How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bugün benim doğum günüm .

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. :16::16: Daha gün gitmedi belki bir planı vardır. :) Sevgilim doğum günümü kutlamıştı aynı şehirlerde değildik o zaman iş için şehirdışındaydı ama ben gelince hediye getirir diye umut etmiştim :9::9: Her ne kadar hediye önemli olmasada insan bekliyor yine de yaa şahsen bir hafta düşündüm durdum neden almadı diyee :9::9: Çünkü haftalar öncesinden onun doğumgünü için ne alacağımı düşünüp durmuştum, erkekler böyle işte :84:

beni aldatan kişilik sevgili oldğumuz yıllarda sadece ilk doğum günümü adam gibi kutlamıştı süprizlerle falan birdahada hiç öyle olmamıştı hele son doğumgünümü onun yüzünden evde tek başıma ondan bi haber bekleyerek geçirmiştim, bana 2 gün sonra söylediği bahanesininde yalan oldğunu sonradan msjlarını okuduğumda öğrenmiştim. Hayal kırıklığımı tahmin bile edemez kimse..

Diceğim o ki yıllarıma yazık olur, emek verdim onsuz olmaz artık diye düşünme. Yoksa kendine üzülmekten başka çaren kalmayacak gibi.

hakkında hayırlısı olsun.. doğum günün kutlu olsun ,dilerim bu son üzgün geçirdiğin doğum günün olur :10:
Teşekkür ederim, inşallah .
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .

Bu anlattıklarınız işte can sıkıcı sanırım dediginiz gibi bu patlama olur o zaman akşam ciddi bir şekilde konuşmanız gerektigini belirtin derim derdi neymiş devammı etmek istiyor ayrılmakmı yoksa karekteri bumu hepmi böyle olacak ona göre hayatını erkek arkadaşınla devam ettirip ettirmemeye karar verirsin hayat bizim seçimlerimiz üzerine ilerler içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa kalbinin sesini dinle derim mantıgını saf dışı bırakmadan ama :16:Kişi kendi degerini bilmeli unutmayın siz varsanız etrafınızdaki insanlar var o yüzden önce siz sizin fikirleriniz sizin kalbiniz önemli olan :105:
Teşekkür ederim .
Zor olacak ama yapılacak şey belli .
İstediği ayrılık olmasa böyle davranmaz .
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. :16::16: Daha gün gitmedi belki bir planı vardır. :) Sevgilim doğum günümü kutlamıştı aynı şehirlerde değildik o zaman iş için şehirdışındaydı ama ben gelince hediye getirir diye umut etmiştim :9::9: Her ne kadar hediye önemli olmasada insan bekliyor yine de yaa şahsen bir hafta düşündüm durdum neden almadı diyee :9::9: Çünkü haftalar öncesinden onun doğumgünü için ne alacağımı düşünüp durmuştum, erkekler böyle işte :84:

Hepsi odun, hepsi .
O şu an arkadaşlarıyla balık tutmakla meşgul .
Plan yok yani . :31:
Teşekkür ederim .

Sadece " iyi " yazar o .
Biliyorum onu .[/QUOTE]

İyi yazarsa sende oturup ilişkini ve bu kişiyle ne kadar ciddi olabileceğinidüşün derim. Sonucta doğum gunu ve herkes kendını önemli hissetmekister.

Heleki erkek arkadaş, eş olursa. yoksa kendini özel hissettirecek başka neler kaldıkı.

böyle gunleriçok çnemsemiyorda olabilir o zaman sende onun doğum gununu cok önemseme , yada sen onun doğum gununu kutladığında sana ne dıyor. ne bıleyım cekımser pek bunlara onem vermıyormus gıbı mı davranıyor, yoksa kendı doğum gunu kutlanınca hoş sıra senın doğum gününe gelınce mi böyle kaçak oynuyor.

Sadece " iyi " yazar o .
Biliyorum onu .

İyi yazarsa sende oturup ilişkini ve bu kişiyle ne kadar ciddi olabileceğinidüşün derim. Sonucta doğum gunu ve herkes kendını önemli hissetmekister.

