Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Davranışınız hoş değil. Kimsenin size hak vermesini beklemeyin. Eşiniz annesine böyle davranıyorsa siz de cesaret alırsınız tabiki. Ama şunu unutmayın annesine böyle davranan yarın öbür gün size ne yapmaz. Benim de kayınvalidem le ilişkilerim sorunlu. Görüşmemek için çok nedenim var ama eşimin hatrı için arada bir araya geliyorum. Geçen günlerde aradaki soğukluğu konuşmak için evime gelmek istedi gayet güzel ağırladım ve evimde olduğunu unutmayarak uygun bir dille gerekçelerimi söyledim. Hatalarını görmek istiyor mu? Hayır bundan sonra yaklaşımım değişecek mi? hayır. Mesafeli ve seviyeli davranmak önemli.

yahu biz kayınvaldeniz ne kadar müstesna bir insan, muhteşem bir insanmış kıymetini bilememişsiniz mi dedik?
iyi bir insan bile olmayabilir, kötülük yapmış, tuhaf davranmış ama cidden sorunun kaynağı kaynınızmış bir konunuzda onu korumuş, onun yanında olmuş.
sizin şu an yaptığınız tavırsa çok çok uç.
yani terazide dengeye oturuyor mu sizce??
kadın tek başına hiç sakince konuştunuz mu, yani biraz orta yolu bulmayı denediniz mi?
belki denediniz olmadı o da tamam, görüşmüyormuşsunuz mesafe de koymuşsunuz o da tamam ama kadın sanki tarikat üyesi şeytanla anlaşma yapmış sapkın biriymişçesine bağırmak nedir allah aşkına.
O sahnede kendinizi normal bir insan olarak tanımlayabiliyor musunuz cidden?
Bence bir arayın anne biz kusura bakma o gün sinirlerimiz gerildi, biz senin böyle konuşmandan rahatsız oluyoruz ve bu yüzden görüşmüyoruz ama kusura bakma o gün için falan diyin bari.
sonra yine görüşmezsiniz.

Ee ne anlamış olduk kizlar demek ki "adam değerse versi bazıları için söylüyorum kadında veriyormuş "ki bu kadının kendi ailesi içinde geçerli öyle bir oğul a böyle bir gelin Rabbim sizden korusun kadını acayip sinirlerim bozuldu size şeytanla kin konusunda yarış içindesiniz benim ailem bize neler yaptı neler halada yapıyorlar ama yinede bir bayram olsa bir tlf açıyorum bide kendimi kinci buluyordum eskileri anıp anıp yüzlerine vurduğum için bide kendimi hala hayırsız görüyorum yazık çok yazık saygı ölmüş edepte

Aminnn.. Gerçekten kibirlisiniz. Sizinle alakalı olmayan konuda kv ile bu denli saygısızca konuşmak.. Gerçekten yazık. Benim Kv bana ağzına geleni saydı ( sadece pastanın hamurunu biraz gevrettim diye :) ) Bunu görsem seni almazdım bile dedi... Ama agzımı açıpta tek söz etmedim. Eşimin annesidir. Sen iyi ol , senin iyiliğin onu kahretsin düşüncesindeyim. Geçmişte kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun o bir anne. Sevgisizliğe tahammül edilebilir ancak saygısızlığın açıklaması yoktur bence.
Rabbim merhamet versin.

Evet yine eski konulara şöyle bir göz atmadan üstelik konu sahibi eski konularımı da OKUYUN diye belirtmesine rağmen eskileri okumadan direkt linç etmeye girişilmiş.

Bence gayet iyi yapmışsınız, yok anasıdır babasıdır demek de bir yere kadar. Sen elin kızının hayatını karart, kocandan ayrıl oğlunu abisiyle yengenin başına at, her sorununda oğlunla gelinine koş, üstelik geçmişe sünger çekmeye değil resmen hesap sormaya gelmiş kadın. Torunu olcak onun da gelinini kıymetli görüp üstüne düşmesi lazım o zaman.

Eşinizin dayısıyla teyzelerini sevseniz de bence onlara da mesafeli olun, siz kv ile sorun yaşadığınızda yine el olan siz olursunuz çünkü. Onlar da ablaları olan kv yi tuturlar. Her seferinde onlara katılıp gelmiş size, demekki teyze ve dayılar gelmek istediğinde ya kabul etmeyin yada kv yi getirmeyin bizim huzurumuzu bozuyor deyin.

Konuyu okuyunlar kendi ailenizi bile silme noktasına geldiğinizi bilmiyor galiba, insan kendi ailesi de olsa bir yere kadar sabretmek zorunda.
Saygıya çok önem veren bir ailede yetiştim, kimseye saygısızlığım olmadı ama kendimi ezdirmem gerektiği yerde gerekeni söylemek gerekir.

Tepemize de çıksalar aman büyüktür anadır diye el öpmeyi hiç doğru bulmuyorum, kalp kırmak en kolayı.

Eğer çocuklarımıza damatlarımıza gelinlerimize hayatı böyle zindan edeceksek varsın görüşmesinler bizimle. Anne baba olmanın hakkını vermek lazım.

