Bugün ne giydin? Çek görelim..

ya kızlar böyle mesajları alıp şüphe etmiyor musunuz Allahaşkına.
şikayet edeceksiniz. belli niyeti. nasıl anlamıyorsunuz. erkek işte

Bana da böyle çok mesaj geldi 1 mesaj atıp anlıyorum ben ne olduğunu aynen şikayet ediyorum mesajla 1 saate ban yiyor zaten Ne sanıyor oooo gel buluşalım mı dememizi kucağına mı atlamamızı ? Çok enteresan erkek milleti . .

neden çektiğini şimdi anladın mı nurten.
biz anladıkta ondan işte

Bu sana fena dert olmuş anladığım kadarıyla oky... Kaç zaman önceki mesajımı arayıp bulmuşsun... :) Bu topicte aktif yazmasam da takipteyimdir. Esmaandeyi de gözlemlemişliğim var. Fotoğrafların farklı zamanlara ait olduğu belli oluyor zaten hatta bunu dile getirecektim ama boşvermiştim. Fotoğrafları konunun amacına pek uymadığından dolayı.... Yüzünü çekinmeden gösterdiğinden bende şüphelenmiştim. Bunu da dile getirmedim. O güne gelecek olursam da esmandenin verdiği sakin cevaplara karşılık sizin tepkili mesajlarınız... itiraf etmeliyim ki her iki tarafta epey sevimli gelmişti. :) Bu arada o mesajda ciddiyet yok. Her iki tarafa da takılayım diye yazmıştım. :)

Bu nedir arkadaş? Adam herkesle manyak manyak mesajlaşmış biri de çıkıp şikayet etmemiş mi? Benim şimdi merak ettiğim hani yiğit çıkıp şikayet etmeyi düşündü de ortaya çıktı erkek olduğu...

Bi kaç fotoğrafını gugılladım da kullandığı fotoğraflar net üzerinde daha önce kullanılmamış. Erkek olduğu kesinlik kazandığına göre büyük ihtimalle sevgilisinin ya da bir yakınının fotoğraflarını kullanmış olmalı.

Evet etmedim fotoğraf falan atiyordu bazen samimi inandirici konuşuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…