Bu Yüzsüz Kaynana İle Ne Yapcam

Bu anlattıklarınıza göre bende aranızda çok büyük birşey olmuş şok geçirerek okudum ce bende kv ye üzüldüm açıkcası oğlunun umurunda bile değil
Benim kv bana neler neler yaptı ama oğlu neredeyse tapıcak ona o derece emrinde
Ve kadın birçey tapmamış gelini ve oğlu insan yerine koymuyor
Hayat...

bi arkadaş dövdü mü demiş illa bi insana sevgini ya da saygını yitirmek için dövmesi mi grekli
kolundada bişey yokmuş düşünce acımış sadece hani hastanelik bişey yokmuş.terbiyesizlik dediği olay bu yani

İlla hastanelik olmasi mi gerekliydi?

Adim atmaya gelmedi diyorsun da gelir gelmez kadina x hanim demis esin. Bu muameleyi gorsun diye mi doguma kadar gelmezse eve almam dedi

Konu sahibi hamilesiniz. Allah korusun sinirleriniz zıplar burda şimdi, kasılmalar başlar. Kendinize dikkat edin ve fazla harap etmeyin
teşekkür ederim ince düşünceniz için.burdakiler benim yaşadıklarımın yanında bir hiç sadece düzgünce eleştirenlere bişey demem ama iş hakaret ve beddua boyutuna ulaştı. sadece yazık diyorum başka bişey değil.

önceki konularınızı okudum şimdi
ailenizin arkanızda olmadığını biliyor dimi kv ondan bu tavırları birazda
eşinizin annesi ve babası ayrı anladığım kadarıyla
kv sorunlu yani belli
diğer konuları okumadan bu konuya yorum yapmak istemedim ama şöyle biraz bakınca kv çok fena birine benziyor
ortalık karıştıma, fesatlık, evlat ayrımı vs. birçok özelliği varmış malesef
bu son konunuzda da herkes size yükleniyor olabilir
ama sizin tepkiniz bence bardağı taşıran son damla gibi olmuş
olayların birikimi ve hamililelik hormonlar filan hepsi üst üste gelmiş
eşiniz bile annesiyle görüşmüyorsa artık nasıl bir kadın kendisi bir düşünmek lazım
siz burdaki olumsuz şeyleri boşverin
ayrıca kv ailenizi arayacakmış falan filan al birini vur ötekine
size eşinizle ve doğacak bebeğinizle huzurlu mutluluklar diğer herkes kapının dışında kalsın bir zahmet

Siz de fırsat doğmuş tebrik ederim anne ile oğulun arasını iyi açmışsınız.

Eşinizde ayrı bir Harika! Ne güzel emekleri çöp etmiş. .

Burdan şu dersi çıkarmalıyız.** Amanın Anneler sakın ola Evlatlarınıza ,özellikle Erkek çocuğu olanlar tapmayın, bağımlı olmayın. .
Yoksa burda ki teyze gibi kapılardan kovulursunuz ! !

yok artık ya yorumları okuyamadım ama ne demek beddua
kim ne hakla kendinde bu cüreti buluyor anlamak mümkün değil
siz boşverin
kötü söz sahibine aittir ve
beddua dönüp dolaşıp çıktığı yere geri gidermiş derler

ben 6 ay asker yolu bekledim evli olarak benim namusuna laf uzattı kv. bu tarz bi insanın mı elini öpmemem beni saygısız ve diğer bayanlardan beddua hakeden biri yapıyor?
Bunu en basta belirtseydin keske boyle bir sey yapan insanin hamileliginizde aramasini sormasini beklemeniz cok garip

Gecmisinizi bilmiyorum ama bu konunuza gore yuzde 100 haksizsiniz
Cok uzuldum kv ye ve cok korktum , evlenmesin benim cocuklarim ya

Milana bizim buralarda gelin kaynana toprağındandır derler. Bazı kişiler bunu yansıtıyor gerçekten iyi ve kötü anlamda..

Ben de buraları okuyunca hafiften tırsmıyor değilim. Allah bize bizim gibi gelin/damat versin yeter..

