-
- Konu Sahibi kibirlikontes
Gece 2'de annen telefonla arıyorsa hayır telefonu değildir o telefonevet ona ben de çok üzüldüm
bir de komşsusu bakıyordu ne var yani gibi anlatılmış
bir an kendi annemin başına gelse diye düşündüm de
gecenin belli bir saatinden sonra ailem beni arasa değil açamamak uçarım o telefona herhalde
Onceki konundan alinti. kadin gelmis gorusmus iste, ustelik hakliyken.doğuma kadar bir adım atıp görüşmeye çalışmaz ise eşim kapıdan içeri sokmayacağını söyledi.
Gece 2'de annen telefonla arıyorsa hayır telefonu değildir o telefon
Ne bileyim ne olursa olsun açılmalı
Arada ne yaşanırsa yaşansın
Yok kocanı ıslah etsin,sonrası yoluna girer.herkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
aminherkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
AMİN.herkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
Su yazısmanız bıle egolu yanı alttan almak ne demek bılıyor musunuz yasına hurmeten bıle onun karsısından konusulmaz. Ama sızın her seye bır cevapınız vardır demı yasınızdan bıle asagı goruyorsunuz kadını cunkı saygı yok. Soyle dusun 15 yasında gorumcen her onlara gıttıgınde haklı haksız sıze laf saydırsa ne derdınız. Saygısız yasına bakmadan bana laf soyluyor o kadın senden kac yas buyuk tek sucluuu esınız sızde degıl.herkes saygılı haklı biz terbiyesiz haksız tamam siz haklısınız doğru. haklıymış kv ciğim allah beni ıslah etsin.
Canım cıcı babaanne var ne gerek var. Asıl babaanneye.Vallaha tüm durumları bilmediğiniz için yorum yapmak da zor. Siz bir kenara durun, esinizin neden bu durumda olduğunu merak ettim. Durum oldukça üzücü. Kimse böyle zedelenmiş aile bağları istemez. Çocuğunuz da nasibini alacak bundan. Başkaları babaanneleri ile dolu dolu zaman geçirebilirken o mahrum kalacak. Üzücü hepsi
Yani ben şunu merak ettim.bende aynı şeyleri gelinime ve oğluma yapacak olursam aynı muameleyi görmeye razıyım teşekkür ederim. bu kadar da kendimden eminim.