How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün benim doğum günüm .

Konuyu şöyle ozetliyim kizlar dun ciktim arkadaslarimla bulustum aksam 7 gibi aradi ne yapiyorsun dedi kizlarlayim doğum günümü kutluyoruz unutmamislar sagolsunlar dedim .
Bugün senin doğum günün muydu la . dedi
Evet dedim kapattim telefonu mesaj atti niye hatirlatmadin ben unutmuş olabilirim ama senin hatirlatnam gerekirdi diye .
Doğum günü hatirlanir hatirlatilmaz dedim bende .
Sonra bu bana kizmaya basladi ters konusuyorsun diye .
Sabahtan beri özür diliyor buluşmak istiyor ben hayir dedim şimdi de .
Olay bu .
Ne yapacagim onu da bilmiyorum .
Ama çok kirildim..

Eğer böyle özel günlere önem veren bir bayansanız,bugün sadece hatırlamadı diye kırıldığınız şey
yarın evlenince gözünüze dahada batacak haberiniz ola.

Bugün çok seviyorum onun bu öküzlüklerini görmezden gelirim dersiniz,yarın aynı evi paylaşınca herşey değişebilir.
Bence bir ilişkiye başladığınızda önce erkek arkadaşınızı gözlemleyin çünkü sadece sevgi yetmiyor.

Size olan saygısı,verdiği değer,hayata bakış açınız bunlar sevginin hemen arkasından gelecek olan şeyler.
Bunlar yoksa yarın zaten ilişki veya evlilik sallanmaya başlar.

Herşeyi geçtim şu söze takıldım..
''Bugün senin doğum günün muydu la'' . dedi
Çok çirkin la demek ne demek.. Saygı sevgi yok birde utanmadan hatırlat demiş..
Çoktan bitmiş bir ilişki uzatmaları oynuyor gibi geldi bana..
Ben senin yerinde olsam bitirirdim..
Dile kolay 6 sene ama ben özel günlere çok önem veririm..:ssz:

Son düzenleme:
Eğer böyle özel günlere önem veren bir bayansanız,bugün sadece hatırlamadı diye kırıldığınız şey
yarın evlenince gözünüze dahada batacak haberiniz ola.

Bugün çok seviyorum onun bu öküzlüklerini görmezden gelirim dersiniz,yarın aynı evi paylaşınca herşey değişebilir.
Bence bir ilişkiye başladığınızda önce erkek arkadaşınızı gözlemleyin çünkü sadece sevgi yetmiyor.

Size olan saygısı,verdiği değer,hayata bakış açınız bunlar sevginin hemen arkasından gelecek olan şeyler.
Bunlar yoksa yarın zaten ilişki veya evlilik sallanmaya başlar.

Herşeyi geçtim şu söze takıldım..
''Bugün senin doğum günün muydu la'' . dedi
Çok çirkin la demek ne demek.. Saygı sevgi yok birde utanmadan hatırlat demiş..
Çoktan bitmiş bir ilişki uzatmaları oynuyor gibi geldi bana..
Ben senin yerinde olsam bitirirdim..
Dile kolay 6 sene ama ben özel günlere çok önem veririm..:ssz:

Çok haklisiniz:43:

ceylinim yani gördüm
doğum günün kutlu olsun,geç oldu ama.
nice güzel mutlu umutlu yıllara canım.
benimde ş...z ex:ssz: bi ara dogum günüm oldugunu bile bile aramadı sormadı dogum günün kutlu olsun demedi gıcıklık olsun diye:ssz:
ohh iyiki de eski:ssz:gene sinirlerim çıktı tepemee!!!:41:
peki senin sevgiline ne demeli:ssz:bugün senin dogum günün müydü ne demek:41::41::41:alıcan kırbacı vurucan vurucan te allahım ya:41:
canım eğer nişan evlilik düşünüyorsan azcık erteleyin derim..:ssz:Sırf bu konudan değil,önceki sayfalardaki mesajını okudum:ssz:herşeyi tek başına kaldırmak zor,aklı selim düşün biraz:ssz:

İzninle konunu ziyan edeceğim. İznin olmaz belki ama benim tam şu anda herhangi bir boşluğa yazmaya ihtiyacım var. Belki de durumuna şükredersin bunları okuyunca...

Bugün benim de doğum günüm. Geçen doğum günlerimden pek farkı yok aslında. Yine beklentisiz yine berbat. Doğum günlerini umursamamaya ne zaman başladım diye bir düşündüm de, o kadar geçmişe gidemedi hafızam.
Bugün benim doğum günüm ve bugün bir ayrılık yaşadım. Hayatımda çok fazla ayrılık yaşamamış olsam da, her seferinde dönüm noktası oldu benim için. Her şeyin tükendiği noktada kalktım ayağa. Şimdi tükenen umudum olsa da, biliyorum ben yine ayağa kalkabilirim.