Heleki erkek arkadaş, eş olursa. yoksa kendini özel hissettirecek başka neler kaldıkı.

böyle gunleriçok çnemsemiyorda olabilir o zaman sende onun doğum gununu cok önemseme , yada sen onun doğum gununu kutladığında sana ne dıyor. ne bıleyım cekımser pek bunlara onem vermıyormus gıbı mı davranıyor, yoksa kendı doğum gunu kutlanınca hoş sıra senın doğum gününe gelınce mi böyle kaçak oynuyor.[/QUOTE]

Kendi doğum gününde her şey çok güzel .
Planı yaptı tabi Ceylin .
Ceylinin doğum günü kimin umurunda ?

böyle gunleriçok çnemsemiyorda olabilir o zaman sende onun doğum gununu cok önemseme , yada sen onun doğum gununu kutladığında sana ne dıyor. ne bıleyım cekımser pek bunlara onem vermıyormus gıbı mı davranıyor, yoksa kendı doğum gunu kutlanınca hoş sıra senın doğum gününe gelınce mi böyle kaçak oynuyor.

Ceylinin doğum günü kimin umurunda ?[/QUOTE]

üzüldüm değer verdiğin kadar değer görmek isteyebilirsin haklısında. inşallah akşam güzel bir plan yapmıştır

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. :54:

Aklıma ilk gelen sürpriz planlıyor olma ihtimali oldu. Bir ay önce de benim doğumgünümdü ve aynı şekilde erkek arkadaşım günlük hayatta bile sürprizler yapmayı, hediyeler almayı çok seven bir insan olduğu halde hiç umursamıyordu. Hatta hiç muhatap olmadım kırıldığımı anlar diye. Akşam başka bir programım vardı. Eve geldim ne göreyim, kalpli kocaman bir kutu dolusu çikolata. (Karşısında pırlanta yüzük olsa ve hangisini istersin diye sorsalar heyoo çikolata diyecek bir insanım da ben... :1: Bunlarla mutlu olurum o yüzden. )

Bence sen de son ana kadar bekle. Şimdi dile getirsen unuttuysa senin zorlamanla bir şeyler yapacak ve anlamsız olacak.

aaa iyiki doğdun mutlu yıllar... :48:

erkeklerin genel özelliklerinden biri özel günleri unutmak...ben olsam bende kırılırım haklısın...

Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .

öncelikle doğum günün kutlu olsun canm, nica huzurlu yaşların olsun..

kendimi yerine koydum, gerçekten çok kırılırdım ama belli etmezdim. hiçbirşey söyleemez, gider arkadaşlarımla kutlardım günümü.. o konuştuğunuzda sana nerde olduğunu ne yaptığını vs. sorduğunda'' arkadaşlarla doğum günümü kutluyorum'' derdim inadına mutlu bi ses tonuyla..bu onu bi anlık düşünmeye sevkeder diye düşünüyorum.

ve aynı şeyi sen ona yap zamanı geldiğinde... kutlama hediye alma.. inşallah anlar :) kafana takma, sıkıcı bi durum ama çoğu böyle malesef..

bu forumda sana kanım acayip ısınıyor sadece yazılanlardan nasıl oluyor bılmıyorum ama oluyor işte:)))

doğum günün kutlu olsun.. inşallah çoook güzel bir sene geçirirsin...:29:

öncelikle sevgiyi bunlarla ölçme.. evet incelik nezaketi gösterebilir ama sevgi bunla çokta alakalı değil bence....

en yakın kız arkdsm ve sevgılısı ayrılmak uzerelerdı çok cok zor dönemden gecıyorlardı ve cocuk hıc dogum gunu hatrlamaz arkdsm dedı bu bardagı tasıran son damla olur diger yılda unutmus cunku.. bende sorun ustune sorun eklenmesın dıye cocuga bır gun önceden haber verdım... öyle böyle kutladılar dogum gununu..

aradan 2 yıl gectı ve hala beraberler maşallah çokta güzel bir ilişkileri var.. diyecegım o ki kendını doldurma burnundan getir tabı kı için soğuyana kadar ama bunu ayrılık sebebı olarak görme derım..

Doğum günün kutlu olsun. Her sene kutluyormus ama bu sene sen de beklemiyorsun ciddi kavgalariniz falan mi oldu kendince seni cezalandiriyor olabilir gibi geldi de bana.
Bence bu doğum gününde yeniden doğmuş gibi ol. Arkadaslarinla buluş kutla, soranlara da o kutlamadi de ne olacak ki sen neden utanasin sıkılasin ki bu onun ayıbı. Balık tutmaya gitmiş balık tutmak hiç de atraksiyonlu bir şey değil dusuncelere dalar insan denize baktıkça,yani unutmus olsa bile hatırlar. Ama öküzlügün yüksek lisansını yapmış bir sevgilin var su an anlaşılan. Sen de ona yapma artık. Hemen ayriligi da dusunme bence kendini geri cek sadece,ayrilik provasi yapmis olursun hem

dogum gununnnn kutluuu olsun yenı senen sana saglık mutluluk ask basarı herbırseyı getırsın canım hıc uzulme....

