sabah 8 bucuk gibi kızımla kalkıyoruz ona kahvaltı hazırlıyorum, o sırada bi kahve yapıp eşimi kaldırıyorum ve gün başlıyor.
Çocuk olmasa şöyle bi program izlerdim ki ben de buna benzer gidiyorum.
Televizyon karşısında uzun bi kahvaltı mesela yarın la case de papel geliyor, kahvaltılar daha da uzucak
Sonra evi toparlamaca, evcille ilgilen, orayı burayı temizle, saç kıyafet düzelt (bu kısım çok önemli insanın havası değişiyor)
Zaten öğleden sonrası olmuş oluyor, kızımı uyutup 2 saat pc başına geçip işlere bakıyorum. Siz de iş yoksa kitap okumak için daha güzel bi zaman olamaz.
Akşam yemeği hazırla ye, her akşam 8 de pilates yapıyorum bir hocayla birlikte ve kızımı uyutup kitap okuyorum bazen de film izliyoruz.
Gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Keşke biraz daha zamanım olsa da bakım yapsam, vücudumu fırçalayıp kremler sürsem diye düşünerek uykuya yenik düşüyorum.
Eki Görüntüle 2613185 her gün bi tanesini deniyorumşaka bi yana güne başlama motivasyonum yok resmen sadece kahvaltıdan zevk alıyorum günün gerisi boş gibiEki Görüntüle 2613185
Merakımı mazur görün,cocuklarıniz var ve mutfaga normalde nasıl girmiyorsunuz ki
Ben gittiğim stüdyodaki hocayla online ders yapıyorum ama istersen her gün 18.30 da instagramdan canlı yayın yapan, baya güvendiğim biri var. İsmini mesaj olarak atıyorum bi bak.Ay ne güzel dolu dolu geçiriyorsun birde plates falan oh. Bende bu salgın olayından önce yürüyüş yapıp beslenmeme çok dikkat ediyordum. 10 kilo fazla vardatamda zayıflamaya başlayınca birazda işime geldi hep evdeyim yaaaa napim'in arkasına sığınarak çok güzel sürekli yiyorum vallaa utandım he kendimden.
Benim çocuk oldugu için eşime pek ihtiyaç duymuyorumAy ben ondanda zevk almıyorum. Önceden ailemle uzun uzun kahvaltı yapıp sohbet eder. Üzerine de kahve keyfi yapardık. Eşim 2 3 lokma yiyip hemen salona kaçıyor. Neymiş mutfak onu daraltıyormuş. Salondada hazırlasam bu seferde koltuğa hemen geçip oturuyor. Bişey deyince de eeee burdayım işte konuş senay çok dolmuşum galiba
Benim çocuk oldugu için eşime pek ihtiyaç duymuyorumbenimki de telefon bağımlısı
Bende boş zaman pek kalmıyor.. o zamanlarda da kitap okuyorum .. çocuk bakımı ev işi, eşle uğraş,yemek takıntısı olup hiç iş yapmayan eş , bulaşık 180 mtrekare evin temizliği , (her gün olmasa da haftada bir makina aç yerleri sil),iki üç güne bir her gün dokunduğumuz alanları silmek ,tuvaletleri banyoları iki güne bir yıka temizle. . tek başıma olup da keşke canımın sıkıldığı günlere donebilsem.keske... şimdiye alakalı değil 7-24 böyle evlenince sadeece arada bir dışarı çıkıp geziyordukk. O da olmayınca bunalıma girdik..sağlık olsun iyi günlere bir an önce dönelim de dışarı cikmasak da olur bir süre dahaHuzurlu guzel aksamlar dilerim. Bir onceki konumda cok kisi yardimci oldu cok tesekkur ederim. ♡ Merak ettigim bu zorlu ve uzucu gunlerde evinizde nasil vakit geciriyorsunuz? Ben cok bunaliyorum, evde oturmaktan sikayetci asla degilim. Bu durumda cikamiyorum diye sikayetlenerek simariklik yapamam. Haliyle isime ara verildi, o tempoya alistigim icin sanirim boyle hissediyorum ve yalniz yasiyorum.
Netflixin dibini siyirdim, puzzle, yemek tarifleri, evde spor, kitap okumak vs derken bir sure oyalandim ama simdi onlarda beni bunaltir hale geldi. Tek olunca da muhabbet edecek kimsem de yok. Ailemle goruntulu konusuyorum arada, sadece o kadar. Haberlerde yuzlerce binlerce insanin yasamlarini yitirdigini duyuyorum, iyice mahvoluyorum..Hicbir sey zevk vermiyor. Ki en muhimi saglik, umarim artik bu illetten kurtuluruz ve kimseye hicbir sey olmaz.
Kisacasi siz vaktinizi nasil degerlendiriyorsunuz? Neler yapiyorsunuz? Belki birbirimize yardimci olup fikir veririz. Belki ruhumuza iyi gelecek bir belgesel belki film, belki kitap ya da herhangi bi tavsiye..Tum yazacaklara simdiden cok tesekkur ederim.
Bu foto benimde ozetımEki Görüntüle 2613185 her gün bi tanesini deniyorumşaka bi yana güne başlama motivasyonum yok resmen sadece kahvaltıdan zevk alıyorum günün gerisi boş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?