bugun ameliyat oldum buda benim hikayem

Ben burnumu bu haliyle bile begendim kucucuk olsun istiyodum ilk ameliyattan ciktim kucucuktu sonra sismeue basladi cok kalkik evet ama onun baya incegini soyledi doktor
Kalkikligini bende sevmedim ama doktorumun hastalarininkiler hep oyleydi tampon varken sonra hallerini inmis gorunce rahatladim ondan takmiyorum incek dedi diye

Walla bence senin yaninda annenin kalmasi daha mantikli rahat olursin kolumda serumla tuvalete filan zor gidip oturdun annem serumunu tuttu bi cok konuda yardimci oldu hic uyumadi arti benim cocuklar cok babaci daha rahat etcekti onlarda ondan oyle tercih ettim

2.gunum nefesi agizdan almak bi zulum dudaklarima nemlendirici sursemde cok kurudu gerildi bogazim sizliyo kuruluktan heralde bol bolda su iciyorum tampon bi ciksaydi gun sayiyorum valla

2.gunum nefesi agizdan almak bi zulum dudaklarima nemlendirici sursemde cok kurudu gerildi bogazim sizliyo kuruluktan heralde bol bolda su iciyorum tampon bi ciksaydi gun sayiyorum valla
Boğaz pastili kullandım boğaz kuruluğu ağrısı için faydasınıda gordum baya rahatlatıyo sende faydasını gorursun inş bi dene

bende önceki gün bi doktorla görüştüm. kesinlikle hiç morarman yada agrın hiç olmuyacak dedi. şuan cok yeni teknoloji kullanıyoruz aletler cok minik hassas morarma yapmıyor kesinlikle dedi. gecmiş olsun. fiyat olarak ne ödediniz bu arada

Valla morarma isi kim ne derse desin bunyeyle alakali benim doktorumun kac hastasiyla konustum hicte morarma olmamis benim felaket oldu doktorda sasirdi bu kadar olmazdida cok ince derilisin ve cok kanaman oldu dedi yani morarmaya hic takilmadim sadece tamponlardan dolayi suan cok kalkik duruyo oda incek daha tampon cikinca sislik gidince duzelecek dedi bakalim artik

Icini hic temizlemiyorum cunku tampona dokunca korkuyorum hafif kulak cubiguyla dene dedi doktor ama yok ya tampon oynuyo gibi oluyodu biraktim hele bi tampon ciksin oyle temizlicem

Aaa iyiymis valla burnumdan uzun uzun iplikler sarkmis bende dokunmaya cesaret edemedim en kotu ihtimal tampon cikarken biraz acir onu goze aldim suan ellemek daha zor geliyo

Bugun 3.gunum ve gece surekli uyandim agzim baya acik oldugundan danagim bogazim oylee sizladi ama en kotusu bi agriyla uyandim suan cok yaniyo ve agriyo doktorun verdigi agri kesiciyi ictim umarim fayda eder
Herkesin bunyeside bir degil morarmasida agrisida kimine gore cok kolay olan bu kucuk burun ameliyati bana yasadigim en zor tecrube oldu diyebilirim doguma kurban oluyum dedim valla iki dogumumda cok daha kolaydi bundan
Ayy nolur vakit hizla gecsin oyle canimin acimasina odaklandim ki hic burnum sekliymis odemmis takilmadim gecsin artik yaaa

Neden bu kadar fazla ağrınız oldu anlamadım. Bende 2 hafta önce ameliyat oldum. ve sıfır ağrı ile atlattım tüm süreci. İlk gün 2 tane ağrı kesici yaptılar. 2. gün 3 defa ağrı kesici içtim ve daha sonra hiç ağrı kesici içmedim. Geçmiş olsun. Umarım tüm ağrılarınızdan bir an önce kurtulursunuz. Birde biraz soğuk buz ile masaj yapın gözlerinize ve yanaklarınıza iyi geliyor.

Fazla beyaz tenliyim belki ondandir birde cok ince deriliymisim ameliyat airasindada cok kanamam olmus belki bunlarin etkisi vardir bilemiyorumki bugun 3.gunum agri kesici ictim 2 tane suan iyiyim morluklarda azaliyo surekli buz uygulamaya calisiyorum insallah gecicek hepsi baya kibar olmus burnum sadece havada biraz vede sis oda biliyorum ki inecek bu gune bin sukur yine

4. günden sonra hızla ödemler inmeye başlayacak. İçiniz rahat olsun. Sakın moralinizi bozmayın.

Tesekkur ederim insallah gecicek hepsi tek merakim kalkikligi ne kadar incek nasil sekil alcak acayip merakliyim biraz asagi inse baya iyi durcak icler doluyo ondan cok kalkik duruyo

Çok geçmiş olsun öncelikle umarım çok güzel olmuştur sonucu merakla beklıyorum.

Tesekkur ederim canim her asamayi fotoraflarla paylasicam burdan yine tampon alci cikinca resim aticam her turlu soruyla ilgilide yardimci olmaya hazirim olmak isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…