senı anlayabılıyorum ınsanlar nekadarda dogumgunu desede bır ozel bır beklıyor... o yontulmamıs odun la arana bıraz mesafe koy sessızles belkı anlar bu resmen degersız hıssettırmek, ki bunu yapması gereken en son kısı .... belkı bır suprız hazırlıgında dıyecegım ama yok demıssın...

hem yenı senen hemde bu 2014 sana guzellıkler getırsın ... bu 2014 suruncemede olan seylerın farklı bır boyuta atlama yılı ımıs ... umarım hakkında hayırlısı olur canım ıyıkı dogdun:29::29::7::7::7::ssz::16::54:

2014 hepimiz için çok güzel olacak . Senin için daha da güzel olacak benim hislerim kuvvetlidir bak :)

Nice güzel mutlu yıllara Ceylin:)

Erkek arkadaşını okurken bak şu video geldi aklıma :)

Ne Anlar Öküz - YouTube

Üzülme desem de üzüleceksin malesef . Ama ne yazık ki erkek milleti böyle . X kişisi de Y kişisi de ...

Yarın sende arkadaşlarınla felekten bir gün geçir güzel bir kutlama yap . Ona da tepkini böyle ver bence

doğum günün kutlu olsun tatlım rabbim tüm güzelliklerni nasip etsin yeni yaşında.
erkeklerin bu öküzlüklerini anlamıyorum ya sanki çok bişey istiyoruz sinir oldum ya

Doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın güzellikleride beraberinde getirir :7:
Sevgiline gelecek olursam ben özel günlere çok önem veriyorum o yüzden bende olsam çok çok üzülürdüm.
Ayrılmayı gerektirecek bi durum var mı bilmiyorum genel olarak ilişkinin gidişatına bakmak gerek.
Bence bu gibi günlerde en azından sevdiğinin yanında olmak ona verdiğin değerle alakalıdır diye düşünüyorum..
Umarım bi sürpriz falan yapmıştır :31:

Son düzenleme:
Ceylinin doğum günü kimin umurunda ?

üzüldüm değer verdiğin kadar değer görmek isteyebilirsin haklısında. inşallah akşam güzel bir plan yapmıştır[/QUOTE]
Yapmadı maalesef .

doğum gününüz kutlu olsun :71::71:

unutacağını sanmıyorum 6 yıldır hiç mi hatırlamadı , bir sürpriz yapacak olabilir akşama kadar bekleyin bence :102:
Aklına bile gelmedi .

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. :54:

Aklıma ilk gelen sürpriz planlıyor olma ihtimali oldu. Bir ay önce de benim doğumgünümdü ve aynı şekilde erkek arkadaşım günlük hayatta bile sürprizler yapmayı, hediyeler almayı çok seven bir insan olduğu halde hiç umursamıyordu. Hatta hiç muhatap olmadım kırıldığımı anlar diye. Akşam başka bir programım vardı. Eve geldim ne göreyim, kalpli kocaman bir kutu dolusu çikolata. (Karşısında pırlanta yüzük olsa ve hangisini istersin diye sorsalar heyoo çikolata diyecek bir insanım da ben... :1: Bunlarla mutlu olurum o yüzden. )

Bence sen de son ana kadar bekle. Şimdi dile getirsen unuttuysa senin zorlamanla bir şeyler yapacak ve anlamsız olacak.
Ne güzel :)
Bizimkinin aklına bile gelmedi ne yazıkki .

aaa iyiki doğdun mutlu yıllar... :48:

erkeklerin genel özelliklerinden biri özel günleri unutmak...ben olsam bende kırılırım haklısın...
Teşekkür ederim :)

öncelikle doğum günün kutlu olsun canm, nica huzurlu yaşların olsun..

kendimi yerine koydum, gerçekten çok kırılırdım ama belli etmezdim. hiçbirşey söyleemez, gider arkadaşlarımla kutlardım günümü.. o konuştuğunuzda sana nerde olduğunu ne yaptığını vs. sorduğunda'' arkadaşlarla doğum günümü kutluyorum'' derdim inadına mutlu bi ses tonuyla..bu onu bi anlık düşünmeye sevkeder diye düşünüyorum.

ve aynı şeyi sen ona yap zamanı geldiğinde... kutlama hediye alma.. inşallah anlar :) kafana takma, sıkıcı bi durum ama çoğu böyle malesef..
Kutlamam zaten daha onunkini ne hali varsa gördün .
Teşekkür ederim .

bu forumda sana kanım acayip ısınıyor sadece yazılanlardan nasıl oluyor bılmıyorum ama oluyor işte:)))

doğum günün kutlu olsun.. inşallah çoook güzel bir sene geçirirsin...:29:

öncelikle sevgiyi bunlarla ölçme.. evet incelik nezaketi gösterebilir ama sevgi bunla çokta alakalı değil bence....

en yakın kız arkdsm ve sevgılısı ayrılmak uzerelerdı çok cok zor dönemden gecıyorlardı ve cocuk hıc dogum gunu hatrlamaz arkdsm dedı bu bardagı tasıran son damla olur diger yılda unutmus cunku.. bende sorun ustune sorun eklenmesın dıye cocuga bır gun önceden haber verdım... öyle böyle kutladılar dogum gununu..

aradan 2 yıl gectı ve hala beraberler maşallah çokta güzel bir ilişkileri var.. diyecegım o ki kendını doldurma burnundan getir tabı kı için soğuyana kadar ama bunu ayrılık sebebı olarak görme derım..
Çok teşekkür ederim :)
Böyle düşünmeniz sevindirdi beni :)
Şu an yalvarmasa dün bitirecektim ama yapamadım yine .

Doğum günün kutlu olsun. Her sene kutluyormus ama bu sene sen de beklemiyorsun ciddi kavgalariniz falan mi oldu kendince seni cezalandiriyor olabilir gibi geldi de bana.
Bence bu doğum gününde yeniden doğmuş gibi ol. Arkadaslarinla buluş kutla, soranlara da o kutlamadi de ne olacak ki sen neden utanasin sıkılasin ki bu onun ayıbı. Balık tutmaya gitmiş balık tutmak hiç de atraksiyonlu bir şey değil dusuncelere dalar insan denize baktıkça,yani unutmus olsa bile hatırlar. Ama öküzlügün yüksek lisansını yapmış bir sevgilin var su an anlaşılan. Sen de ona yapma artık. Hemen ayriligi da dusunme bence kendini geri cek sadece,ayrilik provasi yapmis olursun hem
Teşekkür ederim .
Aynen tam öküz , yüksek lisanslı öküz :1:
dogum gununnnn kutluuu olsun yenı senen sana saglık mutluluk ask basarı herbırseyı getırsın canım hıc uzulme....

senı anlayabılıyorum ınsanlar nekadarda dogumgunu desede bır ozel bır beklıyor... o yontulmamıs odun la arana bıraz mesafe koy sessızles belkı anlar bu resmen degersız hıssettırmek, ki bunu yapması gereken en son kısı .... belkı bır suprız hazırlıgında dıyecegım ama yok demıssın...

hem yenı senen hemde bu 2014 sana guzellıkler getırsın ... bu 2014 suruncemede olan seylerın farklı bır boyuta atlama yılı ımıs ... umarım hakkında hayırlısı olur canım ıyıkı dogdun:29::29::7::7::7::ssz::16::54:
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Hepimiz için güzel bir yıl olur umarım :)

2014 hepimiz için çok güzel olacak . Senin için daha da güzel olacak benim hislerim kuvvetlidir bak :)

Nice güzel mutlu yıllara Ceylin:)

Erkek arkadaşını okurken bak şu video geldi aklıma :)

Ne Anlar Öküz - YouTube

Üzülme desem de üzüleceksin malesef . Ama ne yazık ki erkek milleti böyle . X kişisi de Y kişisi de ...

Yarın sende arkadaşlarınla felekten bir gün geçir güzel bir kutlama yap . Ona da tepkini böyle ver bence
Çook teşekkür ederim :)
Öyle hayaller kurmuştum bende .
Fos çıktı ...

doğum günün kutlu olsun tatlım rabbim tüm güzelliklerni nasip etsin yeni yaşında.
erkeklerin bu öküzlüklerini anlamıyorum ya sanki çok bişey istiyoruz sinir oldum ya
Hepsi öküz sanırsam, teşekkürler . :ssz:

Doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın güzellikleride beraberinde getirir :7:
Sevgiline gelecek olursam ben özel günlere çok önem veriyorum o yüzden bende olsam çok çok üzülürdüm.
Ayrılmayı gerektirecek bi durum var mı bilmiyorum genel olarak ilişkinin gidişatına bakmak gerek.
Bence bu gibi günlerde en azından sevdiğinin yanında olmak ona verdiğin değerle alakalıdır diye düşünüyorum..
Umarım bi sürpriz falan yapmıştır :31:
Yapmadı maalesef canım .
Teşekkür ederim güzel dileklerin için .

Konunun sonucunu gerçekten merak etmiştim. Yapar diye düşünmüştüm canım ama baya baya odunmuş yani.
Peki ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra ? :31:

Back