.
1 yıldır bır beraberlıgım var erkek arkadasım 10 yas buyuk benden ılk baslarda cok güzeldi bılırsınız zamanla kıskanclıklar basladı gıyım arkadas tel herseyı kıskanmaya basladı baslarda bı yere kadar normal dedım sonra artıkca arttı ben cok acık seyler gıymeyen bırıydım zaten once badılerın yakalrı acık dedı halbukı normal gogus falan gozukmuyor kapattım yetmedı hıc bır zaman tam tatmın olmadı bende yapmak ıstedıgı degısıklıklerı bırden kabul edemedım tartısmalar oldu her defasında pat dıye yenı kanunlar getırmesı benı sarstı bırden kabullenemedım sonucda bır yetısme tarzım var ve ınanın bana asla cok acık gıyınen ve rahat tavırları olan bır kız olmadım hıc bırzaman etrafım hep hanımefewndı der takdır eder benı ama asla bunu gormedı bu ınsan psıkolojık baskı yaptı yapmazsan benı bır daha arama tel acıyorum konusuruz hallederız dıye yok tellerı kapatıyor msjlara cvp vermıyor bır sure sonra duzelıyoruz bır sekılde gonul alıyor sevıyorum dıyor sonra baska bır sebepten tekrar tartısma cıkarıyor ısım geregı ınsanlarla gorusuyorum cok mesafelı ve normal sureklı gerılıyor sureklı elestırıyor acıklıyorum anlatıyorum dınlemıyor kendıde ıs geregı ınsanlarla gorusuyor ya nasıl anlatabılırm ıstedıgı bır cok seyı yaptım dıkkat ettım ozen gosterdım ama ısteklerı hep arttı hıc bıtmedı en ufak bır tartısmada tellerı yuzume kapatmalar benı bır daha arama demeler kus durmalar sonra bana donmeler aptala dondurdu benı baktım sureklı aglar ve kendımı ıfade edemez hale gelmısım sebepsız ve asırı bı guvensızlık var 2 aydır uzakta aıle nedenlerden gıtmek durumundaydı koye gıttı gorusemıyoruz sadece telde arada guzel konusuyoruz hıc sorun yok her fırsatta arıyor bazen de bır arıyor bıryere gıdıyomusun arkadaslarınla bulusuyomusun gezıyomusun boyle bırsey kesınlıkle yok dıyorum ıkna olmuyor resmen kafasında kuruyor ınanıyor bana dırek ıftıra ustelık ben sen nedıyosun nealaka dıye acıklama yaparken ne yanı oyle olursa boyle mı olacak dıyor kendı soruyor kendı cevaplıyor kuruyor resmen bıde benı haksız cıkarıp telı yuzume kapatıyor tabı bu durumda acıklama bıle yapamamıs ben cıldırıyorum sınırden bugun yıne aynı sacma sapan kavgayı cıkardı telı kapattı defalarca aradım 30 kez asla acmadı ve donmedı msj attım cvp yazmadı aglamaktan mahvoldum bugun son mesajım ıstemıyorsan aramam bırdaha oldu ne yapabılırm artık tukendım bı ınsana bu kadar da kör baskı olmaz lutfen yardım edın
Boyleleri insanin psikolojisini bozar, ozguvenini de yerle bir eder, hayatini da harcar. Seninle bayagi stres atiyor, ego tatmin ediyordur. Kendine guvenmeyen, ezik bir insan, egosunu baskasini ezerek tatmin eder, guc gosterisi yapar. Psikopat bunlar.
Bu sorunludan ayril. Kendine dogru duzgun birini bulursun.
Disarida hayat var.
Adam açmamış 30 kere niye arıyorsunuz?Bu kadar baskıya nasıl katlanıyorsunuz onun sizi 30 kere araması lazım .. Mantıklı düşünce istiyorsanız bu insanla yürümez. şimdiden böyleyse evlenince kimbilir nasıl olur
yorumun ıcın tsk ederım cnm ......bısey soyleyemedım ya ondan delırdım aradım 30 kere baktım olmuyor sınırden oturdum bır saat agladım daha aramam hala gozlerım acıyor yazıklar olsun ona ya
aynen yaaa egoo atthini... bir yerler kalkıyo bunlarda ..guzel bir kız baktıysa ooo daha kımler bakar bana dıye triplere giriyolar....bu adam yarın bir gun bir bahaneyle ayrlır senden zaten kaybetmekten korkmuyo bellı kı... amacm senı uzmek degıl ama .. birebir yasadım yanı tecrube konusuyo canım benım....degmezz bunlara ınan kı...
yaa erkek adam telini kapar mı kız gibi...:Q sınır oldum ya bnm eskı erkek arkadasımda yapmıstı ayrılırken... bu ne kız gibi ya...bırak bacım bırak bundan sana hayır gelmez....Allah daha iyisini nasip etsın dıye dua et bence..
haklısınız kızlar cevap verdıgınız ıcın cok tsk ederım oturdum sınırden cocuk gıbı agladım nasıl ıclendım
çok iyi anlıyorum senı canm bnm basıma geldi. Zaman kaybetme bu cocukla... daha ıyısı cıkar ınsallah karsına
konuyu açan arkadaşım niye birden fazla konu açıyosun
Istemiyosan aramam degil , telefonu kapatiyosa ARAMA zaten ne bu ya...
o arasin seni , bukadar kucultmeyin kendinizi ..
her istedigini yapmissin yapmissin suanda tabiki istiyecek..
adama hic hayir dememissin ki.
erkeklerin her dedigine evet dersen zamanla herseye ecet demek zorunda kalirsin.
bu adam seni taniyinca boyle tanidi boyle sevdi neyi degistirmeye calisiyoki?
Ve sen neden buna taviz veriyosun ?
Ayrica arkadaslarinla gorustunmu disariya ciktinmi ne demek...
kendiside icerde oturuyomu sirf sen istiyosun diye , HAYIR o otutmaz o kalmaz.. cunku.erkektir dimi siz evet dedikce bu iliski zamanla tukenecek...
Benim basimdan da gecti boyle bir olay. Anladim ki erkeklere boyun egdikce seni tuketirler. Bir sevgilim vardi herseye karisirdi once eve en gec dokuzda gideceksin derdi arardi denetkemek icin hatta ev telefonunda n ara derdi no cikacak evdeyim net bilecek yani. Yuksek lisansa başlamıştım hepsi erkek diye biraktirdi ayrilirim dedi. Kiyafetlerimi degistirdi bir baktim ezik aglayan elinde telefon bekleyen bir aptala donnmusum. En son ayrıldım sukur kendime gekdim. Sonra duydum bu deli evlenmiş karisi migros tansasa gidince bakiyormus fisteki saate o kadar deli yani. Aglamayi kes boyle bir adamla hayat gecmez bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?