• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk icin evliligi devam ettirmek!

Tesekkur ederim tum yorumlara ve tavsiyelere.
Oglumuzun kendi kendine uyuyamamasi sorunundan oturu profesyonel bir yardim almaya karar verdik.
Sonrasinda da utu ve temizlik icin yardim almayi planliyoruz.
Iki gecedir oglum hic uyumuyor desem yeridir, dis huzursuzlugumuzda var.
Ve artik dayanamayacak bir haldeydim esim sabah 4:30a kadar kendisi ilgilendi oglumuzla ve ben uyudum cok sukur.
Gunduzde yarim gun izin kullandi ilkkez boyle bir yardimda bulundu ama ilac gibi geldi.
sorumlulukları paylaşırsanız zaten sizde bu kadar yorulmayıp kendisiylede ilgileneceksiniz bunu farketmiş olmalı.

hepsi geçecek merak etmeyin.şimdi yazdıklarınızı hem için sıkılarak hem de gülümseyerek okudum:)
oğlum da kolikti ve uykuyu asla sevmedi.en fazla 40 dk kesintisiz uyurdu ki bu da hergün değil..3 saat uyutmaya çalışıp 10 dk sonra uyanınca ben de ağlardım inanın..loğusayken meme absesi oldum,operasyon geçirdim,zona çıkardım sıkıntıdan..
hepsi gelip geçiyor , bu bir süreç,yakında rahata ereceksiniz inanın bana..
kararlarınızdan dolayı da çok sevindim..eşiniz de ne kadar odun görünse de ,içindeki duyguları ortaya çıkarmış,ona da tebrik..
bundan sonra daha mutlu huzurlu olursunuz umarım..

Hic kolay seyler degil yasadiklariniz cok uzuldum, saglikla buyutun yavrunuzu, tekrar tesekkurler.

Hic kolay seyler degil yasadiklariniz cok uzuldum, saglikla buyutun yavrunuzu, tekrar tesekkurler.
sağolun teşekkür ederim ,çok şükür 4 yaşını bitirdi geçen ay..herşey yolunda..geçmiş bir şekilde unutluyor..annecim annceim diye yanıma gelince bitiyor herşey..ama karı koca ilişkisi için zorlu dönemler..:)

Back