl-dım :)
Bende sana bayılıyorumTunige ba-yıl-dım :)
evetbana mı?
aa aynurel derken ? tam olarak nickini atar mısın canım ?aynurel vardı ya o da erkek çıktı..
herkes tanır hemn hemn. Çok sık yorum yapıyodu
O zaman tüm fotoğrafları fakedir yani. Ama çok şaşırdım. onlarca fotoğraf. peki cidden erkekse yani eline ne geçti böyle yaparak dimi te allam.Evet erkekmis canım şok oldum..
Guzellikk:)
yuhhhh. ya ben anladım jooker ve bilgecede anladı.Evet. İlk once hatun gibi konusuyodu sonradan cinsel sorular sormaya basladi o an çözdüm olayi ya erkek yada lez dedim yaniic camasirli fotograflar filan yolladi bendende isteyince erkek oldugunu sezdim arkadasliktan cikardim, kimdi acaba hep ayni kizin fotolariydi cunku belkide kiz arkadasi onu teshir ediyordu tuhaf...
Zaten olay sizin cozmenizden bi gun once oldu ondan once degil yani ertesi gun foruma girdim patlamis zaten.. Bi tek o gormuyorki resimleri herkes goruyor yuzumu kapatmamin onunla bi ilgisi yok ben bilmiyordum herkesin acikca resimleri gorebildigini google'a nick yazinca bile bu fotolar cikiyor ondan sonra kapattim ve ev halimle olan fotolari koymadim...
sanadamı yazdı..o üye bana da musallat oldu kızlaaaar
yuhhhh. ya ben anladım jooker ve bilgecede anladı.
ama işte ispat edemeyince sitede fake demekte yanlış anlaşılıyor bazen, yok kıskandı yok çekemedi vs. o yüzden yazmadım birşey.
kibledim bir kaç kere.
ama tabii ispat şarttı.
arkadaşlar o tarz mesajlar gelince,gereken kibleyin. .
yönetime bölüm editörü bana yada yazın. bende yönetime iletirim. ama yazdı deyip boşvermeyin.
pes. pis sapık . terbiiyesiz yaratık ya. yolladığı fotolara bak.Önce ekte yolladigim fotolari atti sonrada kalcalarin bacaklarin cok guzel sende bana ciplak foto atarmisin dedi bu cumlede cozdum olayi ama aklima kiblemek gelmedi direkt muneye soyliyim dedim ama benim yasadigim her probleme mune müdahale ediyor bu seferde diycek sen ne problemli kizsin herseyi sikayet ediyorsun diye.. Bu kizda kimse artk zavalli fena ifşa oldu..
çok hoşsun :)
ben 3 günde kapkara oldum kızBu arada erkek çıkan üye beni beğenmemiş bana yazmadı
Kızlar tam 3 gün güneşlenmenin sonucu bu koca bir sıfır!!!! Artı kayınvalidemin yanında uzun süre kalmanın dezavantajı şortlara sığmayan bir toto
Eki Görüntüle 1608385
harıkasınnnnnnnnnnnnnAnkara'da ulus'a hangi kıyafetle yürünür adlı çalışmam, bugünden.
cinsellik konusmaya calısıyodu hep özelden canım amacı oyduO zaman tüm fotoğrafları fakedir yani. Ama çok şaşırdım. onlarca fotoğraf. peki cidden erkekse yani eline ne geçti böyle yaparak dimi te allam.
ilk gecelikten bende de varÖnce ekte yolladigim fotolari atti sonrada kalcalarin bacaklarin cok guzel sende bana ciplak foto atarmisin dedi bu cumlede cozdum olayi ama aklima kiblemek gelmedi direkt muneye soyliyim dedim ama benim yasadigim her probleme mune müdahale ediyor bu seferde diycek sen ne problemli kizsin herseyi sikayet ediyorsun diye.. Bu kizda kimse artk zavalli fena ifşa oldu..
ilk gecelikten bende de varkız bana neler yazmadı ki sabah foto atıyo bu sabah boyle uyandım dıyo sen de ar dıyo yüzünü merak edıyorum sen de at dıyo gece foto atıyo sonra dıyo kı evlenıcem bı hafta sonra falan dıyo
sonra regl oldum nişanlımla ilişkiye giremiyorum falan dıyo ay bir sürü şey dedi ya işte senin sevgilin var mı bişeyler yapıyo musunuz ben tabı cevap vermedım dıyo kı biraz abarttım mı kız kıza konusuyoruz numaranı versene
sonra dıyo kı burdakı kızlar benı cekemıyo bızı cekemıyo falanpis sapık