Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Benim kv’de Kocama evin babası gibi davranır. Yeri geldi beni kıskandı ağlama krizlerine girdi eşime ne duygu sömürüleri yaptı. Balayındayken bile eşimi arayıp beni neden aramıyorsun diye trip atıp tatil dönüşü beni anneme bırakmasını söyledi. Ben annemi özlemişimdir annemde kalacakmışım oda oğluyla. Bende bi çok kez boşanmayı düşündüm kv yüzünden ama hiçbir zaman sizin sarfettiğiniz sözün bi tanesini bile söylemedim. Aklıma gelse dilime gelmedi. Utandım. Kv söyler hatta bana bi saygısızlığını görmedim diye. Eşimin bana müsade etmemesi ayrı ben kendime yakıştıramam. Hakkımı terbiye sınırları içerisinde ararım. Yeri geliyor lafımı söylüyorum ama karşımdakinin bir anne olduğunu bilerek. Daha çok o kulvara sokmuyorum kendimi. Haklı olmanız herşeyi yaparım söylerim hakkı vermiyor size.

Kaynananizla aranizda ne olursa olsun sonucta evinize gelmis ötesi varmi kovup arkasindan kapiyi carptim diyorsunuz, biz büyüklerimizden kapiya gelen düsman bile olsa kovulmaz diye ögrendik.
Hayat insani nereye savurur neler yasanir, kimlerle karsilastirir bilinmez ama bildigimiz bisey varki zamanin su gibi alip gectigi.
Sizde anne oluyorsunuz, bir evlat nasil emeklerle büyüyor göreceksiniz kimse en kötü anne bile gözünden sakindigi binbir emeklerle büyüttügü evladinin evinden üzerine kapi carpilarak kovulmayi haketmiyor.

evet ona ben de çok üzüldüm :KK61:
bir de komşsusu bakıyordu ne var yani gibi anlatılmış
bir an kendi annemin başına gelse diye düşündüm de
gecenin belli bir saatinden sonra ailem beni arasa değil açamamak uçarım o telefona herhalde
Gece 2'de annen telefonla arıyorsa hayır telefonu değildir o telefon
Ne bileyim ne olursa olsun açılmalı
Arada ne yaşanırsa yaşansın

Icım cız ettı ya ne olursa olsun adamım teyzesıne ıyı davran annesıne kotu yazık ya ne olursa olsun anne o. Bızım gelınde yok yere anneme buna yakın davranıyor kım ne derse desın esınızden kaynaklanıyor kımse bu sekılde davranılmayı haketmez kadının arkasında duran yok ondan kaynaklanıyor benımde babam yok abımın zaten hıc umrunda degıl annem herkes kakıp ıtme derdınde ozellıklede gelın hanım bende dua edıyorum onlarında oglu var ınsallah oyle ınsanlar denk gelır. Ne olursa olsun evıme mısafır gelmıs herseyden once yedı kat yabancıya bıle boyle davranmam kı karsındakı bır anne ve anladım kadının arkasında duranı yok.

herkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
Su yazısmanız bıle egolu yanı alttan almak ne demek bılıyor musunuz yasına hurmeten bıle onun karsısından konusulmaz. Ama sızın her seye bır cevapınız vardır demı yasınızdan bıle asagı goruyorsunuz kadını cunkı saygı yok. Soyle dusun 15 yasında gorumcen her onlara gıttıgınde haklı haksız sıze laf saydırsa ne derdınız. Saygısız yasına bakmadan bana laf soyluyor o kadın senden kac yas buyuk tek sucluuu esınız sızde degıl.

Vallaha tüm durumları bilmediğiniz için yorum yapmak da zor. Siz bir kenara durun, esinizin neden bu durumda olduğunu merak ettim. Durum oldukça üzücü. Kimse böyle zedelenmiş aile bağları istemez. Çocuğunuz da nasibini alacak bundan. Başkaları babaanneleri ile dolu dolu zaman geçirebilirken o mahrum kalacak. Üzücü hepsi

Vallaha tüm durumları bilmediğiniz için yorum yapmak da zor. Siz bir kenara durun, esinizin neden bu durumda olduğunu merak ettim. Durum oldukça üzücü. Kimse böyle zedelenmiş aile bağları istemez. Çocuğunuz da nasibini alacak bundan. Başkaları babaanneleri ile dolu dolu zaman geçirebilirken o mahrum kalacak. Üzücü hepsi
Canım cıcı babaanne var ne gerek var. Asıl babaanneye.

bende aynı şeyleri gelinime ve oğluma yapacak olursam aynı muameleyi görmeye razıyım teşekkür ederim. bu kadar da kendimden eminim.
Yani ben şunu merak ettim.
Şehir dışında misafirliktesiniz.
Kayınvalideniz sakat yatıyor.
Ve sizi arıyor gece iki de
Siz meşgule atıyorsunuz.

Hiç mi demiyorsunuz kadının ayağı kırıktı, bu saatte acaba neden arıyor diye
Misafirlikte telefonu cevaplamak ayıp mı?

Annem hasta olsa ben toplantıda bile açarım telefon

bana ve eşime hakaret eden sizlersiniz. insan gibi düzgüncce bile haksız olduğumu yazanları tenzih ediyorum. sonra cevap yazınca egolu oluyorum. ne kadar güzel şeyler. tekrar söylüyorum biz aynı şekilde davranırsak yarın öbür gün evlatlarımıza onlarda böyle davransınlar razıyım. bu kadar da net ve kendimden eminim.

Siz gergin olabilirsiniz, hamileliğin hormonların etkisi olabilir bu tavrınız ama çok üzüldüm gerçekten daha bugün bunla ilgili bir konu okudum ve okurken aklıma allahım benimde bir oğlum var bana da böyle yapılırsa ama yok ya el yapsa evlat yapmaz derken canlı canlı yapıldığına sizin sayenizde şahit oldum.

Çok üzüldüm çok sizde bir anne olacaksınız kimse bu kadar kötü davranılmayı haketmez eşimin halası daha 4 aylık evliyken seni kocandan boşatırım diye kapıma gelmişti sırf kaynanama geldiğimde karşılamaya çıkmadım onu diye ama inanır mısınız ona bile böyle davranmadım hamileliğimi ben haber ettim , misafirliğime geldiğinde hiç bir şeyini eksik etmedim biz böyle gördük ama size gerçekten çok şaşırdım bu örneği vermemin sebebi bana göre yedi kat yabancı olmasına rağmen bunlar oldu kaynanam olsa ne kadar anlaşamazsak bile gene sizin gibi davranmam. Çok üzüldüm kendimi kayınvalidenizin yerine koydum oğlum böyle yapsa gelinim bu şekilde davransa gerçekten kahrolurum hiç mi analık edememişim hiç mi insan yerine konulmamışım evinden çıkmıyo değilim geldiğimde de kovulmuşum çok üzülürüm... Sizde bir anne olacaksınız umarım imtihanınız evladınızla olmaz.

X