bugun ameliyat oldum buda benim hikayem

Cocuklarla tabi zor biraz annem yaninda bi kacgunlugune yardimci oluyor kucuk kizim yanasmiyor aciyo diyo bana bakip her seyini babasindan istiyor bunaltmiyor
Burnuma gelince geceleri agzim cok kuruyo bogazim dudaklarim gerilip aciyo uyuyamiyorum mesela bu saatte kalktim
Tampon cikmadikca huzur yok onu anladim 2 gune cikcak kurtulcam genel anlamda cogu olan tanidigim cok rahat atlatsada bana zor oldu diyebilirim

Kizlarrr yaa inanikmaz agrim var sabahlari kalkinca cok oluyo agri kesici bi sure geciriyo ama etkisi gecince yine bi sizi kuvvetli bi sizi ama...
Genelde agri sizi yok diyo bi bende mi bu zorluk merak ediyorum

Arveles super iyi geliyo sabah icince aksama kadar rahat ettirdi beni ama suan evde yok sonuncusunu dun aksam icmistim doktorun verdigi var hic bi faydasini gormedim bugun pazar ya nobetci eczaneden alcaz olmazsa artik

Canın tatlı demekki geçer canım geçici acılar. Ben normal bi insan oldum artık herşeyi yiyip içebiliyorum tek sıkıntım gülememek güldüğümde dikişlerim mi tamponlarım mı bilmiyorum çok rahatsız ediyor

Ay aslinda agri esigim yuksektir dogumlarim cok rahat olduda bu burun canims okudu bu arada arveles tavsiyen icin cok teskkuuurrr cunku bana da super geldi simdi esim nobetci eczaneden alicak onu alinca baya rahatim oyle baska sikayetim yok benimde
Birde arada bi oksuruk geliyor sanki cigerim yerinden oynuyor hic boyle olmazdim ya ameliyatta usuttum yada narkozun etkisiyle alakali

Üşütmüş olabilirsin benimde kasıklarım çok ağrıyor narkozdan sonra soğuk bi odaya koyuyrlarmış kan çekilsin diye

Bu arada makyaj yapmama rekorumuda kirdim en cok onun eksikligi var yuzum 20 yas yaslandi sisince:)tontis bi teyze modunda dolaniyorum

Her asamayi fotoraflarla gostermek istedim bastaki o korkunc hal sizi yaniltmasin diye
Herkesin burnu istedigi gibi olur insallah
11.gunum ve hafif odem disinda hic bi sorun yok cok sukur

Bugun 12.gun disari ciktim kizimin okukuna gittim herkes sende bi degisiklik var diye yanima yanasip inceleme yaptilar vee en komigi yasli bi yan komsum var beni tanimadi bi burun bu kadarmi degistirir dedi yavrum kime geldiniz diyo bana:)
Hic olumsuz tepki almadim cok sukur e tabi moralimde tavan yapti
Burnum sis ve odemli masaji cok yapamiyorum aciyo cunku ama hersey yolunda inanilmaz guzel nefes aliyorum
Keske daha erken olsaydim diyorum neyse 30 uma gelmeden yapmak istedigim biseydi oldu allah isteyen herkese nasip etsin
Her zaman pahali olan iyi diye bisey yok onuda anladim bastan cok tereddutluydum aklimda gecen doktorlarda cok ucuk fiyatlardaydi ama bakiyorum simdi ancak bu kadar beni iyi anlayan bi doktor okabilirmis diyorum
Sevincimi paylasmak istedim sizlerle iyiki buraya girip buldum oldum

Canım hayırlı olsun :) çok güzel görünüyor bir de önden görebilir miyiz acaba :)

Cok yakismis yuzune hayirli ugurlu olsun :)

Saolun daha odemlerden kurtulamadim baya sis kaslarimin ortasi filan odenli oldugunda yuzum tuhaf ama genel olarak begendim memnunum

Ayyy bugun burnumun deliginin tam ucunda bi kabuk vardi kucuk bende hafif bi kaldirdim ne goreyim dikis ipligi hemen biraktim kavlatmadim o ucundaki dikis icine kadar uzaniyo demekki
Deniz suyunu cok kullanmiyorum gunde 1-2 kez yetiyo zaten hic tikanmiyor ama masaji aksatiyorum odemler ayni duruyo inince ne sekle gircek mersk ediyorum ucu baya sert ve sis

Şuan okudum tüm hikayeni açıkçası ilk gün ki resmin beni bayağı korkuttu başta ama sona doğru geldikçe tampondan sonrası çokta kötü değil galiba en zor süreç tamponlu hali mi ? Benimde ağrı eşiğim düşük ve beyaz tenliyim kaş aldırsam üç saat yüx kıpkırmızı dolaşırım benimde morarır galiba inşallah olmaz .çok güzel olmuş gözlerin yüzün ortaya çıkmış benimde burnum bu şekilde ama ben nasıl bi burun istediğimi de bilmiyorum ki doğal dursun kemiği alsın ona bile razıyım :))

Kesinlikle tum zorluk tampon cikana kadar benim doktorum 6.gun cikardi tamponu sonra alci kaldi ama rahattim
Bende beyaz tenliyim ve ince deriliymisim morarma bekliyodum ama bu kadar degil yyinede hic dert etmedim sende kendini cok morarmaya hazirla eger olmazsa supriz olsun onun disinda burun basta asiri kalkik olcak karsidan delikler gozukcek bu cok normal icinde tampon oldugundan oyle bide zamanla inince normale donecek guzel yorumun icinde saol benim sindi cok sukur icime
Nasil bi burun istiyosan burdaki albumler bolumunden de bakabilirsin ben burdan begendim gosterdim zaten bire bir ayni olma sansi yok sadece nasil bisey istedigi anlamak icin bakiyo resme
Moral ve sabir cok onemli basta sislik olur yamuk gelir gozune ne biliyim ifaden cok bozulir cunku kas ortasi sisiyoya gozlerin kayik gibi oluyo basta hiiicc goruntunu kafana takmican moral ve sabir en zoru gerisi katlanilmicak seyler degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…