• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun çok agladım konu aşk dertleselım ..

sızlanmak demıyelım buna bız burda bırseyler paylasıyoruz fıkır alısverısı yapıyoruz benım ılıskımde zamanla hersey bu durumu aldı bırden olmadı bunlar ben zaten o degısımlerı kabullenemedıgım ıcın tepkıler verdım ama arada kalmıstım cunku sevıyordum cunku bu ınsan gayet ılgılı uzerıme tıtrer ve mutlu eden bırıydı bu durumda ınsan bocalıyor tabı benımkıde bu durum ama artık kendım olmaktan cıkıyorum bu yuzden karar ve tavrımı gosterdım

Buraya yazmaniza sizlanmak demedim zaten,sevgilinize verdiginiz tepki anlaminda yazdim.
Tavrinizi koymussunuz,hayirlisi olsun hakkinizda.[/QUOTE]

tsk ederım canım amın .....

erkekler sen verdikce daha cok ister. sense verdikce daha cok tukenirsin. ezilmisligin asagilanman da yaninda hediyesidir. seni cok iyi anliyorum arkadasim. kimseye kendinden cok deger vermeyeceksin. inan seni oyle guzel sirtindan vuruyor ki.
nerde diyorsun o asik oldugum adam. nerede o guzel gunler. hic biri kalmiyor. sen de herseyde tukeniyor.
kimse senden daha degerli degil nefes aldigin her gunu seni seven icin harca. bos insanlar icin.degil

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun canım, cama vursa iyi, radyonun oldugu yere carptı ben bi kac dk acıdan kıvrandım oldugum yerde kalakaldım, ondan 1 gün sonra ise bogazımı sıktı bi kac sn ye resmen öleceğimi sandım... Canım o aslında çok iyi biriydi, kalbiyle, durusuyla, bakısıyla... Ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu ayrılalım diyorum, bırakmıyor, beni tehdit ediyor, bi yanım onu cok seviyr bi yanım nefret ediyor... Korkuyorum... Rabbim hayırlısını versin. İnşallah Rabbim bi sebep cıkarırda biter dua ediyorum şuan bile ağlıyorum şunları yazarken nasıl gücüme gidiyor. Babamdan görmediklerimi ondan gördüm (kötü olan herseyi)

Allah yardmcınız olsun..tehdite pabuç bırakmayın... kusura bakamyın ama bu itler tamam kızı bagladm iş ciddiye bindi dedikleri andan itibaren böyle canavarlaşıyorlar....

erkekler sen verdikce daha cok ister. sense verdikce daha cok tukenirsin. ezilmisligin asagilanman da yaninda hediyesidir. seni cok iyi anliyorum arkadasim. kimseye kendinden cok deger vermeyeceksin. inan seni oyle guzel sirtindan vuruyor ki.
nerde diyorsun o asik oldugum adam. nerede o guzel gunler. hic biri kalmiyor. sen de herseyde tukeniyor.
kimse senden daha degerli degil nefes aldigin her gunu seni seven icin harca. bos insanlar icin.degil

haklısın cnm dusunduklerımı ıfade etmıssın tamamen ...

güzelde kızmışsın.... zaten cogu zaman guzeller maruz kalıyo bu piskopatlara :Q[/QUOTE]

tsk ederım cnm o kadar dertlestık paylasayım dedım sende cok destek oldun cok tsk ederım

Back