Bugun çok agladım konu aşk dertleselım ..

kara cahıl ınadı onu bensız bıraktı aynen devam etsın ....

okuyunca kendimi gördüm biraz bende böyleydim ama çok aşıktım unutamıyodum sevmekten vazgeçemiyodum oyüzden katlanıyodum. Senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Her dışarı çıktığında üzerine ne giydin ? Bi yere gittiğinde kim var erkek varmı ? Akrabana gidecek olursun oğlu varsa mümkün değil göndermez. Dayınla öpüşme amcanla öpüşme.. Oraya gitme buraya gitme eve çabuk git filann filan.. Bizde aynı şekilde küserdik konuşmazdık ama arayan genelde o olurdu benim onu nası sevdiğimi bilirdi arayacam diye beklerdi sırf bu yüzden 3 4 ay konuşmadığımız oldu sonra yine kendi aradı.

Sonuç olarak şuan evliyiz ve o kıskançlıklarından pek eser kalmadı renk renk oje sürerim makyaj yaparım kıyafetlerim çok açık olmadığı müddetçe karışmaz ama başka bi erkekle konuşmama hala izin vermez.. Bi yandan ona hak veriyorum kendi polis akşama kadar bi çok şey görüyo tanık oluyo geliyo banada anlatıyo o kadar iğrenç şeyler varki sonradan bende kendi gözlerimle gördüm bazı şeyleri o yüzden bazı konularda da hak vermedim değil..

Eğer sende seviyosan kopabileceğini pek sanmıyorum böyle dersin sonra yine arar dayanamazsın seni bi şekilde ikna eder barışırsın sonra yine aynı şeyleri yaşarsın filan ama bundan kurtulmak istiyosan kafandan tamamen silmen lazım. Hakkında hayırlısı canım inş sende mutlu olursun

tsk ederım ılgıne canım haklısın onunla cok guzel anlarda yasadım ama sureklı kendımı ıspat halındeyım devamlı mucadele verıyorum olmayan seylerle sımdı km lerce uzakta aılesıne gıttı artık kafasında kurdukca kuruyor sureklı hayır savunmamada ızın yok bır daha benı arama dıyor kapatıyor telı artık kaldıramıyorum zoruma gıdıyor o ınatcı ve gıcıktır aramaz sorsan hep o haklı hatta belkı ozur dıleyecegım dıye beklıyordurda genelde sen ozur dılemelıydın dıye talebdede bulunur ya delı olur ınsan canım bence bızım ılıskı bıtmıs artık son turlarımz ayrılıgın sebebını bana yıkıyor resmen bu olay bellı normalde benı hergun arayan ılgılenen attıgı heradımı soyleyen bır ınsan ama aralarda kavgalarımız hep var ayda en az 5 kavga var ya konu hep aynı KISKANÇLIK o ya da bu sebepten ve hep ben haksızım

Son düzenleme:
Kıskanılmak güzeldir ama dozunda olursa, senin erkek arkadaşın baya abartmış, üstelik sana güvenmiyor, bu şekilde nereye kadar sürdürebilirsin ki ilişkini, ben olsam 30 defa aramak şöyle dursun 30 defa arasa bile açmam telefonu, bu kıskançlığın birazda yaş farkından olduğunu düşünüyorum, ve ilerde daha büyük sorunlar yaratacak bence bi an önce kendi hayatına bak, onun olmadığı bi hayata

İnsanlar değişmiyor ne yazıkki.
İnceldigi yerden kopsun.
Evli degilsiniz,nişanlı degilsiniz , şimdiden bu kadar baskı yapıyorsa ve katlanamıyorsanız ilerde iş ciddiye binince dahada ağırlaşır şartlar.
Şimdi üzülmeniz normal ama zaman gectikçe bu kararınız daha doğru gelecektir.

evet cnm haklsıın bencede yas farkı buyuk etken kısıye gore degısıyor sabaha kadar uyuyamadım sabah uyumusum yenı uyandım gozlerm hala sıs kendıme uzuluyorum degmıyor gercekten

Hepimiz için Rabbim en hayırlısını versin... Bizi ne hallere düşürüyolar böyle, kimimizin ağlamaktan gözleri şişiyor, kimimiz bunalıma giriyor.... Acaba onlar bizim yaşadıklarımızın 10da 1ini yaşıyorlar mı? Allah herkesin kalbine göre versin inşallah, birgün biri bizi yine ağlatacaksa bile mutluluktan ağlatsın... İnan ki değmiyor, nihayetinde onlarda birer kul, bizim gibi...

