How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün benim doğum günüm .

Dun bulusak dedi sabahtan öyle şimdi ses soluk yok e hani bulusacaktik dedim .
"Otur oturduğun yerde Ceylin " dedi .

ayy bunu okudum gidip tokatlayasım geldi sevgilini... :47:
üzülerek yazıyorum..
canım 6 yıllık bi ilişki sen hala ilk gün ki değeri ona veriyorsun ama sanırım o bazı şeyleri tüketmiş yada 6 yıllık evlisiniz modunda rahatlığa bağlamış... :50:

Hic söylemeyin ya .
Telden girdim için ayri ayri cevaplayamiyorum kizlar..
Şimdide cevap vermiyorum bana kiziyor ..
Tövbe ya Rabbim ayrilacagiz biz bu kesinde artik....

İzninle konunu ziyan edeceğim. İznin olmaz belki ama benim tam şu anda herhangi bir boşluğa yazmaya ihtiyacım var. Belki de durumuna şükredersin bunları okuyunca...

Bugün benim de doğum günüm. Geçen doğum günlerimden pek farkı yok aslında. Yine beklentisiz yine berbat. Doğum günlerini umursamamaya ne zaman başladım diye bir düşündüm de, o kadar geçmişe gidemedi hafızam.
Bugün benim doğum günüm ve bugün bir ayrılık yaşadım. Hayatımda çok fazla ayrılık yaşamamış olsam da, her seferinde dönüm noktası oldu benim için. Her şeyin tükendiği noktada kalktım ayağa. Şimdi tükenen umudum olsa da, biliyorum ben yine ayağa kalkabilirim.

Doğum gününde çok güzel iki hediye aldım. Biri ailemin "Benim çocuğum oyuncak değil. Bu iş bitti" restiydi, bir diğeri ise bu resti haber ettiğim tarafın olağanca rahatlığı. Bittabi taraflar acı çekecek. Telefonlar hiç susmayacak. Çekilen acılardan haberdar edilecek. Ne olur bitmesin cümleleri havada uçuşacak. Affedilecek sonra yeniden vazgeçilecek. Kısır döngü bitmeyecek. Kilo verilecek tütün tüketimi artacak. Uykusuz geçen günlerin sonucunda göz altları moraracak. Keşke her şey aynı olmasa... Sonuç değişebilir belki. Ayrılık yahut evlilik hiç fark etmez. Değişmeyecek olan, senin yok yere tükettiğin günler olacak.

Diyorum ki hırpalama kendini. Diyorum ki yaşın kaç bilmiyorum ama yılları durduramıyoruz. Geçiyor ve her geçen yıla birkaç keşke daha ekleniyor. Sonra tüm o keşkelerin sonucu olan bir varlık meydana çıkıyor. Bugün benim hayatımın 27. ayrılığımın ise ilk günü. Kutlu mutlu olsun efem. Şuurumu yere atıp çiğnediğim günlerin başlangıcıdır bugün.

Boş ver yahu. Bırak olduğu gibi. Ne günlere mana yükle ne de manasızlığı adet edinmiş zatlara. Bırak sadece akışına. Hiçbir şey ve hiç kimse senin çabanla düzelmiyor. Demle çayını uzat ayaklarını. Arada ağlamayı sakın ihmal etme. Sonra ağladığın günlere de acıyacaksın nasılsa.

yaşadıklarına üzüldüm ama anlatışına, edebiyatına bayıldım.:46::46::46::46:

Bu adamı alıcaksın eline yer misin yemez misin eşek sudan gelinceye kadar:57::57::57::113::113:
Çıkma telefonlarına filan ayrılamıyosan bile burnu sürtsün kendine çeki düzen versin deli mi ne
Sinirlerim tepeme çıktı valla:47::47::47::47:

normalde bende böyle yorumlar yapmam ama hamileyim sanırım ondan bu kadar öfkelendim... :26:
konu sahibi arkadaşım kusura bakma haddimi aştıysam

E be Minnoş senin bilmem kaç sayfalık konunda sonları okumadan yorum yapanlar gibi olmuş :)

Konu sahibi arkadaşım, birlikte olduğun adam sana pek değer veriyor gibi görünmüyor ama ben kkda ne affedişler gördüm bilemiyorum. Bari iyice burnunu sürt derim ben.

:1: hakkatten yaa biraz aceleci bir yorum olmuş benim ki:9:
kesinlikle katılıyorum bence bırakmalı bu adamları. biz bu adamlara neden takılıyoruz bu kadar anlamıyorum yaa:19:

Dun bulusak dedi sabahtan öyle şimdi ses soluk yok e hani bulusacaktik dedim .
"Otur oturduğun yerde Ceylin " dedi .

Hic söylemeyin ya .
Telden girdim için ayri ayri cevaplayamiyorum kizlar..
Şimdide cevap vermiyorum bana kiziyor ..
Tövbe ya Rabbim ayrilacagiz biz bu kesinde artik....

Arkadaşım af edersin ama boşver bu odunu artık
Bi güzel payla, rahatla. Sen yoluna ben yoluma de, bi de utanmadan o mu sana kızıyo

ama sebep olarak sana ne diyor şu an cnaım neden buluşmaya gelmiyormuş :26:
Sebep yok canim..
Çok sabırlısın
Ve karşındaki bunu kötüye kullanıyo

Biri bana otur oturduğun yerde dese ben o dk. paylarım
Ne barbarca bi üslup ve bu hakkı kendinde nasıl bulur

Santim taşmak üzere buna eminim...
Öyle bunaldimki....

Ne olursa olsun kendini üzme. Ben de şu sıralar aynı dönemden geçiyorum Allah yardımcımız olsun.

Ve her şeye rağmen doğum günün kutlu olsun canım.

Hem sebep yok
Hem bi de o kızıyo
İnsan utanır biraz en azından, hatırlamasını hediyesini geçtim

Dun buluşan deyince hastayim demiştim simdi o da hastayim diyor .
Ben carsiya gidiyorum o zaman diyorum gidemezsin diyor.
Sabrim ttaşacak diyorum.
Kendi kendine ne sacmaliyorsun diyor.
Hic birşey yok diyorum .
Hastayim yatacagim diyor.
İyi yat zibar dedim bende...

6 yıllık bir ilişkinizde hiç mi kutlamadı yoksa son dönemlerdemi böyle davranıyo...
kısa bir dönemde değil canım bu..ya huyuna alışacaksın erkek arkadasının yada ilişkini bir daha gözden geireceksin..evlenince çünkü erkeklerin değişecegini sanmıyorum .dahada ilgisiz oluyorlar

Ne olursa olsun kendini üzme. Ben de şu sıralar aynı dönemden geçiyorum Allah yardımcımız olsun.

Ve her şeye rağmen doğum günün kutlu olsun canım.
Tesekkur ederim canimm.
Çok zor .
Aliskanlik var hala ask var en az askim kadar büyükn nefretim var.

evet özrü kabahatinden büyük derler ya öyle :50::50:

bence yüzyüze bir gelin öyle kararını ver canım bir derdi neymiş öğren önce :ssz::ssz:

Gelmiyor hastaymis beyimiz...

6 yıllık bir ilişkinizde hiç mi kutlamadı yoksa son dönemlerdemi böyle davranıyo...
kısa bir dönemde değil canım bu..ya huyuna alışacaksın erkek arkadasının yada ilişkini bir daha gözden geireceksin..evlenince çünkü erkeklerin değişecegini sanmıyorum .dahada ilgisiz oluyorlar

2 senedir kutlamiyor ve son bir senedir omrumu yiyor .
Artik catlayacagim ...

Back