• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun ameliyat oldum buda benim hikayem

Çok geçmiş olsun ben de ameliyat olalı 12 gün oldu dediğiniz gibi kaşlarımın ortası çok şiş bir de burnumun kenarları yanağıma doğru şiş ve ifadem çok değişik kaç gündür çok değiştin diyip moralimi bozuyorlar ama takılmıyorum :) bu gözlerin garip durması durumu ne Zaman geçer acaba??

Masajini duzenli uygula odem attiri gidalar tuket mesela en iyi odem attirici ananas esime halden bi koli aldirdim surekli sıkıp suyunu iciyorum maydonoz kaynat ic tadi berbat ama deger
Odem attici diger gidalar
Nar
Kiraz sapi
Yi
Yogurt
Muz
Yesilcay
O ifadenin degosikligi odemden tamamen gecmesi aylarda surebiliyor bunyeyle alakali ama genelde ince derili ise daha cabuk sekil alip sislikler geciyor kalin deride iyilesme sureci daha uzun diye soyleniyor

Rica ederim bu surec gecici aynaya cok bakma ve suan burnunla ilgili hic bisey belli degil yani suan gorundugu gibi kalmiyor

ben değişeceğinin bilincindeyim uzun zaman araştirdiğim için ama evdekiler sürekli acaba eski haline dönecek misin farklı biri mi olacaksın diye şakasını yapınca insan bir etkileniyor. Ben ayni zamanda çene ucu ameliyatı oldum ondan dolayı da konuşmamda sorun var ama benzer şeyleri yaşayanlarla konuşunca insana moral oluyor tekrar teşekkürler artık bekliycez.. :)

Benimde iki hafta oldu burun ucum cokk kalkık su an umarım iner
Gözlerim birbirinden cok ayrı gibi görünüyor kısaca zombi gibiyim
Bu görüntü hiç geçmeyecek gibi geliyor
Bide elim değdikçe burun ucum cok acıyor sizde de öyle mi

Inan cok normal
Basta domuz burnu gibi oluyor herkes ayni durumu yasiyor ben cok taktim burda sorul durdum ama gecti simdi suan 14.gunum
Dokununca benimde aciyor oda cok normal hersey zamanla duzeliyor merak etme

Kesinlikle tum zorluk tampon cikana kadar benim doktorum 6.gun cikardi tamponu sonra alci kaldi ama rahattim
Bende beyaz tenliyim ve ince deriliymisim morarma bekliyodum ama bu kadar degil yyinede hic dert etmedim sende kendini cok morarmaya hazirla eger olmazsa supriz olsun onun disinda burun basta asiri kalkik olcak karsidan delikler gozukcek bu cok normal icinde tampon oldugundan oyle bide zamanla inince normale donecek guzel yorumun icinde saol benim sindi cok sukur icime
Nasil bi burun istiyosan burdaki albumler bolumunden de bakabilirsin ben burdan begendim gosterdim zaten bire bir ayni olma sansi yok sadece nasil bisey istedigi anlamak icin bakiyo resme
Moral ve sabir cok onemli basta sislik olur yamuk gelir gozune ne biliyim ifaden cok bozulir cunku kas ortasi sisiyoya gozlerin kayik gibi oluyo basta hiiicc goruntunu kafana takmican moral ve sabir en zoru gerisi katlanilmicak seyler degil
Tamponu çıkartırken çol agrı hisetinni

Hayir hayir zaten tam 10 saniyelik bi islem
Cok anlik bi aci oldu elimle uzandigim sedyeyi sıktım sonra bitti dedi yani 10 saniye surmuyo bile

Herkeste farklı demekki ben tampon çıkarken cok Acı hissettim hatta gözlerimden yas geldi.ustelik herkes acimicak dediği içinde cok rahattım yine de cok acıdı

IMG_20161027_112937.png Genel olarak aci olmuyor kisiden kisiye degisiyo da olabilir tabi cok anlik bi aci bende hissetim hepsi buydu
Gecmis olsun onuda atlattiniz artik masaj ve deniz suyu kaldi masaj yaparken acayip agri oluyor benim 15.gunum hala dogru duzgun masaj yapamiyorum odemlerin hizla dagilmasi icin duzenli yapmak lazim aslinda.
Buda 15 .gun fotosu

Eki Görüntüle 1903678 Genel olarak aci olmuyor kisiden kisiye degisiyo da olabilir tabi cok anlik bi aci bende hissetim hepsi buydu
Gecmis olsun onuda atlattiniz artik masaj ve deniz suyu kaldi masaj yaparken acayip agri oluyor benim 15.gunum hala dogru duzgun masaj yapamiyorum odemlerin hizla dagilmasi icin duzenli yapmak lazim aslinda.
Buda 15 .gun fotosu

Cok güzel görünüyor ödemler de belli değil cok yakışmış

Kızlar ikinci haftadan sonra burundan şeffaf da olsa sızıntı olması normal mi ?
Bide benim sadece sol dan geldi hiç sag delikden sızıntı olmadı

Cok normal tabikide
Grip olmusta burun surekli akiyomus gibi bi his olur bakarsin bisey yok surekli bi azcik islak akcak gibi gelebilir
Pembemsi sulu kan gibide olur direk burun akintisi gibide olur doktorum bu cok normal diye belirtmisti banada

Iki taraftanda gelcek diye bisey yokki su cekip sumkurmeyi dene elinle burnunu tutmadan su cek ve hizlica burnundan ufle geri
Icinde kuruma olmasin sonra tikanir okyanus suyunu sıkıncada gero hinkir ciksin icinde varsa bisiler

Back