Bu yasda ailem karisiyor

Hiç birimiz çözemedik saat 10’dan sonra masalara kadın gelen türkü bar olayını. Bence arkadaşın hayal gücü.
Kafasında saat 22:00 sonra dışarı çıkan veya hala dışarda olan kadın hayat kadınıdır diye kodlamış. Muhtemelen ailesinin etkisi ile bu noktadan ilerleyemiyor. Ama biri de çıkıp aa türkü bara hayat kadınları gidiyor dese bu da onun özgürlüğüne engel olacak bir yorum olacak bunu bir türlü anlayamıyor. En doğrusu onun yaşantısı.

Evlenince ne oluyor? Evli kadınlar gecenin 3 ünde de gelse sokaktaki kötülüklerden muaf mı oluyorlar?
İşte. Onyargilariniz size bişey anlatılmıyor hemen onyargilisiniz ben gece geç gelirseniz bişey olmaz yada onda eve erken dönerseniz kötülüklerden korunuyorsunuz öldürulmuyorsunuz demedm. Evlenince eşiniz izin verir elbet çıkarsnz şuan anneniz izin vermiyor anne olarak haklı hayat kötü. Gerçekten bende çocuğum için endişelenirim ama kalkıp suratına tükürmem ama konu sahibinin annesini değiştiremez bu böyle gelmiş böyle gidiyor. Annelerimiz nasıl bizim zamanımıza ayak uyduramyrsa bizde onların zamanlarını blmyrz eskilerin yüzde doksanı böyle yüzde onluk kısmı da var elbet benim annem babamda akşam izin vermez dışarı cikmama Binde bir izinverirdi bu doğru demyrm ben ama öyle. Diye de anneme ayar çekmedim yada ayrı eve cikmadm burda anne yanlış yorumu yazan kişilerde yanlış bence siz elestrysnz beni bende eleştireblrm gerçekten. Anlatma şeklim daha ne kdr açıklayıcı olablr

Pek anlamadım ama anladığım kadarıyla yorum yapayım. Size defalarca söylendiği gibi kimse sizin yaşam tarzınızla ilgili tek kelime etmedi. Yanlış bilgileriniz ve bilmediğiniz şeyler hakkında yaptığınız yorumlar düzeltildi. Ama öyle sabit fikirli bir insansınız ki bu kadar insan bana neden karşı argüman sunuyor, bir okuyup anlayayım demek yerine 18253828 mesajda ağlayıp mağduru oynuyorsunuz.

Buradan gitmeniz, yorum yapmamanız inanın kimsenin umurunda değil. Ne site ne üyeler arkanızdan ağlamayacak. Dışarda evet sizin gibi insan çok var. Onları da konuşarak doğruya sevketmeye çalışıyoruz. Laftan anlamayanı da hayatımızda tutmuyoruz.
Umarm sizin gibiler bize döner gittiginiz yok yol değil siz sabit fikirli deglsnz dimi

Umarm sizin gibiler bize döner gittiginiz yok yol değil siz sabit fikirli deglsnz dimi
Hangi yol yol değilmiş? Böyle bir yorum yapma haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Allah aşkına iki kitap gazete makale okuyun. Ufkunuz genişlemese bile Türkçe yazmayı, imalyı, noktalamayı öğrenirsiniz.

Hangi yol yol değilmiş? Böyle bir yorum yapma haddini nasıl buluyorsunuz kendinizde?

Allah aşkına iki kitap gazete makale okuyun. Ufkunuz genişlemese bile Türkçe yazmayı, imalyı, noktalamayı öğrenirsiniz.
Sizin haddinizden buluyorm yazmayın artık bana baktım sürekli herkese bu tarz yorumlar yapıyorsunuz kenarda beklyrsnz sanki gibi yazsam iki eğlence olur diye şimdiden de ayrı yazılır nokta koymamissin sessiz harfler kitap oku diye uzatıp gidiyorsunuz siz benim bende sizin arkadaşınız deglm geçin gidin ya

İşte. Onyargilariniz size bişey anlatılmıyor hemen onyargilisiniz ben gece geç gelirseniz bişey olmaz yada onda eve erken dönerseniz kötülüklerden korunuyorsunuz öldürulmuyorsunuz demedm. Evlenince eşiniz izin verir elbet çıkarsnz şuan anneniz izin vermiyor anne olarak haklı hayat kötü. Gerçekten bende çocuğum için endişelenirim ama kalkıp suratına tükürmem ama konu sahibinin annesini değiştiremez bu böyle gelmiş böyle gidiyor. Annelerimiz nasıl bizim zamanımıza ayak uyduramyrsa bizde onların zamanlarını blmyrz eskilerin yüzde doksanı böyle yüzde onluk kısmı da var elbet benim annem babamda akşam izin vermez dışarı cikmama Binde bir izinverirdi bu doğru demyrm ben ama öyle. Diye de anneme ayar çekmedim yada ayrı eve cikmadm burda anne yanlış yorumu yazan kişilerde yanlış bence siz elestrysnz beni bende eleştireblrm gerçekten. Anlatma şeklim daha ne kdr açıklayıcı olablr
Eşim izin verir mi? Offffff....

Okadar haklısınızki çoğu evden ayril.yazmis evden ayrilanlari görüyoruz ne hale düşüyorlar Allah korusun ya saat on da çok çok erken bir saat değil normal bir saat evlenin sonra on ikide mi geliyorsnz birde mi siz karwr verirsiniz üni okurken ailem kaçta evde olduğumu bilmedigi halde ben kendime sinir koymustm ondan sonra asla cikmazdm bence normal bir durum biride arsız ol demiş geçen gün daha bir kız covidli olduğu halde evden ayrılıyor gece gelmiyor. Sonuç öldürüyor okdr üzücü ki
Ya nekadar sacma bir yorum evli olunca saat ondan sonra insanin basina bisey gelmiyormu allahim ya tabiki bu yasta bir kiza annesi kacta gelecegine karisamaz sacmalamyin cocuk degil kocaman yetiskin bir birey

Ya nekadar sacma bir yorum evli olunca saat ondan sonra insanin basina bisey gelmiyormu allahim ya tabiki bu yasta bir kiza annesi kacta gelecegine karisamaz sacmalamyin cocuk degil kocaman yetiskin bir birey
İşte, mesele sokaktaki kötülükler değil, mesele '' Aman erkekler ile konuşmasın adı çıkar, aman sevgili bulmasın, ay bi de sevişir falan, 10 bileziğe kocaya veremeyiz. ''.

Sizin haddinizden buluyorm yazmayın artık bana baktım sürekli herkese bu tarz yorumlar yapıyorsunuz kenarda beklyrsnz sanki gibi yazsam iki eğlence olur diye şimdiden de ayrı yazılır nokta koymamissin sessiz harfler kitap oku diye uzatıp gidiyorsunuz siz benim bende sizin arkadaşınız deglm geçin gidin ya
Alıntılayan sizsiniz bize de cevap hakkı doğuyor doğal olarak. Ama sizi anlamakta (yazınızı) zorlandığım için burada kesiyorum. Zihniyetinizi de ortaya serdiniz zaten yeterince. 🤢

İşte. Onyargilariniz size bişey anlatılmıyor hemen onyargilisiniz ben gece geç gelirseniz bişey olmaz yada onda eve erken dönerseniz kötülüklerden korunuyorsunuz öldürulmuyorsunuz demedm. Evlenince eşiniz izin verir elbet çıkarsnz şuan anneniz izin vermiyor anne olarak haklı hayat kötü.
Pes yani

X