- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Facebookta Dışarıya kapalı Bir Arkadaşının fotolarımız bence. Erkek olduğunu okuyunca salak gibi hissettim kendimiFotoğrafları nerden alıyordu acep?
Dün senin yorumlarını okudum ona attığın, koptum cidden jooker
Olabilir pc den girersem bir araştırma yapayım buna ben.Facebookta Dışarıya kapalı Bir Arkadaşının fotolarımız bence. Erkek olduğunu okuyunca salak gibi hissettim kendimi
Ben işkillenmiştim bakerkek miymiş o üyevalla nasıl dikkat ettiniz farklı farklı paylaşımlar yaptığına ya ben hiç dikkat etmemiştim
kadın olası var demekki bazı erkeklerin
kimin fotosunu paylaştı acaba poposu falan güzeldiBen işkillenmiştim bak
Yabancı biridir kesinkimin fotosunu paylaştı acaba poposu falan güzeldi
hangi face e evrenim?Bende faceye katilabilirmiyim... erkek değilim yıllardır üyeyim zaten pro'yum
Üç aydır doğum yaptım vücudum biraz bozuldu giyinmeyi sevmez oldum. Biraz size bakim canım süslemek giyinmek istesin
Aaa gerçekten mi?
siz ikiniz iyi anlaşıyordunuz değil mi
erkek olduğunu anlayınca mı artık yüzünü kapamaya karar verdin?
keşke sapık sapık msj lar attığı an söyleseydin millette ona göre davranırdı neyse geçmiş olsun.
ne bileyim kötü amaçlı insanların alabileceğini anlayıp korktun zannettimEvet. İlk once hatun gibi konusuyodu sonradan cinsel sorular sormaya basladi o an çözdüm olayi ya erkek yada lez dedim yaniic camasirli fotograflar filan yolladi bendende isteyince erkek oldugunu sezdim arkadasliktan cikardim, kimdi acaba hep ayni kizin fotolariydi cunku belkide kiz arkadasi onu teshir ediyordu tuhaf...
Zaten olay sizin cozmenizden bi gun once oldu ondan once degil yani ertesi gun foruma girdim patlamis zaten.. Bi tek o gormuyorki resimleri herkes goruyor yuzumu kapatmamin onunla bi ilgisi yok ben bilmiyordum herkesin acikca resimleri gorebildigini google'a nick yazinca bile bu fotolar cikiyor ondan sonra kapattim ve ev halimle olan fotolari koymadim...
ne bileyim kötü amaçlı insanların alabileceğini anlayıp korktun zannettim
işte örnekte olduğu gibi kadınım diye samimiyet kurup ismini adresini öğrenebilirdi
çok şık ve uyumlu
teşekkür ederim themis :)çok şık ve uyumlu
yaptığın su böreğini falanda paylaşBuda benden olsun ev keyfisi diyerekten 2 orta okul arkadaşım gelecek onlar için su böreği ve kremalı kekte yaptımİzmir çok sıcak doğrudur
Tarif olarak atacağımyaptığın su böreğini falanda paylaş
tamam :)Tarif olarak atacağım