• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:) bugün kpss için ne yaptın :)

Dün türkçeden 348 soru çözdüm.
Bugün coğrafya çalışacağım.
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum kafam çok karışık
Ben kpss lisans b grubundan dershaneye gidiyorum aynı zamanda yds'ye de gireceğimiz için yds'den daha iyi puan alabilmek için ingilizce kursuna da kayıt yaptırdım ve kurs başladı hafta içi her gün 3 saat de ingilizce kursum olacak artık.
Kafamın karıştığı nokta şu,bu 3 saat beni çok yorar mı, boşa zaman kaybı mı, hazırlanmak yolda geçen süre falan derken o 5 saati bulacak o geçen sürede evimde oturup soru çözsem benim için daha mı faydalı olur acaba diye düşünüyorum.
Bir yandan da ales'e de girmek istiyorum o yüzden yds de önemli benim için
Bir aklım her şeyi bir yana bırak sadece kpss'ye konsantre ol diğerleri zaman kaybı diyor,diğer aklım da onlar da lazım diyor
sizin fikriniz nedir çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum.:50:

Vatandaşlıktan hukuk konusuna çalıştım ne kadar uzun ve karışık bi konuymus ya 83 tanede soru çözdüm:27:

Dün türkçeden 348 soru çözdüm.
Bugün coğrafya çalışacağım.
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum kafam çok karışık
Ben kpss lisans b grubundan dershaneye gidiyorum aynı zamanda yds'ye de gireceğimiz için yds'den daha iyi puan alabilmek için ingilizce kursuna da kayıt yaptırdım ve kurs başladı hafta içi her gün 3 saat de ingilizce kursum olacak artık.
Kafamın karıştığı nokta şu,bu 3 saat beni çok yorar mı, boşa zaman kaybı mı, hazırlanmak yolda geçen süre falan derken o 5 saati bulacak o geçen sürede evimde oturup soru çözsem benim için daha mı faydalı olur acaba diye düşünüyorum.
Bir yandan da ales'e de girmek istiyorum o yüzden yds de önemli benim için
Bir aklım her şeyi bir yana bırak sadece kpss'ye konsantre ol diğerleri zaman kaybı diyor,diğer aklım da onlar da lazım diyor
sizin fikriniz nedir çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum.:50:

Bende senin gibiyim :1: Bir yandan yds ye çalışıyorum bir yandan kpss bir yandan ALES. Ve de hafta içi işte çalışıyorum. Bir tek haftasonları adam gibi ders çalışabiliyorum. Fazla vakit olmadığı için de kursa gitmiyourum. Dediğin gibi yolda bir sürü vakit geçiyor. Üstelik yorucu oluyor kurslar evde o sürede bir sürü soru çözebiliyorsun. Kurstan eve gelince de yorgun oluyor insan hemen derse başlayamıyorsun. Ama madem yazlmışsın kursa hepsini düzenli bir çalışmayla yürütebilirsin biraz uykuna kıyarsın biraz da zamanı verimli kullanırsan hepsini başarıyla atlatabilirsin bence :34:

Bende senin gibiyim :1: Bir yandan yds ye çalışıyorum bir yandan kpss bir yandan ALES. Ve de hafta içi işte çalışıyorum. Bir tek haftasonları adam gibi ders çalışabiliyorum. Fazla vakit olmadığı için de kursa gitmiyourum. Dediğin gibi yolda bir sürü vakit geçiyor. Üstelik yorucu oluyor kurslar evde o sürede bir sürü soru çözebiliyorsun. Kurstan eve gelince de yorgun oluyor insan hemen derse başlayamıyorsun. Ama madem yazlmışsın kursa hepsini düzenli bir çalışmayla yürütebilirsin biraz uykuna kıyarsın biraz da zamanı verimli kullanırsan hepsini başarıyla atlatabilirsin bence :34:

