kara cahıl ınadı onu bensız bıraktı aynen devam etsın ....
okuyunca kendimi gördüm biraz bende böyleydim ama çok aşıktım unutamıyodum sevmekten vazgeçemiyodum oyüzden katlanıyodum. Senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Her dışarı çıktığında üzerine ne giydin ? Bi yere gittiğinde kim var erkek varmı ? Akrabana gidecek olursun oğlu varsa mümkün değil göndermez. Dayınla öpüşme amcanla öpüşme.. Oraya gitme buraya gitme eve çabuk git filann filan.. Bizde aynı şekilde küserdik konuşmazdık ama arayan genelde o olurdu benim onu nası sevdiğimi bilirdi arayacam diye beklerdi sırf bu yüzden 3 4 ay konuşmadığımız oldu sonra yine kendi aradı.
Sonuç olarak şuan evliyiz ve o kıskançlıklarından pek eser kalmadı renk renk oje sürerim makyaj yaparım kıyafetlerim çok açık olmadığı müddetçe karışmaz ama başka bi erkekle konuşmama hala izin vermez.. Bi yandan ona hak veriyorum kendi polis akşama kadar bi çok şey görüyo tanık oluyo geliyo banada anlatıyo o kadar iğrenç şeyler varki sonradan bende kendi gözlerimle gördüm bazı şeyleri o yüzden bazı konularda da hak vermedim değil..
Eğer sende seviyosan kopabileceğini pek sanmıyorum böyle dersin sonra yine arar dayanamazsın seni bi şekilde ikna eder barışırsın sonra yine aynı şeyleri yaşarsın filan ama bundan kurtulmak istiyosan kafandan tamamen silmen lazım. Hakkında hayırlısı canım inş sende mutlu olursun