Doğum gününde çok güzel iki hediye aldım. Biri ailemin "Benim çocuğum oyuncak değil. Bu iş bitti" restiydi, bir diğeri ise bu resti haber ettiğim tarafın olağanca rahatlığı. Bittabi taraflar acı çekecek. Telefonlar hiç susmayacak. Çekilen acılardan haberdar edilecek. Ne olur bitmesin cümleleri havada uçuşacak. Affedilecek sonra yeniden vazgeçilecek. Kısır döngü bitmeyecek. Kilo verilecek tütün tüketimi artacak. Uykusuz geçen günlerin sonucunda göz altları moraracak. Keşke her şey aynı olmasa... Sonuç değişebilir belki. Ayrılık yahut evlilik hiç fark etmez. Değişmeyecek olan, senin yok yere tükettiğin günler olacak.

Diyorum ki hırpalama kendini. Diyorum ki yaşın kaç bilmiyorum ama yılları durduramıyoruz. Geçiyor ve her geçen yıla birkaç keşke daha ekleniyor. Sonra tüm o keşkelerin sonucu olan bir varlık meydana çıkıyor. Bugün benim hayatımın 27. ayrılığımın ise ilk günü. Kutlu mutlu olsun efem. Şuurumu yere atıp çiğnediğim günlerin başlangıcıdır bugün.

Boş ver yahu. Bırak olduğu gibi. Ne günlere mana yükle ne de manasızlığı adet edinmiş zatlara. Bırak sadece akışına. Hiçbir şey ve hiç kimse senin çabanla düzelmiyor. Demle çayını uzat ayaklarını. Arada ağlamayı sakın ihmal etme. Sonra ağladığın günlere de acıyacaksın nasılsa.

Seni sevmiyor biraz aci konusacam ama Doğum gunu unuttup kutlayip kutlamamasini gectim tavri davranislari sana karşı kötü bu kadar mi değersiz sin seni sevmeyen adamlasin eminim cok tatli cici kizsindir lütfen ayril kendine biraz saygın kaldiysa seni uzduysem Özür dilerim sana bugün dogum günün muydu la demis ya cok sinirlendim hakkinda hayırlısı

Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .

çocukça değil hiç maalesef gerçek bir üzüntü sebebi,
ve sanırım o değerle ilgili sözü ben yazmış olabilirim,
çünkü benim eşimde askere gitmesine bir kaç gün kala doğum günümü kutlamamıştı...
hiç umursamamış gibi davrandım ama çok üzüldüm tabi,
seni anlıyorum
doğum günün kutlu olsun bu arada nice senelere mutluluklar dilerim sen çok değerli ve harika bir kızsın unutma:nazar:

Konuyu şöyle ozetliyim kizlar dun ciktim arkadaslarimla bulustum aksam 7 gibi aradi ne yapiyorsun dedi kizlarlayim doğum günümü kutluyoruz unutmamislar sagolsunlar dedim .
Evet dedim kapattim telefonu mesaj atti niye hatirlatmadin ben unutmuş olabilirim ama senin hatirlatnam gerekirdi diye .
Olay bu .
Ama çok kirildim..

Canım, bende herkesten farklı bir şey diyemicem ne yazık ki. :50:
Benim sevgilimde özel günlere pek önem vermez ama benim çok önemsediğimi bildiği için bir şeyler yapmaya çalışır hep.
Hatırlamayabilir, olabilir insanlık halidir belki bir iki kerelik affedilebilir. Ama erkek arkadaşının genel tavrı hep böyleyse seni artık kaybetmeyeceğinden emindir ondandır bu rahatlığı gibi geldi bana ne olur yanlış anlama. ''Bugün senin doğum günün müydü la'' sözü çok ama çok kaba bir söz. Yerinde olsam kendime asla böyle konuşturmazdım canım. Tolerans tanımamalısın bu konularda. Şimdi böyle amcasının oğluyla konuşur gibi konuşursa seninle, evlendiğinde kim bilir ne olur. Doğum günün kutlu olsun bu arada. Umarım doğru bir karar verirsin. Sevdiklerimiz çok önemli evet ama unutma hep sen en değerlisin bunu böyle düşünmelisin. :34:

