- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
mutlu yıllar
doğumgünü kutlu olsun,
yeni yaşında herşey gönlüne göre olsun inşallah
doğumgünü kutlu olsun,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuuuuum öküz bunlar öküz hatta odun :) benimkide aynı böyle ona bazen şömineli ev alalılım hiç masrafa girmeyiz diorum oda safım niye dio eeee diorum oduna para vermeyiz senden ala odun mu var bizimde iki hafta önce yıldönümümüzdü ben taaa bi ay öncesinden bi butik otelde yer ayırttım herseyi hazırladım falan neyse o gün geldi bunu sabah aradım uyandırdım çıktı geldi bni aldı gidioruz aklıma geldi birden bna hediye ne aldın askım dedim demezmi bişi alamadım ki dedim niye almadın işte yola cıkcagmız gün hediye bakmaya cıkcakmıştaaaaa bn erken uyandırmışımdaaaaaa oda hemen bni almaya gelmişteeeeee ki odaya giriş saati 2 ydi biz akşam altıda ordaydık düşünün yani erkende uyandırmadım yol iki saat sürüo sadece :)))) şimdi ben napim bu adamı :) bnmkide hep unutur o yüzden bn hep bi ikş hafta önceden hatrlatırım :) hatta gecen yıl 21 aralıkta kıyamet kopcak diolardı o sıra 16 aralıktaki kendi yıldönümümüzü unutmuştuk :) 22 aralıkta kıyamet kopmayınca aklımıza gelmişti :) takılmamak lazım böyle şeylere agzınızın tadı bozulmadıktan sonra gerisi boş :))))
İnşallah, çok teşekkür ederim .
Hatırlamayacak, biliyorum bunu ve buda son damla olacak .
Ondan korkuyorum en çok .
Doğum gününü ben de kutlamayı sevmiyorum. iyi ki doğdun çok klişe geliyor bana. Ama sevgililik dönemimde beklerdim ben de.. evlendikten sonra hiç önemsemiyorum desem yeri..Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Yaklaşık 1 yıldır çözmeye çalışıyoruz bu sorunları ve artık zirve yaptı .Çok iyi anladım bence bitmeyebilir diger yaşananları bilmiyorum bakın bunun altını çizerim bu son damla patlama noktası olabilir sizde tabiki ama sadece bu olaya bakarak 6 yıllık ilişkiyi bitirmek kolay degildir ve insanlık hali unutulabilir sıkıntılı döneme denk gelebilir kesin ve kati olmamak gerek bu konularda benim tavsiyem karşınıza alıp durumu anlatmanız unuttuysa kırıldıgınızı belirtemiz onun dışında bir konu varsada çözüme çalışılmalı eger hiçbir sonuç alınmıyorsa ayrılık düşünülmeli
İnşallah teşekkür ederim .mutlu yıllar
doğumgünü kutlu olsun,
:)Sen ver şu cocugun numarasını mesaj atalım :))))
Bugün sevgilinin doğum günü.....
Bir dost.....
Ahahahahahhahagagaga :))))))
Sadece " iyi " yazar o .Nice senelere , eğer akşama kadar plan yapmazsa akşam konuştuğunuzda dısardaydım arkadaşlarımla doğum gunumu kutladık de.
bıraz dürt bakalım ne olacak.
Aynen öyle, teşekkür ederim .oncelikle dogum gununuz kutlu olsun!
balık diye yanıp tutusurken buyuk balıgı kacıracak haberi yok...
ayarı vermek lazım,
hem cık gez eglen, ne duruyorsun!
bırak o öküzlügüyle kalsın.
Evet öyle .Korkma sevgi bazen bunu da gerektirir
37 yaşımı dolduruyorum güzel arkadaşım asla kendini sevgiye köle etme, sevginin de alışkanlığında korkulacak hiç bir yanı yok. İstediğin değeri göremiyorsan, kangren olmuşsa kendini heba etme. İnsanlar 20-30 yıllık evliliklerini bitirebiliyorlar, kimse kimseye mecbur değil
Bu konuda çok ince değilim aslen .Doğum gününü ben de kutlamayı sevmiyorum. “iyi ki doğdun” çok klişe geliyor bana. Ama sevgililik dönemimde beklerdim ben de.. evlendikten sonra hiç önemsemiyorum desem yeri..
Kaldı ki sen bu konuda çok inceymişsin.. en azından buna karşılık ruhunu okşaması gerekirdi.. bir de balık olayı çok saçma gerçekten.. uygun bir üslupla kırgınlığını dile getirmende hiç sakınca yok bence.
ayrıca nice senelere
Değil mi ?Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara..
Sevgilinin yaptığı çok büyük kabalık gerçekten, insan böyle günlerde hatırlanmak istiyor.
Çoğu erkekte var bu özel günleri önemsememek, unutmak.
Ama bu sevgilinin suçsuz olduğunu göstermez tabi. En azından bir mutlu yıllar deseydi :44:
Kimileri boyle maalesef
Belkide aksami bekliyordur bi suprizi falan vardir
Biraz bekle bakalim..
Dogum gunun kutlu olsunn
Umar yeni yil ile birlikte yeni yasin sana
Mutluluk saglik ve huzur getirir
Nice senelere canim :119: :119:
O yoksa kk ailesi var
Doğum gününüz kutlu olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllara.
Sizi anlıyorum hediye değil mesele,insan önemsendiğini hissetmek ister böyle günlerde.
Sevgilinizin doğum gününde sizde aynısını yapın belki anlar ne kadar üzüldüğünüzü, neler hissettiğinizi.
Yada çıkın arkadaşlarınızla kutlayın imkanınız varsa. Sevgiliniz sorduğundada doğum günümü kutlamak istemiş arkadaşlarım sağolsunlar dersiniz , utanır belki.
Dilerim size sürpriz planlıyordur,biz utanırız bu yazdıklarımızdan
Doğum günün kutlu olsun
Unutmuştur diyeceğim de (bende bir kere unutmuştum) ama seninkinin ikinci kez olmuş.Hem öyle unutulabilecek bi tarihde değil.
Akşama kadar yolu var belki bi fikri vardır:26:
Benimde doğum günüme sayılı günler kaldı kimse hatırlamasa ben hep bu yaşta kalsam felan diyorum
Surpriz yapacaktir belki iyice unuttugunu dusundurtmek istiyordur.
Unuttuysa da hicbir sey hic kimse seni uzmesin. Aldigin elbiseyi giyin suslen arkadaslarinla eglenmene bak.
Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana kaybettiklerini ve kazanmak istediklerini getirsin.
Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Yaklaşık 1 yıldır çözmeye çalışıyoruz bu sorunları ve artık zirve yaptı .
Sabır sabır sabır .
Tek sabreden benim.
Tek katlanan benim .
O kavga çıkarmak için sebep arar ben sabrederim .
Kavga çıkardığı şeylerin kat kat beterini yapar o ben yine sabrederim .
Durumumuz tamamen bu .