Bugün ne giydin? Çek görelim..

Ben sadece markete giderek yandım ya buğday tenli olmanın dezavantajları

Ayrıca çok fitsin ^^

Ben sadece markete giderek yandım ya buğday tenli olmanın dezavantajları

Ayrıca çok fitsin ^^
Sağol canım senin fitliğinin yanında Ben çok beyaz biri değilim ki bende banada buğday diyebiliriz aslında. Bronzlaştırıcı sürdüm o kadar her yerime, bende bronz pigmenti eksik galiba

yuhhhh. ya ben anladım jooker ve bilgecede anladı.
ama işte ispat edemeyince sitede fake demekte yanlış anlaşılıyor bazen, yok kıskandı yok çekemedi vs. o yüzden yazmadım birşey.
kibledim bir kaç kere.
ama tabii ispat şarttı.
arkadaşlar o tarz mesajlar gelince,gereken şu, kibleyin. .
yönetime bölüm editörü bana yada yazın. bende yönetime iletirim. ama yazdı deyip boşvermeyin.

Son düzenleme:

Daha önce basima boyle bir sey gelmedi canim acikcasida safligima kiziyorum normalde boyle davranmam ama dedigin gibi sacma mevzulardan surekli damgalaniyoruz bu sefer susayim dedim ama bidahakine en azindan haber vericem ki takibe alinir tedbir alinir... Erkek oldugu kurdugu cümlelerden alenen belliydi cunku...

Önce ekte yolladigim fotolari atti sonrada kalcalarin bacaklarin cok guzel sende bana ciplak foto atarmisin dedi bu cumlede cozdum olayi ama aklima kiblemek gelmedi direkt muneye soyliyim dedim ama benim yasadigim her probleme mune müdahale ediyor bu seferde diycek sen ne problemli kizsin herseyi sikayet ediyorsun diye.. Bu kizda kimse artk zavalli fena ifşa oldu..

Eklentiler

• yş.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 588
  • image.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 570
pes. pis sapık . terbiiyesiz yaratık ya. yolladığı fotolara bak.

Ankara'da ulus'a hangi kıyafetle yürünür adlı çalışmam, bugünden.
harıkasınnnnnnnnnnnnn
O zaman tüm fotoğrafları fakedir yani. Ama çok şaşırdım. onlarca fotoğraf. peki cidden erkekse yani eline ne geçti böyle yaparak dimi te allam.
cinsellik konusmaya calısıyodu hep özelden canım amacı oydu

ilk gecelikten bende de var kız bana neler yazmadı ki sabah foto atıyo bu sabah boyle uyandım dıyo sen de ar dıyo yüzünü merak edıyorum sen de at dıyo gece foto atıyo sonra dıyo kı evlenıcem bı hafta sonra falan dıyo
sonra regl oldum nişanlımla ilişkiye giremiyorum falan dıyo ay bir sürü şey dedi ya işte senin sevgilin var mı bişeyler yapıyo musunuz ben tabı cevap vermedım dıyo kı biraz abarttım mı kız kıza konusuyoruz numaranı versene
sonra dıyo kı burdakı kızlar benı cekemıyo bızı cekemıyo falan pis sapık

off ya iyiki kendini belli etti yoksa baska seyler olabilirdi.. Banada nisanlinla neler yapiyosun diye sordu gece yatarken neler giyiyosun fantazi yapiyomusun filan dedi , dedim bu kesin lez bana sariyo kendine fantazi ariyo meger tam tersiymis ama ileri gidince kalça muhabbetlerine girince dedim bir g*t hastasi ancak erkek olabilir Allahtan yakalandi ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…