ceylinim yani gördüm
doğum günün kutlu olsun,geç oldu ama.
nice güzel mutlu umutlu yıllara canım.
benimde ş...z ex:ssz: bi ara dogum günüm oldugunu bile bile aramadı sormadı dogum günün kutlu olsun demedi gıcıklık olsun diye:ssz:
ohh iyiki de eski:ssz:gene sinirlerim çıktı tepemee!!!:41:
peki senin sevgiline ne demeli:ssz:bugün senin dogum günün müydü ne demek:41::41::41:alıcan kırbacı vurucan vurucan te allahım ya:41:
canım eğer nişan evlilik düşünüyorsan azcık erteleyin derim..:ssz:Sırf bu konudan değil,önceki sayfalardaki mesajını okudum:ssz:herşeyi tek başına kaldırmak zor,aklı selim düşün biraz:ssz:
Elimde olsa .
Bakalım bugün buluşacağız ne diyecek .
TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN .

6yillik bir gesmis ve su yazdiklariniz...ben beni onemsemeyen bu sevgiliyle daha fazla devam etmezdim
Sanırım doğru olanda bu ..
İzninle konunu ziyan edeceğim. İznin olmaz belki ama benim tam şu anda herhangi bir boşluğa yazmaya ihtiyacım var. Belki de durumuna şükredersin bunları okuyunca...

Bugün benim de doğum günüm. Geçen doğum günlerimden pek farkı yok aslında. Yine beklentisiz yine berbat. Doğum günlerini umursamamaya ne zaman başladım diye bir düşündüm de, o kadar geçmişe gidemedi hafızam.
Bugün benim doğum günüm ve bugün bir ayrılık yaşadım. Hayatımda çok fazla ayrılık yaşamamış olsam da, her seferinde dönüm noktası oldu benim için. Her şeyin tükendiği noktada kalktım ayağa. Şimdi tükenen umudum olsa da, biliyorum ben yine ayağa kalkabilirim.

Doğum gününde çok güzel iki hediye aldım. Biri ailemin "Benim çocuğum oyuncak değil. Bu iş bitti" restiydi, bir diğeri ise bu resti haber ettiğim tarafın olağanca rahatlığı. Bittabi taraflar acı çekecek. Telefonlar hiç susmayacak. Çekilen acılardan haberdar edilecek. Ne olur bitmesin cümleleri havada uçuşacak. Affedilecek sonra yeniden vazgeçilecek. Kısır döngü bitmeyecek. Kilo verilecek tütün tüketimi artacak. Uykusuz geçen günlerin sonucunda göz altları moraracak. Keşke her şey aynı olmasa... Sonuç değişebilir belki. Ayrılık yahut evlilik hiç fark etmez. Değişmeyecek olan, senin yok yere tükettiğin günler olacak.

Diyorum ki hırpalama kendini. Diyorum ki yaşın kaç bilmiyorum ama yılları durduramıyoruz. Geçiyor ve her geçen yıla birkaç keşke daha ekleniyor. Sonra tüm o keşkelerin sonucu olan bir varlık meydana çıkıyor. Bugün benim hayatımın 27. ayrılığımın ise ilk günü. Kutlu mutlu olsun efem. Şuurumu yere atıp çiğnediğim günlerin başlangıcıdır bugün.

Boş ver yahu. Bırak olduğu gibi. Ne günlere mana yükle ne de manasızlığı adet edinmiş zatlara. Bırak sadece akışına. Hiçbir şey ve hiç kimse senin çabanla düzelmiyor. Demle çayını uzat ayaklarını. Arada ağlamayı sakın ihmal etme. Sonra ağladığın günlere de acıyacaksın nasılsa.
Geçmiş olsun bize, teşekkür ederim ...

Seni sevmiyor biraz aci konusacam ama Doğum gunu unuttup kutlayip kutlamamasini gectim tavri davranislari sana karşı kötü bu kadar mi değersiz sin seni sevmeyen adamlasin eminim cok tatli cici kizsindir lütfen ayril kendine biraz saygın kaldiysa seni uzduysem Özür dilerim sana bugün dogum günün muydu la demis ya cok sinirlendim hakkinda hayırlısı
Teşekkür ederim , kafası çok dağınıkmış bu ara öyle diyor sebep olarak ..
çocukça değil hiç maalesef gerçek bir üzüntü sebebi,
ve sanırım o değerle ilgili sözü ben yazmış olabilirim,
çünkü benim eşimde askere gitmesine bir kaç gün kala doğum günümü kutlamamıştı...
hiç umursamamış gibi davrandım ama çok üzüldüm tabi,
seni anlıyorum
doğum günün kutlu olsun bu arada nice senelere mutluluklar dilerim sen çok değerli ve harika bir kızsın unutma:nazar:
Teşekkür ederim, yanlış hatırlamıyorsam sizdiniz .
Sizin yine eşiniz .
Evlendik diye salmıştır belki yada askere gitmenin verdiği telaşla ..
Zaten geçen sene ki olayı saymıyorum askerdi diye .
Ama bu sene gerçekten hayal kırıklığıydı .