Yazını şokla okudum bende Anneyim kv adayıyım yarın bir gün gelinim bana böyle davranırsa ben saçımı başıni yolar koyarım kenara.Sorun ne kadar sende bilmiyorum ama eşin inanılmaz hatalı sizi karşı karşıya getirmemeli sen eşisin emanetsin ama o da annesi ve annesine buna yapan yeri gelirse acaba sana ne yapar?Evet ama kv yüzsüzmus böyle muamele görüp tekrar size geliyorsa pesss.Ama demeden de geçemeyecem böyle gelin kvmin başına inşş

yazık çok üzüldüm davranışlarınıza, kvdenize..
mevzunuza ve size gerçekten ön yargılı olmak istemiyorum.. herkes kendi yaşadığını biliyor..
ve herkesin sorunu kendine büyük.. sizinki size belki benim ki bana başkasına bu mu sorun belki ://
amaaa...
ben de neler yaşadım neler.. aslaaaa saygısızlık etmedim ettirmedim de.. ne kendime ne ex eşime ne de evladıma..
yakşlaşık 10 yıldır görüşmüyoruz ben ve evladım, hiç biri ile..
dedim ya neler neler yaşattılar yaşadım yaşadık..
bugün olsun benim ya da evladımın karşılarına gelseler aslaaa el öpmemek aslaa hakaret ses yükseltme saygısızlık adı altında hiç bir şey göstermem.. ki göstermedim de..
ki benim kv bir de üveydi buna rağmen yaa..

etmeyin bu durumu, kv, eşinin annesi ve ya o ve ya bu - şu die bakmayın..
insana yakışmayan hareketler..
insan olan yapmaz..
bunu kimse için kendisi için yapmaz.. atla deve değil ya.. o kötü siz iyi olun ne var.. bakın siz de büyüteceksiniz..
ne ekersen aşına o çıkar karşına..
net ne yaparsanız yapın..
yaşattığınızı yaşayacaksınız..

her şeyi de bir kenara bırakın Allah ın rızası da mı yok içinizde ://

Bende kvdemi sevmem ama hic yüzgöz olmadım.
He der geçerim en fazla.
Evinize gelmiş misafiri kovmuşsunuz resmen.
Saygınızı sorgulayın bence.

inanın düşüncelerimi yazıya dökmeyi başarmışsınız teşekkür ederim. ben şuan hamile halimle bide burda yediğim linç e cevap vermeye çalışıyorum ama demek ki konu açmak hataymış. bence de. bi arkadaş dövdü mü demiş illa bi insana sevgini ya da saygını yitirmek için dövmesi mi grekli anlamıyorum. neyse allah beni biliyor ya. benim imtihanım zaten var kendi ailem. her zaman söyledim yine söylüyorum ben aynı davranışları sergilersem gelinim de oğlum da benle görüşmesin.

Hanim efendi burda bi çok kadın senden daha beterini yaşadı öncelikle ben konuma bakarsanız görürsünüz güzel geçmeyen bir çocukluk güzel geçmeyen bir gençlik ve 19 yaşında evlendim 3 yıl şiddet gördüm bu 2 yıldır eşim eli kalkmıyor birden değişti belki oda Allah yüzüme baktı dahası gurbet elde yapayalnız neler çektim iki kızımı esim yanımdaydı ama bir akraba bir tanıdık olmadan doğurdum büyüttüm büyütüyorumda kaynanam desen tam bir fitne fücur yinede arar 5 dk sorar kapatırım oda eşim hiç aramasam tepki bile vermez aklına bile gelmez yinede merhamet edıp arıyorum çocukların var aynisini yaşamamak için hayat sadece size darbesini vurmamis bi çok kadin mağdur ama edepli ama saygılı

Bence senin yaptığın gelin kaynana psikolojisi biraz düşün sende anne olacaksın gelininde yada damadın sana aynısını yapsa ne hissedersin. bence eşinde ayıp etmiş. O onun annesi nasıl böyle davrana bilir ki hiç anlamadım. Ben senin yerinde olsam böyle davranmak yerine karşılıklı konuşurum Hamilik zor rabbim sana yardımcı olsun.

Eski konularima goz atin demissiniz ustub körü bir goz attim da, esinizin ailesini silmissiniz kendi ailenizi de silmek istiyordunuz. Son durum nedir?
Siz bence karı koca cekirdek ailemizle yasayip gidelim, ana baba derdimiz olmasin kafasina girmissiniz sanki.
Ustelik konularinizin cogu da esinizle ailesi arasindaki meseleler.
Size de gün dogmus, kaynanayi bertaraf etmissiniz.
Umarim cocugunuz oldugunda biraz daha ılimlı olabilmeyi basarirsiniz.

bende aynı şeyleri gelinime ve oğluma yapacak olursam aynı muameleyi görmeye razıyım teşekkür ederim. bu kadar da kendimden eminim.
Konu sahibi bazı kayinvalidelerde var bal gibiler kelimeleri oturuslari ve ederleriyle ama evlat hayırsız oldumu oluyor şans gelinden yana damatdan yana olmadimi oluyor ki siz böyle hadsizseniz misafir perverlik nedir bilmiyorsunuz yaslanincami olcaksınız

herkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
Haklılığını temiz üslubunla göstermelisin.Herkes kendine yakışanı yapar çünkü.Eşin iyi bir evlat değil umarım kendi evladı da ona aynı şekilde davranır.Sen ise bu konuda susup odandan çıkmamalıydın.Odadan çıkıp da bu gerginliği yaratmanın alemi yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…