kara cahıl ınadı onu bensız bıraktı aynen devam etsın ....
İnsanlar değişmiyor ne yazıkki..
1 yıldır bır beraberlıgım var erkek arkadasım 10 yas buyuk benden ılk baslarda cok güzeldi bılırsınız zamanla kıskanclıklar basladı gıyım arkadas tel herseyı kıskanmaya basladı baslarda bı yere kadar normal dedım sonra artıkca arttı ben cok acık seyler gıymeyen bırıydım zaten once badılerın yakalrı acık dedı halbukı normal gogus falan gozukmuyor kapattım yetmedı hıc bır zaman tam tatmın olmadı bende yapmak ıstedıgı degısıklıklerı bırden kabul edemedım tartısmalar oldu her defasında pat dıye yenı kanunlar getırmesı benı sarstı bırden kabullenemedım sonucda bır yetısme tarzım var ve ınanın bana asla cok acık gıyınen ve rahat tavırları olan bır kız olmadım hıc bırzaman etrafım hep hanımefewndı der takdır eder benı ama asla bunu gormedı bu ınsan psıkolojık baskı yaptı yapmazsan benı bır daha arama tel acıyorum konusuruz hallederız dıye yok tellerı kapatıyor msjlara cvp vermıyor bır sure sonra duzelıyoruz bır sekılde gonul alıyor sevıyorum dıyor sonra baska bır sebepten tekrar tartısma cıkarıyor ısım geregı ınsanlarla gorusuyorum cok mesafelı ve normal sureklı gerılıyor sureklı elestırıyor acıklıyorum anlatıyorum dınlemıyor kendıde ıs geregı ınsanlarla gorusuyor ya nasıl anlatabılırm ıstedıgı bır cok seyı yaptım dıkkat ettım ozen gosterdım ama ısteklerı hep arttı hıc bıtmedı en ufak bır tartısmada tellerı yuzume kapatmalar benı bır daha arama demeler kus durmalar sonra bana donmeler aptala dondurdu benı baktım sureklı aglar ve kendımı ıfade edemez hale gelmısım sebepsız ve asırı bı guvensızlık var 2 aydır uzakta aıle nedenlerden gıtmek durumundaydı koye gıttı gorusemıyoruz sadece telde arada guzel konusuyoruz hıc sorun yok her fırsatta arıyor bazen de bır arıyor bıryere gıdıyomusun arkadaslarınla bulusuyomusun gezıyomusun boyle bırsey kesınlıkle yok dıyorum ıkna olmuyor resmen kafasında kuruyor ınanıyor bana dırek ıftıra ustelık ben sen nedıyosun nealaka dıye acıklama yaparken ne yanı oyle olursa boyle mı olacak dıyor kendı soruyor kendı cevaplıyor kuruyor resmen bıde benı haksız cıkarıp telı yuzume kapatıyor tabı bu durumda acıklama bıle yapamamıs ben cıldırıyorum sınırden bugun yıne aynı sacma sapan kavgayı cıkardı telı kapattı defalarca aradım 30 kez asla acmadı ve donmedı msj attım cvp yazmadı aglamaktan mahvoldum bugun son mesajım ıstemıyorsan aramam bırdaha oldu ne yapabılırm artık tukendım bı ınsana bu kadar da kör baskı olmaz lutfen yardım edın
Kıskanılmak güzeldir ama dozunda olursa, senin erkek arkadaşın baya abartmış, üstelik sana güvenmiyor, bu şekilde nereye kadar sürdürebilirsin ki ilişkini, ben olsam 30 defa aramak şöyle dursun 30 defa arasa bile açmam telefonu, bu kıskançlığın birazda yaş farkından olduğunu düşünüyorum, ve ilerde daha büyük sorunlar yaratacak bence bi an önce kendi hayatına bak, onun olmadığı bi hayata
İnsanlar değişmiyor ne yazıkki.
İnceldigi yerden kopsun.
Evli degilsiniz,nişanlı degilsiniz , şimdiden bu kadar baskı yapıyorsa ve katlanamıyorsanız ilerde iş ciddiye binince dahada ağırlaşır şartlar.
Şimdi üzülmeniz normal ama zaman gectikçe bu kararınız daha doğru gelecektir.[/QUO
haklısın canım o kadar tartıstık agzıma lafı tıkadı kapadı ve acmadı telı o kadar agladım tamamen haksız ama yınede ınatla aramaz ve kesınlıkle o haklıdır
Hepimiz için Rabbim en hayırlısını versin... Bizi ne hallere düşürüyolar böyle, kimimizin ağlamaktan gözleri şişiyor, kimimiz bunalıma giriyor.... Acaba onlar bizim yaşadıklarımızın 10da 1ini yaşıyorlar mı? Allah herkesin kalbine göre versin inşallah, birgün biri bizi yine ağlatacaksa bile mutluluktan ağlatsın... İnan ki değmiyor, nihayetinde onlarda birer kul, bizim gibi...
süphaneke dinimiz aminnnDD
kızım bir bırakın şu adamların boyunduruğuna girmeyi artık
bunların tek sebebi ailelerimiz yetişme şeklimiz sevgi açlığımız
sevgi bulunca bağımlısı oluyoruz böyle
gençsin şimdi istediğin gibi yaşamayacaksın da nezaman yaşayacaksın
önce onursuzluğu bırak arama sorma
kendinle ilgilen arkadaşlarınla gez toz tanı insanları
içinden geldiği gibi giyin
ondan uzaklaştıkça sen de hatalarını görmeye başlayacaksın
sen ona aşık değil sevgisine bağımlısın
bu psikopat için niye kendini hırpalıyorsun
genelde çok kısıtlayan erkekler kendileri gibi her erkeği kötü niyetli beller
kişi kendinden bilir işi
bu adam 30dan aşağı değildir olgunluğun zerresi yok
sen de hatalısın özgüvenini kaybettirmiş sana
git toparlan sen kendini çok değerli görmedikçe hep böyleleri çıkar karşına
baştan koy kurallarını ve asla taviz verme bundan sonra
Allah iyilerle karşılaştırsın öpüyorum
Ne oldu merak ettim? Aradı mı ya da sen aradınmı .. Ne karara vardın?
Başka adam mı kalmadı boşver yaa o senin peşindenn koşsun her defasında affedersen ulaşamadığında ararsan sürekli kendini bulunmaz hint kumaşı sanar sana baskı uygular böyle sevgi olmaz evlenseni daha beter olacak bırak naparsa yapsın önünde kocamanbir gelecek var değmez yani
Evlendiginzde neler yasayabileceginiz hakkinda hicbi fikriniz yok bence sizin.
Bu kadar odun vermek neden?
Sizi yakasi acik badyle begenmedimi bu adam.bu degistirme cabasi ne ya.
Bide sucluymus gibi geri arayan sizsiniz.
Ya kabullenin kiskancligini ne derse yapin ona gore yasayin hayatinizi sizlanmayi birakin,yada kimse icin degismemeyi kendinizden odun vermemeyi ve sizi siz oldugunuz icin seven biriyle mutlu olmayi secin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?