Canım, bende herkesten farklı bir şey diyemicem ne yazık ki. :50:
Benim sevgilimde özel günlere pek önem vermez ama benim çok önemsediğimi bildiği için bir şeyler yapmaya çalışır hep.
Hatırlamayabilir, olabilir insanlık halidir belki bir iki kerelik affedilebilir. Ama erkek arkadaşının genel tavrı hep böyleyse seni artık kaybetmeyeceğinden emindir ondandır bu rahatlığı gibi geldi bana ne olur yanlış anlama. ''Bugün senin doğum günün müydü la'' sözü çok ama çok kaba bir söz. Yerinde olsam kendime asla böyle konuşturmazdım canım. Tolerans tanımamalısın bu konularda. Şimdi böyle amcasının oğluyla konuşur gibi konuşursa seninle, evlendiğinde kim bilir ne olur. Doğum günün kutlu olsun bu arada. Umarım doğru bir karar verirsin. Sevdiklerimiz çok önemli evet ama unutma hep sen en değerlisin bunu böyle düşünmelisin. :34:
Teşekkür ederim :)
Amcasının oğlu benzetmesine güldüm aynısını bende ona söylüyorum hep .
Amcanın oğlu değilim ben senin diye .
Değerli fikirleriniz için teşekkürler tekrardan.

Olay bu .
Ama çok kirildim..

kızma canım ama yine bir odun klasiği pişkinliğin bu kadarınada pes yani...hem suçlu hem güçlü ne demek hatırlatsaydın.. :47: yahu madem unutkansın telefonun alarmına notlu kaydet önemli günde alarm çalsın sende hatırla yanii...

hiç mi utanmıyor mu? sen doğum gününde sürpizler yapıyorsun..insan içinden geçirmez mi bende doğum günü gelsinde yüzünü güldüreyim şu kızın demez mi??..

belki masumane bi unutma olsaydı insanlık hali canım unutuvermiş derdim..ama laçkalaşmış resmen mahçup hissedeceğine üste çıkmaya çabalaması :50:

sana bi sürpriz yapacak olmasın? demiştim ki vazgeçtim, son yorumunu okuduktan sonra.

Son düzenleme:
Dun bulusak dedi sabahtan öyle şimdi ses soluk yok e hani bulusacaktik dedim .
"Otur oturduğun yerde Ceylin " dedi .

Bu adamı alıcaksın eline yer misin yemez misin eşek sudan gelinceye kadar:57::57::57::113::113:
Çıkma telefonlarına filan ayrılamıyosan bile burnu sürtsün kendine çeki düzen versin deli mi ne
Sinirlerim tepeme çıktı valla:47::47::47::47:

Buluşmaya görmedim .
Ökuzlukte zirve yapmis bir sevgilim var ..:47:

Bulusmaya gitmedinizmi? Görmedim yazmissiniz anlamadim ama artik eski sevgilimi deseniz siz ona? Insan nekadar yogun olursa olsun yada sorunlari olsun, ölümcül bi hastalik yada ölüm olmadigi sürece sevdigini nasil unutur yani özel bi günü aklim almaz, unutuyosa baska seylere yöneliyorsa ozaman yeterince deger vermiyordur, deger görmedigi bi insanlada insan sevsede nekadar mutlu olabilir? Bence bi silkelenin, sizde tavirlarini dgistirin, önem vermeyin, önemsemeyin, bi süre herangi birimis gibi davranin, degersizlik hissini oda bi tatsin bakalim, hala daha degismiyorsa gercektende "eski" olsun derim...

neden otur oturduğun yerde dedi ki buluşmak için kararlaştırmışsınız madem :53::19:

hayret bir şey yani senn ne dedin peki :26::26:

sana bi sürpriz yapacak olmasın? demiştim ki vazgeçtim, son yorumunu okuduktan sonra.

E be Minnoş senin bilmem kaç sayfalık konunda sonları okumadan yorum yapanlar gibi olmuş :)

Konu sahibi arkadaşım, birlikte olduğun adam sana pek değer veriyor gibi görünmüyor ama ben kkda ne affedişler gördüm bilemiyorum. Bari iyice burnunu sürt derim ben.

Back