süphaneke dinimiz aminnnDD

kızım bir bırakın şu adamların boyunduruğuna girmeyi artık
bunların tek sebebi ailelerimiz yetişme şeklimiz sevgi açlığımız
sevgi bulunca bağımlısı oluyoruz böyle

gençsin şimdi istediğin gibi yaşamayacaksın da nezaman yaşayacaksın
önce onursuzluğu bırak arama sorma
kendinle ilgilen arkadaşlarınla gez toz tanı insanları
içinden geldiği gibi giyin
ondan uzaklaştıkça sen de hatalarını görmeye başlayacaksın
sen ona aşık değil sevgisine bağımlısın

bu psikopat için niye kendini hırpalıyorsun
genelde çok kısıtlayan erkekler kendileri gibi her erkeği kötü niyetli beller
kişi kendinden bilir işi

bu adam 30dan aşağı değildir olgunluğun zerresi yok
sen de hatalısın özgüvenini kaybettirmiş sana
git toparlan sen kendini çok değerli görmedikçe hep böyleleri çıkar karşına
baştan koy kurallarını ve asla taviz verme bundan sonra
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum

haklısın cnm ılgıne tsk ederım sevgı aclıgı konusunda haklısın ben anne babası bosanmıs bır aılenın cocuguyum hep eksıklık vardı kımseyle tamamlamaya kalkmadım ama hıc bırzaman cok uzerıne dusmedım tam tersı o cok uzerıme dustu cok yıprandım cok ınsallah zamanla daha ıyı olurum

Seven insan üzmez, kısıtlamak yasaklar koymak herşeye burunun sokmak sevginin göstergesiyse karşındaki adam çok yanlış anlamış sevgiyi.
Sevmek sevdiğini mutlu etmektir. Değerli olduğunu hissettirmektir. Güvenini sarsmak değil.
Enerjinizi tüketir bir barışıp bir küserek ilişkide bu kadar gel-gitli duyguları yaşamak mahveder insanı.
Eni konu iyice düşünün bu şekilde tükeneceğinize ilişkyi bitirin ve üzüleceksenizde bitti diye üzülürsünüz, o da bi süreliğine, zamanla herşey rayına oturur

Ne oldu merak ettim? Aradı mı ya da sen aradınmı .. Ne karara vardın?

Evlendiginzde neler yasayabileceginiz hakkinda hicbi fikriniz yok bence sizin.
Bu kadar odun vermek neden?
Sizi yakasi acik badyle begenmedimi bu adam.bu degistirme cabasi ne ya.
Bide sucluymus gibi geri arayan sizsiniz.
Ya kabullenin kiskancligini ne derse yapin ona gore yasayin hayatinizi sizlanmayi birakin,yada kimse icin degismemeyi kendinizden odun vermemeyi ve sizi siz oldugunuz icin seven biriyle mutlu olmayi secin.

Başka adam mı kalmadı boşver yaa o senin peşindenn koşsun her defasında affedersen ulaşamadığında ararsan sürekli kendini bulunmaz hint kumaşı sanar sana baskı uygular böyle sevgi olmaz evlenseni daha beter olacak bırak naparsa yapsın önünde kocamanbir gelecek var değmez yani

Evlendiginzde neler yasayabileceginiz hakkinda hicbi fikriniz yok bence sizin.
Bu kadar odun vermek neden?
Sizi yakasi acik badyle begenmedimi bu adam.bu degistirme cabasi ne ya.
Bide sucluymus gibi geri arayan sizsiniz.
Ya kabullenin kiskancligini ne derse yapin ona gore yasayin hayatinizi sizlanmayi birakin,yada kimse icin degismemeyi kendinizden odun vermemeyi ve sizi siz oldugunuz icin seven biriyle mutlu olmayi secin.[/QUOTE]

sızlanmak demıyelım buna bız burda bırseyler paylasıyoruz fıkır alısverısı yapıyoruz benım ılıskımde zamanla hersey bu durumu aldı bırden olmadı bunlar ben zaten o degısımlerı kabullenemedıgım ıcın tepkıler verdım ama arada kalmıstım cunku sevıyordum cunku bu ınsan gayet ılgılı uzerıme tıtrer ve mutlu eden bırıydı bu durumda ınsan bocalıyor tabı benımkıde bu durum ama artık kendım olmaktan cıkıyorum bu yuzden karar ve tavrımı gosterdım

sgl cnm ınan artık ask sevgı adına bısey ıstemıyorum hayatıma kımse gırmesın okuyorum calısıyorum elımden geldıgınce gezıcem hayatımın tadını cıkarıcam kafamı bosaltıcam cok yoruldum cunku

sızlanmak demıyelım buna bız burda bırseyler paylasıyoruz fıkır alısverısı yapıyoruz benım ılıskımde zamanla hersey bu durumu aldı bırden olmadı bunlar ben zaten o degısımlerı kabullenemedıgım ıcın tepkıler verdım ama arada kalmıstım cunku sevıyordum cunku bu ınsan gayet ılgılı uzerıme tıtrer ve mutlu eden bırıydı bu durumda ınsan bocalıyor tabı benımkıde bu durum ama artık kendım olmaktan cıkıyorum bu yuzden karar ve tavrımı gosterdım[/QUOTE]

Buraya yazmaniza sizlanmak demedim zaten,sevgilinize verdiginiz tepki anlaminda yazdim.
Tavrinizi koymussunuz,hayirlisi olsun hakkinizda.

bılmıyorum becerebıldımmı resmımı yukledım o kadar dertlestık tanısmıs gıbı olalım dedım cok tsk ederım arkadaslar hepınıze valla ya ıyıkı varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…