Bugün ne giydin? Çek görelim..

collage_20150818151011682_20150818151427988.jpg

Bigün gene işteyim... ☺

ilk gecelikten bende de var :KK70: kız bana neler yazmadı ki sabah foto atıyo bu sabah boyle uyandım dıyo sen de ar dıyo yüzünü merak edıyorum sen de at dıyo gece foto atıyo sonra dıyo kı evlenıcem bı hafta sonra falan dıyo
sonra regl oldum nişanlımla ilişkiye giremiyorum falan dıyo ay bir sürü şey dedi ya işte senin sevgilin var mı bişeyler yapıyo musunuz ben tabı cevap vermedım dıyo kı biraz abarttım mı kız kıza konusuyoruz numaranı versene
sonra dıyo kı burdakı kızlar benı cekemıyo bızı cekemıyo falan :KK70: pis sapık
ya kızlar böyle mesajları alıp şüphe etmiyor musunuz Allahaşkına.
şikayet edeceksiniz. belli niyeti. nasıl anlamıyorsunuz. erkek işte

Bana da böyle çok mesaj geldi 1 mesaj atıp anlıyorum ben ne olduğunu aynen şikayet ediyorum mesajla 1 saate ban yiyor zaten :KK25: Ne sanıyor oooo gel buluşalım mı dememizi kucağına mı atlamamızı ? Çok enteresan erkek milleti . .

neden çektiğini şimdi anladın mı nurten.
biz anladıkta ondan işte

Bu sana fena dert olmuş anladığım kadarıyla oky... Kaç zaman önceki mesajımı arayıp bulmuşsun... :) Bu topicte aktif yazmasam da takipteyimdir. Esmaandeyi de gözlemlemişliğim var. Fotoğrafların farklı zamanlara ait olduğu belli oluyor zaten hatta bunu dile getirecektim ama boşvermiştim. Fotoğrafları konunun amacına pek uymadığından dolayı.... Yüzünü çekinmeden gösterdiğinden bende şüphelenmiştim. Bunu da dile getirmedim. O güne gelecek olursam da esmandenin verdiği sakin cevaplara karşılık sizin tepkili mesajlarınız... itiraf etmeliyim ki her iki tarafta epey sevimli gelmişti. :) Bu arada o mesajda ciddiyet yok. :KK48: Her iki tarafa da takılayım diye yazmıştım. :)

:KK70::KK70: Bu nedir arkadaş? Adam herkesle manyak manyak mesajlaşmış biri de çıkıp şikayet etmemiş mi? Benim şimdi merak ettiğim hani yiğit çıkıp şikayet etmeyi düşündü de ortaya çıktı erkek olduğu...:KK45:

Bi kaç fotoğrafını gugılladım da kullandığı fotoğraflar net üzerinde daha önce kullanılmamış. Erkek olduğu kesinlik kazandığına göre büyük ihtimalle sevgilisinin ya da bir yakınının fotoğraflarını kullanmış olmalı. :KK64:

:KK70::KK70: Bu nedir arkadaş? Adam herkesle manyak manyak mesajlaşmış biri de çıkıp şikayet etmemiş mi? Benim şimdi merak ettiğim hani yiğit çıkıp şikayet etmeyi düşündü de ortaya çıktı erkek olduğu...:KK45:
Evet etmedim fotoğraf falan atiyordu bazen samimi inandirici konuşuyodu

X