- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
canımsınn bende çok seviyorum kızılı canımm..Kızıl hatunkızıla bayılıyorum ya
anlaşılıyor. hemde kabak gibi ortada.resimlerden belliydi canımm anlaşılıyor zaten kim gerçek kim değil atılan resimlerdenn..
kız taş gibi anamm verdiği pozlar sa çabası.. eee azıcık kıskandım tabi o dudaklar o vücut ama şuradaki resimleri incelediğinde onun teşhirci durumu kabak gibi ortaya çıkıyordu oky cim.. ama anlamadığım o kızın haberi varmı buradaki resimlerindenn..anlaşılıyor. hemde kabak gibi ortada. ancak,inan şu hıhh,kıskandınız değilmi,hıhh herşeye fake diyorsunuz,hıhh çekemediniz kızı tabii yorumlarını görmemek için yazmıyoruz çoğu zaman
yani kız zaten bu tarz fotolarını koyuyorsa bir yerlere,bu herifte bulmuş buraya koymuş işte. o pozlarında amacı belli zaten. erotik pozlar. bilerek verilmiş. bence bir instagram sayfası. kız bunları paylaşıyor. arkadaş olanların gördüğü bir sayfa bence.kız taş gibi anamm verdiği pozlar sa çabası.. eee azıcık kıskandım tabi o dudaklar o vücut ama şuradaki resimleri incelediğinde onun teşhirci durumu kabak gibi ortaya çıkıyordu oky cim.. ama anlamadığım o kızın haberi varmı buradaki resimlerindenn..
valla ben gördüğümde hemen anladımm ve zaten kızlar çok samimi değil bu resimler diyede yazdımm.. neler var şu memlekette baaaa... gösterecem ona ben sutyenli resmimiiiiiii...yani kız zaten bu tarz fotolarını koyuyorsa bir yerlere,bu herifte bulmuş buraya koymuş işte. o pozlarında amacı belli zaten. erotik pozlar. bilerek verilmiş. bence bir instagram sayfası. kız bunları paylaşıyor. arkadaş olanların gördüğü bir sayfa bence.
kız zaten teşhir ediyor. o sütyenli fotoğrafı mesela. belli amacı..
jooker ilk verendir tepkiyi. ama o bile hemen tepki aldı yorumuna. . kısaca maalesef anlasakta susmak durumunda kalıyoruz hööt deniyor çoğu zaman
yok artık aynurel erkekmiymiş. pes diyorum bunaYa konuyla alakasiz amaaynurell vardi bana ozelden iste kocam is geregi yurt disinda ozledim falan filan dedi sonra bi kere daha takildi kibledim, erkek oldugunu dusunuyorum diye ama banlanmadi. Dedim herhalde ben yanlis anladim ama bir daha mesajlarina cevap vermedim. @bebem-1221 e de yazmis. Bana dedi bu aynurel ne ayak falan. Ben dedim sana da mi dedi hemen kible. Kibledi de öyle gitti. Keske en basta ben kibledigimde banlansaydi ama neyse artik. Gitti Allahtan.
yok artık aynurel erkekmiymiş. pes diyorum buna
bunların kafa feci gitmiş. nöronlar sizlere ömürAynen oyleymis valla. Bana haziranda gelecek diyordu. Cinsellik muhabbeti yapmaya calisiyordu ama insallah gelir dert etme diye gecistiriyordum. Bebeme de ayni muhabbeti yapmis ama eylulde gelecek demis sanirim. Oyle cikti ortaya yani..
bunların kafa feci gitmiş. nöronlar sizlere ömür
zavallılar bunlar.Aman dikkat edelim bence. Yani kimseye guvenilmemeli sanalda. Bazilari tc numaralarini bile veriyormus. Cok ilginc..
ohh. tiril tiril bir pantalon. uzun saçlar. çok hoş
teşekkürler bu pantolanlar ne rahat yaa kot hiç çekilmiyor bu sıcaktaohh. tiril tiril bir pantalon. uzun saçlar. çok hoş
Tepki verince açık giyinmeye laf söylenildiği zannediliyor bir de. İsteyen istediği gibi giyinsin ama teşhir başka bence.anlaşılıyor. hemde kabak gibi ortada.
ancak,inan şu hıhh,kıskandınız değilmi,
hıhh herşeye fake diyorsunuz
,hıhh çekemediniz kızı tabii yorumlarını görmemek için yazmıyoruz çoğu zaman...
Eki Görüntüle 1615123
Bu akşamdan. Marmaris'te bir tatil Akşamı.