- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.988
- Konu Sahibi CicimBalim
Aşağılayan sizsiniz ben genelevde çalışanlara saygı duyabilen biriyim siz kendi kendinizi benim hakkımda atıp tutuyorsunuz yeter saygılı saygılı cvp veriyorm. Anlamıyorsunuz ben o görüntüden rahatsız oldum için kalkıyorum o mekandan içkili yerlerde kavga da oluyor kadınların erkeklerin o görüntüsü hoşuma gitmiyor o kadının hikayesine ön yargı ile bakmyrm çoğunun isteyerek çalışmadığını bilip kahroluyrm yüreğimi sorgulamak size düşmez yeter cvp vermicem yazmayın hakkına giren sizsiniz
Tamam iste, o mekana gitmeye özgürdün dimi? Kendin seçiyordun saat kaçta girdigini, kaçta çiktigini. Buna özgürlük denilir iste. Tipki konu sahibin yapmak istedigi birsey. Sana annen dese "gitme etme yasaaaakk ve tükürse" ne olurdu? Sen gittinde ne oldu? Yetiskin biri oldugun için kendi rahatsizlik seviyene göre o mekanlara gittin.
Konu sahibinde bu ayni hakki var. Onun hakkida mekanlara gitmek degil, geç saatte gelmektir. Cünkü oda yetiskin bir birey ve oda tipki senin gibi neyin dogru, neyin yanlis oldugunu gayet iyi biliyor. Cocuk yetistirmek zaten budur. Yetiskin oluncaya kadar cocugun özgüvenini pekistirmek, neyin dogru yanlis oldugunu anlatmak ve yetiskin oldugunda o özgürlügü vermektir.
Ve burda kimse muhafazakar hayata laf atmadi. Sen o sekilde anlamak istedin sadece çünkü madur rolu oynamak, karsindakini anlamaktan kolaydir. Özgürlük sadece geç saatlerde gelmek degildir. Özgürlük istersen saat aksam 6da eve gelmektir, istersen namaz kilmaktir, istersen gece 2 disarlarda gezip sarap, bira içmektir. Ve herkesin hakki bu esit sekilde olmalidir. Senin savundugun muhafazakarliktir, özgürlük degil.