Bugun çok agladım konu aşk dertleselım ..

canısı bahsettiğin şey cinsel bir birliktelikse bu kadar korkmana gerek yok. yapmayahu.. bak ailende arkandaymış bırak gitsin bi b*k olmaz ondan.. kendini ona mahkum hissetme yaa..senin böle olduğunu bildiği için g*tü rahat istediği gibi davranıyor. gitme ihtimalini görsün bak süt kediye döner ama sen yınede dınleme.... bas tekmeyi çıkar hayatındann...

Birgün bunu ona yapacağım canım Allah'In izniyle.. eskiden şiddet yoktu son 1 haftadır başladı bende psikolojik olarak çöktüm kendimi toparlamaya çalışıyorum... Toparladıktan sonra ilk hedefim ondan ayrılmak, okuluma devam etmek, işe girip kendi ayaklarımın üstünde durmak ve birdaha kimseye kendimi ezdirmemek. Allah'ıma gece gündüz dua ediyorum yardım etsin bana ve benim durumumda olanlara... Sağ ol canım yorumların için ALlah razı olsun.

son noktaya geldım artık zaten canım son bı msj attım artık olsem aramam dedım tabı anlayana emınım umursamamıs hala ben haklıyım trıbındedır

ve sen bu adamla evlenmek icin gun sayiyorsun..ustelik birtanem mi diyosun ona???
ilginc...canim zararin neresinden donersen kardir...ayril gitsin bir omur kendini atese atma...

sana tavsiyem kadinlar kulubunde bosanmis bayanlarun topigi var gir biraz oku.
oku ki bak seninle ayni hatayi yapan ne kadar insan var...

kimisi cok sansli boyle ruh hastasi adamdan cocugu olmadigi icin
kimisi colugunun cocugunun derdine dusmus...destek ariyor...

ınsallah canım neden olmasın toplarsın kendını baslarsın hayatına ınsanlar neler yasıyor bız daha fazla gec kalmadan tavrımızı koyalım degmez hıc bırsey gozyaslarımıza kendılerını bızım uzerımızde ıspat etmeye calısan nasıl olsa sevıyo benı mucadele edıyor ne yapsam ceker ısı ne dıyen kafalar var karsımızda bır gun anlarlar ne ıcın bızlerı kaybettıklerını ınsallah bız ozamanlar onlar dovunurken hayatımıza sımsıkı sarılmıs mutlu oluruz canımm o konuyu takma kafana bu senın vucudun kımseye hesap vermek zorunda degılsın senın secımın senın sorunun kaldıkı o kavram artık eskısı kadar aranmıyor bır ınsanı bır zarla degerlendırmek cok yanlıs tatlı canını uzme olmus ozaman ıcın yapıcak bısey yok ama bundan sonrası ıcın yapacak seylerımız yasayacak bır hayatımız var kendı hayatımızın merkezınde yıne kendımız olalım senın kalbını Allah bılıyor

Onu ben çok sevdim canım, o benim il tek aşkımdı, eskiden böyle değildi, nişanlandıktan sonra değişti... bitanem diyorum evet cünkü bazen bi an geliyor unutuyorum yaptıklarını ama sonra yaptıklarıyla yüzleşiyorum bende napcamı bilmiyorum... AYrılacağım bu adamdan, düğün olmayacak, sadece zamana ihtiyacım var, kendimi biraz toparlamam güclü olmam lazım,... Bittiğini söylediğimde gercekten bittigini anlaması lazım...

Sağ ol canım ALlah razı olsun Allah seninde gönlüne göre versin. Kusura bakma senin konuyu biraz işgal ettim... İnşallah bigün buraya bittiğinide yazarım. İnşallah senin ilişkinde en kısa zamanda düzelir canım, düzelmiyosa da sende zorlama. Hayırlısını iste... Erkeklerden nefret eder oldum...

son noktaya geldım artık zaten canım son bı msj attım artık olsem aramam dedım tabı anlayana emınım umursamamıs hala ben haklıyım trıbındedır

birak ne hali varsa gorsun..
senden degerlimi yaa???.
valla canim bak burda o kadar insan sana senin iyiligin icin yorum yapiyoruz
birak Ayril bu adamdan ilerde cok pisman olursun..

biz burda ne seni taniriz ne de onu...
sadece anlattiklarina gore yorumlariz.
ama bu adam normal degil...

bak ne guzel calisiyirsun isin var gucun var...
eminim guzelsindirde.
seni almayan ölsun...

karsina daha iyileri cikar
daha mutlu olursun

bu agladigin haline gulersin.
ne aptalmisim dersin....

bebegim ne zamanindan bahsediyorsun
cok az bir zamanin kalmis...
derhal birak bu adami...

ayy tuylerim diken diken oldu yemin ederim agliyacam simdi..

bir an gozumun onunde canlandi o sahne...
elleri kirilsin.pislik nasil kiyar sana..

