- 20 Ocak 2010
- 46.022
- 164.230
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Burnunun ucu inicekmi hiç aşağı biraz fazla kalkık olmamış mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla bence senin yaninda annenin kalmasi daha mantikli rahat olursin kolumda serumla tuvalete filan zor gidip oturdun annem serumunu tuttu bi cok konuda yardimci oldu hic uyumadi arti benim cocuklar cok babaci daha rahat etcekti onlarda ondan oyle tercih ettimbabasiyla kaldigi icin canim
annenen babaanneyle falan kalsaydi mutlaka yikardi ortaligi en azindan benimki oyle yapicak babasi yanimda kalicak refakatci olarak annemde cocuga bakicak acaba senin gibi tam tersini mi yapsak ya esimle duruyo cunku a6 neyse hayirlisi....agrin kesildimj
Boğaz pastili kullandım boğaz kuruluğu ağrısı için faydasınıda gordum baya rahatlatıyo sende faydasını gorursun inş bi dene2.gunum nefesi agizdan almak bi zulum dudaklarima nemlendirici sursemde cok kurudu gerildi bogazim sizliyo kuruluktan heralde bol bolda su iciyorum tampon bi ciksaydi gun sayiyorum valla
Rica ederim :)Tamam deneyim hemen evde vardi pastil zaten saolasin
Valla morarma isi kim ne derse desin bunyeyle alakali benim doktorumun kac hastasiyla konustum hicte morarma olmamis benim felaket oldu doktorda sasirdi bu kadar olmazdida cok ince derilisin ve cok kanaman oldu dedi yani morarmaya hic takilmadim sadece tamponlardan dolayi suan cok kalkik duruyo oda incek daha tampon cikinca sislik gidince duzelecek dedi bakalim artikbende önceki gün bi doktorla görüştüm. kesinlikle hiç morarman yada agrın hiç olmuyacak dedi. şuan cok yeni teknoloji kullanıyoruz aletler cok minik hassas morarma yapmıyor kesinlikle dedi. gecmiş olsun. fiyat olarak ne ödediniz bu arada
Tampon buruna dikişle tutturuluyor canım o yüzden sıkıntı olmaz ben sümkürüyorum bileIcini hic temizlemiyorum cunku tampona dokunca korkuyorum hafif kulak cubiguyla dene dedi doktor ama yok ya tampon oynuyo gibi oluyodu biraktim hele bi tampon ciksin oyle temizlicem
Fazla beyaz tenliyim belki ondandir birde cok ince deriliymisim ameliyat airasindada cok kanamam olmus belki bunlarin etkisi vardir bilemiyorumki bugun 3.gunum agri kesici ictim 2 tane suan iyiyim morluklarda azaliyo surekli buz uygulamaya calisiyorum insallah gecicek hepsi baya kibar olmus burnum sadece havada biraz vede sis oda biliyorum ki inecek bu gune bin sukur yineNeden bu kadar fazla ağrınız oldu anlamadım. Bende 2 hafta önce ameliyat oldum. ve sıfır ağrı ile atlattım tüm süreci. İlk gün 2 tane ağrı kesici yaptılar. 2. gün 3 defa ağrı kesici içtim ve daha sonra hiç ağrı kesici içmedim. Geçmiş olsun. Umarım tüm ağrılarınızdan bir an önce kurtulursunuz. Birde biraz soğuk buz ile masaj yapın gözlerinize ve yanaklarınıza iyi geliyor.
4. günden sonra hızla ödemler inmeye başlayacak. İçiniz rahat olsun. Sakın moralinizi bozmayın.Fazla beyaz tenliyim belki ondandir birde cok ince deriliymisim ameliyat airasindada cok kanamam olmus belki bunlarin etkisi vardir bilemiyorumki bugun 3.gunum agri kesici ictim 2 tane suan iyiyim morluklarda azaliyo surekli buz uygulamaya calisiyorum insallah gecicek hepsi baya kibar olmus burnum sadece havada biraz vede sis oda biliyorum ki inecek bu gune bin sukur yine
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım çok güzel olmuştur sonucu merakla beklıyorum.Eki Görüntüle 1897024 Evet aksam 6 da girdim heycan filan hic yoktu gule oynaya girdim ciktigimda yatagimdaydim kendime gelirken cok aciyo diye sayikladim evet benim kendime gelince 1 saat dayanilmaz agrim oldu surekli noglur gecsin anne dedim ve serum verdiler agri kesmesi icin
Sonra cikar cikmaz morluklar icin cok iyi diye onerilen arnica kremi surduk ve biz koyduk ilk andan itibaren ama hizla morardi suan baya bi mor
Agrim yok basim agriyo biraz..bi corba verdiler icemedim pek bol bol su iciyorum hic kusmadim mide bulantimda yok dedimya suan tek sorun morluk sislik
Sabah cikicam allahin izniyle ama kizim beni boyle gorunce cok korkacak diye onu dusunuyorum acayip bi vicdan azabi var ilk defa 1 gece ayriyiz soruyomus ozledim diyomus
Yanimiza yiyecek icecek alsak iyiymis aksam oldugum icin cevrede bisey yoktu kapanmisti dusunemedik tabiki resimde aticam ve morlugu sisligi gecsinde bi demicem ilk fotom