Bugün ne giydin? Çek görelim..

Facebookta Dışarıya kapalı Bir Arkadaşının fotolarımız bence. Erkek olduğunu okuyunca salak gibi hissettim kendimi
Olabilir pc den girersem bir araştırma yapayım buna ben.
Herkesi ne yerine koymuş zaten...
Bu arada, genelde cinsel konulara yazdığı iğrenç yorumlar bile Kimliğini belli etmiş kendisinin. Midem bulandı

Bende faceye katilabilirmiyim... erkek değilim yıllardır üyeyim zaten pro'yum
Üç aydır doğum yaptım vücudum biraz bozuldu giyinmeyi sevmez oldum. Biraz size bakim canım süslemek giyinmek istesin

Aaa gerçekten mi?

Evet. İlk once hatun gibi konusuyodu sonradan cinsel sorular sormaya basladi o an çözdüm olayi ya erkek yada lez dedim yani ic camasirli fotograflar filan yolladi bendende isteyince erkek oldugunu sezdim arkadasliktan cikardim, kimdi acaba hep ayni kizin fotolariydi cunku belkide kiz arkadasi onu teshir ediyordu tuhaf...

Zaten olay sizin cozmenizden bi gun once oldu ondan once degil yani ertesi gun foruma girdim patlamis zaten.. Bi tek o gormuyorki resimleri herkes goruyor yuzumu kapatmamin onunla bi ilgisi yok ben bilmiyordum herkesin acikca resimleri gorebildigini google'a nick yazinca bile bu fotolar cikiyor ondan sonra kapattim ve ev halimle olan fotolari koymadim...

ne bileyim kötü amaçlı insanların alabileceğini anlayıp korktun zannettim

işte örnekte olduğu gibi kadınım diye samimiyet kurup ismini adresini öğrenebilirdi

ne bileyim kötü amaçlı insanların alabileceğini anlayıp korktun zannettim

işte örnekte olduğu gibi kadınım diye samimiyet kurup ismini adresini öğrenebilirdi

Evet haklisin cinsellige girmeseydi mesaj yazar yazmaz muhabbet etmek isteseydi daha farkli seyler olabilirdi nerden bilebilirimki sonucta erkek oldugunu allahtan direkt belli etti kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…