Bugun çok agladım konu aşk dertleselım ..

Buraya yazmaniza sizlanmak demedim zaten,sevgilinize verdiginiz tepki anlaminda yazdim.
Tavrinizi koymussunuz,hayirlisi olsun hakkinizda.[/QUOTE]

tsk ederım canım amın .....

erkekler sen verdikce daha cok ister. sense verdikce daha cok tukenirsin. ezilmisligin asagilanman da yaninda hediyesidir. seni cok iyi anliyorum arkadasim. kimseye kendinden cok deger vermeyeceksin. inan seni oyle guzel sirtindan vuruyor ki.
nerde diyorsun o asik oldugum adam. nerede o guzel gunler. hic biri kalmiyor. sen de herseyde tukeniyor.
kimse senden daha degerli degil nefes aldigin her gunu seni seven icin harca. bos insanlar icin.degil

Son düzenleme:

Allah yardmcınız olsun..tehdite pabuç bırakmayın... kusura bakamyın ama bu itler tamam kızı bagladm iş ciddiye bindi dedikleri andan itibaren böyle canavarlaşıyorlar....

haklısın cnm dusunduklerımı ıfade etmıssın tamamen ...

güzelde kızmışsın.... zaten cogu zaman guzeller maruz kalıyo bu piskopatlara :Q[/QUOTE]

tsk ederım cnm o kadar dertlestık paylasayım dedım sende cok destek oldun cok tsk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…