birsey sorcam bir sakincasi yoksa siz nisanlinla birliktemi oldunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

çok tsk ederım canım hepinizden Allah razı olsun . Allah kalbımıze gore verır ınsallah derlerkı hıc tanımadıgınız ınsanlarla dertlesmek rahatlatırmıs gercekten dogruymus

Birlikte yaşamadık, malesef birlikte olduk canım, hayatımın en büyük pişmanlığı en byük hatası !

bıraz once gıttım aynaya baktım gozlerım sısmıs altları morarmıs aglamaktan acıyor acıp kapatırken yuzum bembeyaz yazık degılmı dedım kendıme ya bı soz varya cok dogru SIZ IZIN VERMEZSENIZ SIZI KIMSE ÜZEMEZ bu soz cok dogru artık yok ruyasında gorur ancak

İnşallah bu kararlılığın sürer canım, bende aynı şeyleri yaşadım her seferinde bu defa bitti dedim ama sonra ben aramayınca o aradı ve bi şekilde yeniden başladı öyle böyle derken hayatım mahvoldu. Sen bu hatayı yapma canım, affetme onu, çünkü o sana dönecek, senin ondan vazgecmek üzere oldugunu anlayınca kendini affettirmek için elinden geleni yapacak, aldanma canım, insanlar kendilerini basta belli eder, bu da etmiş. Dua et hayırlısını iste ve güçlü ol. Benim gibi olma

Birlikte yaşamadık, malesef birlikte olduk canım, hayatımın en büyük pişmanlığı en byük hatası !
yanlis yazmisim pardon hemen duzelteyim onu...

zaten bu adam sizi kendine mecbur zannettigi icin boyle yapiyor.
bir dusun kardesim
bugun boyle yapan
yarin nikahi kiyinca(isini garantileyince) neler yapmaz.

canim sevmis olabilirsin.saygi duyarim.
ama sevmek kadar sevilmek saygi gornekte onemli.

lutfen bu konuyu kendinize dert etmeyin.rabbinize siginin tovbe edin yeter
hic kimseye hesap vermek zorunda degilsin.Rabbimden baska...

yeterki gonulden tovbe et ona sigin o sana guzel kapilarini acar insallah.

burda iliskiye girmek isteyen kizlara sert ciktigimiz zaman
kendi bedenin kendini hazir hissediyorsan
dogru insansa yap diyen insanlara sesleniyorum...

ben 5 yillik kocami bile bazen sorguluyorum acaba bu dogru insanmi ben hatami yaptim diye...
denekki neymis kimseye bel baglamiycan...el oglu boyle yapAr adami...

poyrazcim son ki laflarim sana degil.genel konustum canim uzerine alinma...

bu arada birtanem lafini silmen isabet olmus.
zira o sizi haketmiyor bence.

ahhhhh canım o ne nalettır bılmezsın sen sımdı kendı kendıne aynen soyle dıyordur ben haklıyım sozumu dınleseydı surunsun umrumda degıl dıyodur ınattır aramaz emın ol haklıymıs gıbı kendıyle gurur duyuyordur o ne bencıl o ama ısterım arasında bende bı guzel acmım ohhh cok ıyı olurdu oturur ızlerdım ekranı ama yok aramazzzzzzzzz

Yok canım alınmıyorum, ben sadece büyük bir utanç duyuyorum... Allah'ım tövbemi kabul eder inşallah

Yok canım alınmıyorum, ben sadece büyük bir utanç duyuyorum... Allah'ım tövbemi kabul eder inşallah

insallah canim...
bu arada birtanem lafini silmen isabet olmus.
zira o sizi haketmiyor bence.

Canım, benim nişanlımda aynı anlattığın gibi... Üstelik karadenizli düşün yani haksız oldugu bir durumda bile kendini çok güzel zeytinyağı gibi üste çıkarır. Ama bak gör, sen aramayınca dayanamıcak ve arayacak... Aradığında dönme, kararlı ol, çünkü dönünce bişeyler düzelmiyor daha kötüleşiyor. Çok seviyorum diyorsanda süründür, seviyorsa zaten peşinden koşar belki binde bir ihtimal aklı basına gelir seni birdaha üzmez ama bunada pek inanasım gelmiyor... kusura bakma canım; cok olumsuz konustum cünkü hemen hemen aynı seyleri yasadım, tecrübeliyim ben cok üzüldüm, hata yaptım, sen üzülme, başkaları üzülmesin...

yok canım kusura bakmam sorun degıl rahat ol....... kararlıyım cnm artık ıstemıyorum aramaz suan koyde akrabalar arkadaslar var kafasını dagıtır aklına gelmem bızımkı benı bence zaten gozden cıkarmıs eften puften sebep arıyordu ayrılıcak vıcdanı el vermıyor benım uzerıme sacma sapan bır sebeple yıkıp ıste sen yaptın bıttı demek ıcın bahane arıyodu ona gun dogru bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…