- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Canim cok tesekkur ederim Esabil hoca yapti ankara cerahi tip merkezi oveclerdeoh çok şükür haber aldık senden ,sabah kalktığımda dirak aklıma geldin ne yaptı acaba die .bende senin kadar merak ediyorum önceni sonranı =) hangi ozelde oldu ameliyat?
Ya aynen benimde dişlerim çok sızladı başımda da vardı ağrı. Doktorun verdiği ağrı kesici ya bir en fazla iki saat geçirdi sonra sızıya ağrıya devam. Ben daha fazla dayanamadım Arveles aldım onu içtim ve çooooookk rahatım :) günde ya bir yada iki alıyorum en fazlaAgrim cok yaa hangi agri kesiciyi alsamki doktorun bi tane degisik bi agri kesici verdi ama oglen ictim banamisin demedi
Doktora değil eczacıya sordum özellikle kanı sulandırmayan bi ağrı kesici olsun istedimBende icicemde iste bilemedim hangisinden iceyim cunku kani filan sulandirir ters bi etki olur diye sizlere de soruyum dedim doktora bildirdin mi arveles aldigini
babasiyla kaldigi icin canimBenim kizim 2 yasinda ve geceleri asla bensiz yatmaz ve 3 kez anneeee diye bagrir sut filan icer uyur ilk kez dun gece ayri kaldik babasiyla kaldi evde annemde benim yanimda refakatci kaldi ve oyle korkuyordum ki bensiz yikar ortaligi diye hep o dusunceyle girdim ciktim ama herseyin farkinda gibi babasina beni sormus ozledim demis biraz mizirdanip uyumus veee hicc uzmemis
Morlugum cok oldu korkar diyede cok telas yaptim ama bunun icinde en guzel yontem 1 hafta oncesinden peseteyle bant yapistirdim bak uf oldu ama geccek diye hep burnum bantli gezdim evde..oynadim onla hic sorun olmadi suan gelip saclarimi kokluyo elimi opuyo ve hic uzmuyor allahtan o bari korktugum gibi olmadi bu arada tam 24 saatim doldu veee agrim var basim zonkluyo verdigi agri kesiciyi ictim ama yok gecmedi benim acimdan gercekten cok zor oldu tabi herkes bir olcak degil ama gercek suki ben zorlandim hemde bayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?