- 27 Mart 2020
- 96
- 206
- 23
Kardeşiniz kaç yaşında çok merak ettim.kardeşimle birlikte yattığım için sabaha kadar milyon kez uyandırır, öğlen 12-1 gibi ancak uyanabiliyorum onda da dayak yemiş gibigider kahvaltı hazırlarım, yaklaşık 3 e kadar sofrada annemle sohbet muhabbet ederiz. sonra kalkarız evi sil süpür derken babam gelir, kahve keyfisi yaparız. sonra yemek işi. yemekten sonra bitki çayı içeriz, muhabbet ederiz, film falan izleriz hep beraber. sonra kardeşimi uyutup sessizlikte kafa dinliyorum 3 gibi uyuyorum. her gün saati saatine aynı geçiyor. YEMİN EDİYOM NEFES ALAMIYOM SIKINTIDAN
Çok güzel bir ailesinizkardeşimle birlikte yattığım için sabaha kadar milyon kez uyandırır, öğlen 12-1 gibi ancak uyanabiliyorum onda da dayak yemiş gibigider kahvaltı hazırlarım, yaklaşık 3 e kadar sofrada annemle sohbet muhabbet ederiz. sonra kalkarız evi sil süpür derken babam gelir, kahve keyfisi yaparız. sonra yemek işi. yemekten sonra bitki çayı içeriz, muhabbet ederiz, film falan izleriz hep beraber. sonra kardeşimi uyutup sessizlikte kafa dinliyorum 3 gibi uyuyorum. her gün saati saatine aynı geçiyor. YEMİN EDİYOM NEFES ALAMIYOM SIKINTIDAN
kardeşim 4 yaşında, ben de 21 yaşındayım. kardeşim değil de kızım gibi hissettim zaten hepKardeşiniz kaç yaşında çok merak ettim.
Anne gibi anlatmışsınız da :)
çok teşekkürlerÇok güzel bir ailesiniz ❤ Allah sevdiklerinize sağlık versin hiç sıkılmayın bu günler de geçer.
Ay benim oğlanda öylecocukla kafayi yiyorum bazen. bu surecte stresten sanirim popomda yapisik yasiyor. ben de kafami bosaltmak icin orgu oruyorum. cok iyi orgu bilmedigim icin ince uzun atkilar örüyorum internetten basit modeller bulup.
Courseradan ben de dersler aliyorum. Tavsiye ettiğiniz dersler var mi?Datacamp ve coureseradan dersler alıyorum.
Tezimi yazıyorum
Netflixden belgesel izledim bir kaç tane.
Kitap okuyorum (amin maalouf-doğunun limanları)
Zoom'dan öğrencilerim ile toplaşıp yeni okumalar yapıp tartışıyoruz.
Computational social science alıyorum ben.Courseradan ben de dersler aliyorum. Tavsiye ettiğiniz dersler var mi?
Akıl oyunlarını ve marslı filmini tavsiye ederim izle canım-- Oruc tutuyorum (vakit daha Cabuk geciyor)
-- Evde üc cocuk ve home office calisan bi koca var yani hersey dahil otel konsepti -yemek-bulasik- yemek -bulasik
--örgü örüyorum
-- Örgü örereken Tabletten kitap okuyorum
-- virüsten önce televizyon bakmayan ben deli gibi haber kanallarini takip ediyorum
-- temizlik, camasir , ütü
Bu arada kitap ve dizi- film tavsiyesi alabilirim (konu sahibi kusura bakma, konu acilmisken bende faydalanayim dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?