Bu süreçte evde neler yapıyorsunuz?

Herks gibi sabah saat 10 gibi kalkıyorum, kahvaltı hazirlarken netflix açıyorum, anne with an a diye dizi var cok tavsiye ederim cok güzel dizi aksam arkadasim var is yerindrn onla oturuyoruz yemek tatli yapip yiyoruz

sabah 8 bucuk gibi kızımla kalkıyoruz ona kahvaltı hazırlıyorum, o sırada bi kahve yapıp eşimi kaldırıyorum ve gün başlıyor.
Çocuk olmasa şöyle bi program izlerdim ki ben de buna benzer gidiyorum.
Televizyon karşısında uzun bi kahvaltı mesela yarın la case de papel geliyor, kahvaltılar daha da uzucak
Sonra evi toparlamaca, evcille ilgilen, orayı burayı temizle, saç kıyafet düzelt (bu kısım çok önemli insanın havası değişiyor)
Zaten öğleden sonrası olmuş oluyor, kızımı uyutup 2 saat pc başına geçip işlere bakıyorum. Siz de iş yoksa kitap okumak için daha güzel bi zaman olamaz.
Akşam yemeği hazırla ye, her akşam 8 de pilates yapıyorum bir hocayla birlikte ve kızımı uyutup kitap okuyorum bazen de film izliyoruz.
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Keşke biraz daha zamanım olsa da bakım yapsam, vücudumu fırçalayıp kremler sürsem diye düşünerek uykuya yenik düşüyorum.

Bu aralar bu melodiye sardım, örgü örüyorum
Pasta, kekten uzak duruyorum
En çok yediklerim, ceviz, portakal, avokada
Akşam boş miğde yatıyorum
Karantinadan önce her gün n spora gidiyordum, umarım fazla kilo almam bu süreçte

Ay ne güzel dolu dolu geçiriyorsun birde plates falan oh. Bende bu salgın olayından önce yürüyüş yapıp beslenmeme çok dikkat ediyordum. 10 kilo fazla varda tamda zayıflamaya başlayınca birazda işime geldi hep evdeyim yaaaa napim'in arkasına sığınarak çok güzel sürekli yiyorum vallaa utandım he kendimden.

Eki Görüntüle 2613185 her gün bi tanesini deniyorum şaka bi yana güne başlama motivasyonum yok resmen sadece kahvaltıdan zevk alıyorum günün gerisi boş gibiEki Görüntüle 2613185

Ay ben ondanda zevk almıyorum. Önceden ailemle uzun uzun kahvaltı yapıp sohbet eder. Üzerine de kahve keyfi yapardık. Eşim 2 3 lokma yiyip hemen salona kaçıyor. Neymiş mutfak onu daraltıyormuş. Salondada hazırlasam bu seferde koltuğa hemen geçip oturuyor. Bişey deyince de eeee burdayım işte konuş sen ay çok dolmuşum galiba

Ben zaten normalde de evden çalışıp instagramda satış yapıyordum..

Bol bol çalışıyorum evde.

Burdan müsterilerim de var.

Onlarla da sohbet ediyoruz zaman zaman.

BAşta müşterimdi ama şimdi arkadaşım oldu. ❤

Ben gittiğim stüdyodaki hocayla online ders yapıyorum ama istersen her gün 18.30 da instagramdan canlı yayın yapan, baya güvendiğim biri var. İsmini mesaj olarak atıyorum bi bak.

Benim çocuk oldugu için eşime pek ihtiyaç duymuyorum benimki de telefon bağımlısı

Benim çocuk oldugu için eşime pek ihtiyaç duymuyorum benimki de telefon bağımlısı

Evet çocuk sizi baya oyalıyordur ne güzel . O telefon kısmına hiç gelmeyelim zaten. Benimki de öyle

odev yapiyorum ama kendimin degil 6 yasindaki sipanin, yetisemiyoruz efendim bu nedir yahu

yakinda birinci sinif anasi olmak temali paylasimlara baslicam, cocuk bildigin masanin ustune cikip okuma yapiyor, okudugu da 15 puntodan 4-5 satir, 2 saatimiz ona gidiyor

onun disinda kendimi zorlamiyorum,
zaten zor zamanlar geciriyoruz, onu yapayim bunu yapayim kendimi soyle gelistireyim dusuncesinde degilim.

Bu durumlar baslamadan once dil ogrenmeye baslamistim ve evde spor yapardim zaten, onlara devam etmeye calisiyorum, ama o gun keyfim yerinde degilse de zorlamiyorum acikcasi.

biraz sakin yasamaya calisiyorum, acikcasi cok uzun zaman sonra ilk defa bu kadar uzun sure evdeyim, evden calisiyorum aslinda cok yogunum, ama bir yandan da sakinim sanki, hosuma gidiyor, kosusturmacam azaldi, gunde yaptigim onca yol azaldi, toplu tasima kullanirdim ondan uzagim cok uzun suredir,garip...

Yaklaşık 20 gündür evdeyim. Sürekli okul iş hayatım oldu ara vermeden. Evdeyken başta iyiydi temizlik yemek film falan. Sonra bunlar da sıkmaya başladı. Bir ara çok sıkıldım. Şimdi kitap okuyorum güne geç başlıyorum bir şekilde vakit geçiyor.

3 yaşındaki oğlumla ilgilenmekten gün nasıl geçtiğini bile anlamıyorum.
Pisir, yedir topla, kaldır bir de..

Bende boş zaman pek kalmıyor.. o zamanlarda da kitap okuyorum .. çocuk bakımı ev işi, eşle uğraş,yemek takıntısı olup hiç iş yapmayan eş , bulaşık 180 mtrekare evin temizliği , (her gün olmasa da haftada bir makina aç yerleri sil),iki üç güne bir her gün dokunduğumuz alanları silmek ,tuvaletleri banyoları iki güne bir yıka temizle. . tek başıma olup da keşke canımın sıkıldığı günlere donebilsem.keske... şimdiye alakalı değil 7-24 böyle evlenince sadeece arada bir dışarı çıkıp geziyordukk. O da olmayınca bunalıma girdik..sağlık olsun iyi günlere bir an önce dönelim de dışarı cikmasak da olur bir süre daha

Gece 3 den önce yatamıyorum. Bol bol kitap okuyorum. Şu ara canım kpss çalışmak istemiyorum ama zorlayarak 2 test çözüyorum. Boyama kitabı boya kalemleri aldım meditasyon olsun diye sakinleştirici müzik açıp onu boyuyorum. Dün gece limonlu chesscake yaptım. Kafam eserse spor yapıyorum dizimi izliyorum. Bu arada öğlen 1 de kalkıyorum :)

8.00- uyanma kocaya kahvaltı kendime kahve pisiye mama
8.30-twitter ne olmuş ne bitmiş
10.00-kahvaltı yanında bi bölüm dizi
11.00- günlük ekmek yapmaca yemek ayarlamaca
12.30-kocanın öğle yemeği vakti
13.30- ders,kitap,hobi,kk, spor artık canım ne isterse
15.30-kocayla kahve keyfisi
16.00- kedi moku temizleme çöpleri çıkarma kedi tarama
17.00-bikaç bölüm dizi ardından duş
18.30-akşam yemeği hazırlığı
19.30-akşam yemeği
21.00- film izlemece ya da yine ders, kitap, hobi, kk
2.00-kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…