• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..

Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana :110::63::KK62:

ee hatalı sizsiniz eşiniz zehir etmemiş ki kendi kendinize boş yere zehir etmişsiniz

ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn

Eşiniz çok haklı ama olan olmuş artık. Bence bugun siz eşinize çiçek yollayın hem söz hem özür mahiyetinde.

Dogum günü kızı olmak herseyi yapma hakkı doğurmuyor.Yanlis yönlendiriyorsunuz.Size uyarsa ve özür dilemezsse günü daha da maffolucak.Ve kutlu olamayacak.
çiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett

senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
çalışıyorum işteyim canım ama bugün olmasa da ben zaten kendim arkadaşlarımla kutlucam yarın akşam filan yani o kutlamazsa kutlamasın..

Canım dünya senin etrafında dönmüyor. Ne demek senin onun planına ihtiyacın yok tabiki var o onun eşi. Ama sen bunu kavrayacak olgunluga henüz erişememişsin çok yazık. Sen doğdun diye dünya mı durmalı kırmızı halılar mı serilmeli çelenkler mi gönderilmeli? Kendini fazla önemsiyorsun ama herkes seni onemsemek zorunda degil hele ki haksizsan. Simdi de konu sahibini doldurup kendin gibi yapmaya çalisiyosun. Yapma !

çok ağır konusmussunuz.
bu laflardan sonra siz doğum gününüzü düşünüyorsunuz.yerinizde olsam nasıl gönlünü alırım diye düşünürdüm.
ne kadar sinirlenilirse de insanın bir noktada dilini tutması gerektiğini düşünüyorum.özellikle bu kişi eşiniz sevdiklerinizse.
dogum gününuz kutlu olsun.
sağlıklı mutlu ve daha sakin olabileceğiniz bir ömür diliyorum:)

Back