Kolay gelsin öncelikle tempon çok yoğunmuş senin de
Ben ingilizce kursundan vazgeçtim maalesef beni sıkıntıya düşüreceğini düşündüm
o yoğunluğu kaldıramam kpss derslerimi de etkiler diye düşündüm vazgeçtim gitmiyorum
ydsye ve alese yine de gireceğim tabi ki ales için kpss kursuişe yarar diye düşünüyorum yds'ye de sınavdan bir kaç ay önce ağırlık vermeye başlayacağım
Teşekkür ederim yorumun için :34:

Kızlar siz nasıl çalışmayı tercih ediyorsunuz?
Dershaneye gidenler evde mi daha iyi çalışıyorsunuz yoksa dershaneye gidip orada mi ders çalışıyorsunuz?
Ya da dershaneye gitmeyenler kütüphaneye gidip çalışmayı tercih ediyor mu acaba?
Ben evde çalışıyorum fakat bazen konsantre olamıyorum sürekli bir şeyler dikkatimi dağıtıyor ve bazen de çok sıkılıyorum
Henüz dershaneye gidip çalışmayı denemedim o ortamda çalışmak daha mı iyi olur acaba bilemiyorum
Daha verimli çalışabilmek için ne yapmalıyız ?

Kızlar siz nasıl çalışmayı tercih ediyorsunuz?
Dershaneye gidenler evde mi daha iyi çalışıyorsunuz yoksa dershaneye gidip orada mi ders çalışıyorsunuz?
Ya da dershaneye gitmeyenler kütüphaneye gidip çalışmayı tercih ediyor mu acaba?
Ben evde çalışıyorum fakat bazen konsantre olamıyorum sürekli bir şeyler dikkatimi dağıtıyor ve bazen de çok sıkılıyorum
Henüz dershaneye gidip çalışmayı denemedim o ortamda çalışmak daha mı iyi olur acaba bilemiyorum
Daha verimli çalışabilmek için ne yapmalıyız ?

Canım ben dershaneye gitmediğim için evde çalışıyorum. Her zaman konsantre olduğum söylenemez ama idare ediyorum işte. :)
Kütüphane ortamını çok severim ben. Çok verimli ders çalışılır. Evime baya uzak olduğu için gitmem mümkün değil. Senin imkanın varsa dershane ya da kütüphanede çalışmayı denemelisin bence.

Canım ben dershaneye gitmediğim için evde çalışıyorum. Her zaman konsantre olduğum söylenemez ama idare ediyorum işte. :)
Kütüphane ortamını çok severim ben. Çok verimli ders çalışılır. Evime baya uzak olduğu için gitmem mümkün değil. Senin imkanın varsa dershane ya da kütüphanede çalışmayı denemelisin bence.

Teşekkür ederim cesaretimi toplayıp bir yerden başlamam lazım artık deneyeceğim en kısa zamanda

Teşekkür ederim cesaretimi toplayıp bir yerden başlamam lazım artık deneyeceğim en kısa zamanda

Buralar çok boş kalmış yine yahuuu..:8:
Ben bugün tarihten 84 soru çözdüm kısa günün karı :34:
soru çözmeye devam:31:

Merhaba :) sözel olduğum için en büyük korkum matematik, ANTREMANLARLA MATEMATİK kitabına gömüldüm matematiği iyice çözmeye çalışıyorum şuan sıkılıp ara verdim :) bu kitap süper duymamış olanlar varsa tavsiye ederim matematiği hiç bilmeyenlere sıfırdan öğretiyor ;)

merhaba :) sözel olduğum için en büyük korkum matematik, antremanlarla matematik kitabına gömüldüm matematiği iyice çözmeye çalışıyorum şuan sıkılıp ara verdim :) bu kitap süper duymamış olanlar varsa tavsiye ederim matematiği hiç bilmeyenlere sıfırdan öğretiyor ;)

evet cnm bence de güzel kitap birincisini bitirdim büyük sabırla sıkıyo ama yapcak bişey yok 2.den çok çözmedim daha

Back