Annedir ya bağırır çağırır sakinleşir gelir öper.
Oğlum daha küçük ama o kadar emek verip büyütüp o kadar ilgi göstereceğim, yaşlanınca arayacağım açmayacak diye düşündüm de kötü hissettim..

teşekkür ederim allah razı olsun. biri de çıkıp sormadı ki ne yaptı da bu kadar elini öpmek bile istemeyecek duruma geldiniz diye. ama sormak zor yargılamak kolay işte insanoğlu bu

bence bunu konunun girizgahına ekleyin, direk okuyunca çok umursamaz gözüküyorsunuz çift olarak tabi.
bunun dışında tavsiyem bence siz muhatap olmayın ama eşiniz kayınvalidenizi bir yardım alması için ikna etsin çünkü normal gözükmüyor cidden. eşinden yeni ayrıldığı için mi böyle

Ya evine gelmiş insana 7 kat el olsa git bu evden denmez arkadaşım,
Sorunun neyse oturur konuşursun.
Benim cocugum bana X hanım dese oturur ağlarım.
Bakmısım buyutmusum
Hanımköyluluğu abartmış beefendi.
Utanmasa cak iki tane karıcım dicek.
Bu mudur ezilememe anlayışınız?

teşekkür ederim allah razı olsun. biri de çıkıp sormadı ki ne yaptı da bu kadar elini öpmek bile istemeyecek duruma geldiniz diye. ama sormak zor yargılamak kolay işte insanoğlu bu
aynen siz haklısınız diğer konularınıza bakınca
burda hemen herşeyi yargılamak çok kolay
kv çok zor bir insan, mümkünse doğuma da gelmesin
varlığı zarar sürekli negatif enerji

Güzel kardeşim benim sen kv konusunda yerden göğe kadar haklı olabilirsin ancak haklı olmak saygısız olmayı gerektirmez. Keşke o an elini mi uzattı öpseydin ama yine mesafeli davransaydın. Ya da giderken söyleniyor mu. Duymayıp iyi günler deseydin de kovmasaydın.Diyorum ya haklı bile olsan irrite eden davranışlar bunlar. Ama ben senden çok eşine şaşırdım. O onun öz annesi hiç mi içi sızlamadı. Ne olursa olsun kardeşim sonuçta bu kadın çok zalim bir anne değilmiş ya. Bir evlat annesine hiç merhamet etmez mi? Sana tavsiyem eşine çok aşırı güvenme her konuda çünkü anasından geçen, bu kadar vefasızlık yapan bir evlat "el kızından" da geçer. Kin, nefret gibi olumsuz duyguları barındırma kalbinde.anne olacaksın. Gör bak evlat ne zorluklarla büyüyor. Evet herkes mükemmel anne olmayabiliyor ama istisnalar hariç hiç bir anne bu muameleyi haketmiyor.

Ne yasarsan yasa terbiyeni elden birakma,kv kimse cok iyi kadinmis demiyor ama.onunla olan uslubun berbat!dunyanin en cirkef kadini da olsa kocam dedigin adami buyutup yetistiren kadin olur kendisi,onun biraz da hurmeti olsun icinde.Kusura bakmada benim esimin ailesine senin gibi bir gelin lazimmis onu anladim.

Ben kayinvalidenin ne yaptığını anlamadim eli opulmeyecek kadar fazlacaa abartiyorsunuz kendizi geri çekmeler falan bi kendinizi sorgulayin bence once

Bilmiyorum ama çok yuhaf buldum sizi. Benim kv de çok çektirdi bana ama yüzüne bu kadar laf saymadım. O kadar ezmesine rağmen dedi ki çocuğunun adını ben koyacağım, Rabbim sağlıklı evlat versinde yeterki, sen adını koy anne dedim. Ki aslında o lafı demeye hakkı bile yoktu. Ama yinede onun dediği adı koydum. Demek sana dese kapı dışarı edersin.

Bence eşin seni çok desteklediği için saygı kalmamış sende.

aynen tedavi olmalı, ergenler gibi fotoğraflarımı beğenmiyorsun diye kavga etmek nedir ya
Allah Yardımcınız olsun bu kv ile çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…