- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
teşekkür ederim tatlım :)çok hoşsun :)
geçmiş olsun kızlar her çeşit insan var burda aman dikkat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım :)çok hoşsun :)
ya kızlar böyle mesajları alıp şüphe etmiyor musunuz Allahaşkına.ilk gecelikten bende de var kız bana neler yazmadı ki sabah foto atıyo bu sabah boyle uyandım dıyo sen de ar dıyo yüzünü merak edıyorum sen de at dıyo gece foto atıyo sonra dıyo kı evlenıcem bı hafta sonra falan dıyo
sonra regl oldum nişanlımla ilişkiye giremiyorum falan dıyo ay bir sürü şey dedi ya işte senin sevgilin var mı bişeyler yapıyo musunuz ben tabı cevap vermedım dıyo kı biraz abarttım mı kız kıza konusuyoruz numaranı versene
sonra dıyo kı burdakı kızlar benı cekemıyo bızı cekemıyo falan pis sapık
neden çektiğini şimdi anladın mı nurten.Ne çektin be esmaande... :/
Bana da böyle çok mesaj geldi 1 mesaj atıp anlıyorum ben ne olduğunu aynen şikayet ediyorum mesajla 1 saate ban yiyor zaten Ne sanıyor oooo gel buluşalım mı dememizi kucağına mı atlamamızı ? Çok enteresan erkek milleti . .ya kızlar böyle mesajları alıp şüphe etmiyor musunuz Allahaşkına.
şikayet edeceksiniz. belli niyeti. nasıl anlamıyorsunuz. erkek işte
neden çektiğini şimdi anladın mı nurten.
biz anladıkta ondan işte
Bu nedir arkadaş? Adam herkesle manyak manyak mesajlaşmış biri de çıkıp şikayet etmemiş mi? Benim şimdi merak ettiğim hani yiğit çıkıp şikayet etmeyi düşündü de ortaya çıktı erkek olduğu...ya kızlar böyle mesajları alıp şüphe etmiyor musunuz Allahaşkına.
şikayet edeceksiniz. belli niyeti. nasıl anlamıyorsunuz. erkek işte
Evet etmedim fotoğraf falan atiyordu bazen samimi inandirici konuşuyoduBu nedir arkadaş? Adam herkesle manyak manyak mesajlaşmış biri de çıkıp şikayet etmemiş mi? Benim şimdi merak ettiğim hani yiğit çıkıp şikayet etmeyi düşündü de ortaya çıktı erkek olduğu...
Canimm calismaya başladım ya giremiyorum buraya hasret kaldım kız resmen buralardan cikmazdim ben ah ahhhhhhhhYahu sen nerelerdesin ne güzel oldun sen böyle Kıskanıyorum valla ısırıcam maşallah
Hayırlı olsun canımm evet hatırladım neyse bu topği işgal etmeyelim ben uğrarım sayfanaCanimm calismaya başladım ya giremiyorum buraya hasret kaldım kız resmen buralardan cikmazdim ben ah ahhhhhhhh
resimlerden belliydi canımm anlaşılıyor zaten kim gerçek kim değil atılan resimlerdenn..Aynen ben de bulmamistim zaten erkek cikmis