- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
burayı yeni keşfettim canım ve burada yok resmimm ama moda yarışmalarına katılmıştım oralarda varr.. yeminlen bir saattir resimleri inceliyorumm maşallah herkese .. hatunlarımız harika..buda ben canımmKakao ve Ben sen yokmusun hiç
belliydi cnm cnku attgi resmlern her biri farkli geldi banahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/esmaande.611061/ Kızlar şu @esmaande adlı üyenin profiline bakın !! kazen erkek olduğunu iddia etmiş ? ben bu topiğe baktım bu üyenin onlarca fotoğrafına baktım. nasıl yani bu üye erkek miymiş yaaa. ben inanamadım şahsen.
düzelttim canım görünüyormu..foto görünmüyorKakao ve Ben
yüzünü kapa canımm,düzelttim canım görünüyormu..
kızılı çok seviyorum canım 6 senedir kızıl saçlarımm..
hımm anlamıştım onun resimlerine bakarken kızlar inceleyince farkediliyor zaten kim samimi kim değil..siz ikiniz iyi anlaşıyordunuz değil mi
erkek olduğunu anlayınca mı artık yüzünü kapamaya karar verdin?
keşke sapık sapık msj lar attığı an söyleseydin millette ona göre davranırdı neyse geçmiş olsun.
kızlar hepiniz süpersiniz ama bir tek şu üyenin paylaştıklarını pek samimi bulamadımm
esmaande..belkide yanılıyorumdurr.. bilemedim yanii..
Kızıl hatunburayı yeni keşfettim canım ve burada yok resmimm ama moda yarışmalarına katılmıştım oralarda varr.. yeminlen bir saattir resimleri inceliyorumm maşallah herkese .. hatunlarımız harika..buda ben canımm
Eki Görüntüle 1606330
Evet canımFeraceli pug mı o? :)
Çok severim.Evet canım
Bende çok düşkünü ona heryere beraber gideriz bir dakka ayrılmam ondan :) amin inşallahÇok severim.
Derdin ne ise Allah en kısa zamanda çıkıp yolu göstersin...
aynurel vardı ya o da erkek çıktı..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/esmaande.611061/ Kızlar şu @esmaande adlı üyenin profiline bakın !! kazen erkek olduğunu iddia etmiş ? ben bu topiğe baktım bu üyenin onlarca fotoğrafına baktım. nasıl yani bu üye erkek miymiş yaaa. ben inanamadım şahsen.
Fotoğrafları nerden alıyordu acep?Aaa teşhirci esmaande erkek çıkmış