Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Evet benim eşiminde payı var tabi oda çok iyi tanıdı beni bir insana gerçekten mesafe koyarsam öyle kalır bunun farkında kendisi anacı biri değil annesinin tüm çabalarına rağmen olamamış .Ben evde olmam pek o yüzden gelemiyor belkide eşim vardiyalı çalıştığından ayın belli günleri annemlerde kalıyorum zaten.Kalmadığım süreçtede evde olmuyorum ya haftada iki annemlere giderim ya başka yere rahat haftanın dört beş günü evde yokum yani.O günde meraktan çağırdım ne diyecek diye gerçekten diyecek birşey bulamadı.Ama ben eşim mutlu olsun diye ailesiyle yakın olma önerisini eşime sunmuştum o içinden gelmiyorsa yapma dedi sağolsun.Şimdi haftada on günde bir gidip beraber bir saat oturup dönüyoruz hepsi bu benim muhabbetim hal hatırı geçmez normalde çok sosyal güleryüzlü samimi biri olmama rağmen sessiz sakin tebessüm ederim sadece orada çünkü fazlası gerçekten içimden gelmiyor.

Siz vücut dilinizle bu işi halledemezsiniz ama,gülmeyerek ve ya sohbet etmeyerek. Hayır demesini bilmeniz uygulamanız lazım. Sadece kayinvalidenize degil,cevrenizde mesafe koymak istediklerinize de. Hic biri ise yaramıyorsa bu sitede de bir espiri var "bir cinnet herseyi çözer " guzel soz. Denenmiştir ve sonuç alınmıştır :)

O kadar çok hayır demiştim ki kadın biyere gidileceği zaman veya bana geleceği zaman asla beni aramıyor oğlunu arıyor. Aradaki iletişimi oğlu sağlıyor zaten. Evet cinnet geçirdim boşanma aşamasındayım ben.

Boşanma sebebi kayinvalide değildir inşallah..

Arkadasin yorumundaki saygisizlik tam olarak nerede? Ben goremedim de o yuzden soruyorum. Ozguvenli olmak ne zamandan beri saygisizlik oldu? Neye, nasil tepki verecegini sizden iyi bildigini ben biliyorum! Size saygisizca bir sey mi yazdi ki alintilama ihtiyaci hissettiniz hayirdir?

Arkadasi taniyor musunuz? Esinin pasif ve denge kuramadigini nereden biliyorsunuz? Haa saygisizlik ariyorsaniz oturun yorumunuzu okuyun. Yok herkes gibi benim de yorum yapma hakkim var diyorsaniz ki bu en dogal hakkiniz insanlara satasmadan da yapabilirsiniz.

Iyi forumlar.

Peki siz nereden biliyorsunuz yorum sahibinin kocasının pasif olmadığınıda gelmiş savunuyorsunuz
Aynı evin içinde misin yoks çift üyelik vakasıyla mı karşı karşıyayız yine

İnsanlara sinek denmesini kocaları bunları izin vermediği için ses çıkaramkyor ezikler denmesi sizin için hakaret değil kocan pasif demek ki demek hakaret
İlginç hakaret anlayışınız varmış

Ayrıca kesinlikle size katılıyorum insanlara sataşmadan yorum yapabilirsin mesela benim yorumuma sataşmadan gidip kendi düşünceni yazabilirdin

Ahhh ah ne kaynanalar var bir bilseniz şükredin halinize

Kayinvaldeniz varsayalim çok kötü siz tamamen haklisiniz ama yinede yaptiginiz davranişlar eşinizinde sizinde çok yanliş.Ne olursa olsun o sizin büyüğünüz ve eşinizi doguran büyüten kadın.Sevmek görüşmek zorunda degilsinuz ama saygiyi hak etmese bile dokunma karnima çık evden denmez bunlar ya.

Eski konulari okuyup oyle yorum yapicam

Kv yi savunup o bir anne diyenler, sen de anne olacaksın diyenler madem anneyse anne gibi davransın. Anne diye her yaptığı doğru mu? Bnm kv den de hep bozgunculuk, eleştiri, eşimi kışkırtmaya çalışma ve ara bozmaya çalışma gördüm. Şimdi bn nasıl anne diye saygı göstereyim buna. Kız Doğum yapacak hamile ama kadın düşüncesizce gelip hala gerginlik çıkarıyor. O düşünüyor mu bu kız hassas gerilmemesi lazım diye

Kayınvalidenize çok üzüldüm. Bizde bazen anlaşamayız ki annemle dahi bazen anlaşamam ama asla saygısızlık yapmam. Çünkü bende bir anneyim. Ne yaşatırsanız ilerde aynısını yaşarsınız. Yapmayın eşiniz yapabilir annesi ama bence arayı sizin bulmanız gerekir. Bulmuyorsanız da evden kovmak bağırmak, el öpmemek hiç yakışmamış. Okurken yorumlara bakmadan çok üzüldüm. Ve başına ne gelirse gelsin insan evladını gelinini bekler ki eşi başkasıyla evlenmiş anladıysam biraz empati yapın.

amin korkar olduk dogur büyüt birde maskara ol kendi evladlarindan vs RABBIM ne verirse hayirlisini versin amin

Allah umarım kimseye senin gibi vermez .

Kadinı kovmussunuz resmen hem haksiz hem arsızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…