Evden ayrildim

Evi terk ederek bi adım atmissiniz zaten. Mesaja bogmayin, aramayın. Bırakın biraz yalnız kalsın. Kadınların ayrılığın başında üzüntüsü şiddetli oluyor.ama erkeklerde durum bizden oldukça farklı. Erkekler durumun ciddiyetinin 1buçuk 2ay sonra farkına varıyor. O yuzden senin yapman gereken tek şey sessizce beklemek. Mesajlarinla onu kendinden daha da uzaklastiriyorsun. İletişimsizlik sürecine girmen gerekiyor en az 1 ay
Beni evi terk etmek zorunda birakan kendisi oldu.Ayni evin icinde 3 hafta konusmamak evin hicbir ihtiyacini karsilamamak gunlerce ates icinde yatan birine donup bakmamak git demekten baska bisey degil.Benim kendisiyle 15 gundur hic diyalogum yok zaten tek bir mesaj bile atmadim.Sadece bosanmak istedigini annemden ogrendigimde ki o surede zaten evden ayrilmamistim henuz tek bir mesaj attim ona
Bekliyorum ama bu bekleme sureci de beni yiyip bitiriyor.Bi an once netlessin istiyorum

Boşanmadan bahsetmeden önce mutlaka oturup konusmalisiniz,bosanacaksaniz da ondan sonra boşanin...Aranizda iletişimsizlik var sanki,o neden gidip annenizle konusuyor mesela,sizle konuşmali.
Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok gibi,çok saçma.
Boşanmadan bahsetmeden önce mutlaka oturup konusmalisiniz,bosanacaksaniz da ondan sonra boşanin...Aranizda iletişimsizlik var sanki,o neden gidip annenizle konusuyor mesela,sizle konuşmali.
Ortada doğru düzgün bir sebep bile yok gibi,çok saçma.
Konusmayi bende istiyorum ama bi yanim bu konuda adim atmami engelliyor.Ailemde suan boyle bisey yapmami istemiyor zaten.Iletisimsizlik oldugu kesin cunku neredeyse 1,5 aydir(bunun 3 haftasi ayni evdeydik)sesini bile duymadim.Ailemele konusma sebebi muhtemelen evliligin bitmesinde kendi sucu olmadigini ispatlama cabasi cunku butun sucu benim ustume atiyor.Benden para aldigini soyluyor odiycekmis ama Aileme sunu demiyor mesela ben ondan odiycem diye para aldim ama odemedim sıkıntilar burdan cikti.Onun derdi benim ondan gizledigim baska borclarimin oldugu dusuncesi ki bunuda dile getirmis yani aklinca beni sikayet ediyor.Beni yargilamayin ama butun bunlara ragmen hala esimi seviyorum ve evliligim bitsin istemiyorum kirgin miyim evet hemde cok ama donusu olur mu bunu bilmiyorum en azindan esim suan bu konuda daha net gorunuyor.

Beni evi terk etmek zorunda birakan kendisi oldu.Ayni evin icinde 3 hafta konusmamak evin hicbir ihtiyacini karsilamamak gunlerce ates icinde yatan birine donup bakmamak git demekten baska bisey degil.Benim kendisiyle 15 gundur hic diyalogum yok zaten tek bir mesaj bile atmadim.Sadece bosanmak istedigini annemden ogrendigimde ki o surede zaten evden ayrilmamistim henuz tek bir mesaj attim ona
Bekliyorum ama bu bekleme sureci de beni yiyip bitiriyor.Bi an once netlessin istiyorum
Zaten biz kadınlar biraz sabırsız varlıklarız. Her şey hemen olsun bitsin istiyoruz; ancak erkekler bizden çok çok farklı. O yuzden bir süre daha bu sessizliginizi korumanizda fayda var. Burada kadın mantığı ile size çözüm önerileri sunuluyor ve bu durum erkeklerde ters tepiyor. O yuzden youtube da bu tarz konularda paylasimlar yapan ilişki koclari var. Istersen onlardan birini takip et. Senin için daha sağlıklı olacağı dusuncesindeyim. Benim de devamlı takip ettiğim fikirlerinden faydalandigim biri var. Faydasını görüyorum açıkçası

M moon31 annenize ne söylediğini boşverin,o kisim çok önemli değil.Onlari düşünüp düşünüp kendinizi soğutmayin.Annenizi de çok müdahil etmeyin.Annenizin değil sizin ne düşündüğünüz, ne yapmak istediğiniz önemli.
Ben evliliği bitirmek için ciddi bir sebep göremiyorum.İki tarafta yanlişlar yapmiş olabilir ama aşilamayacak şeyler değil bunlar.
Aklima ya başka biri geliyor ya da çocuk meselesi.Yoksa iki yıldan sonra bir hataya takili kalipta israrla ayrılmak istemek bana hiç normal gelmedi.
Konuşup kendinizi anlatmaya ihtiyaciniz var karşilikli.Bunu yapmadan ayrilik karari almayin,annenizin de gazina gelmeyin.

Zaten biz kadınlar biraz sabırsız varlıklarız. Her şey hemen olsun bitsin istiyoruz; ancak erkekler bizden çok çok farklı. O yuzden bir süre daha bu sessizliginizi korumanizda fayda var. Burada kadın mantığı ile size çözüm önerileri sunuluyor ve bu durum erkeklerde ters tepiyor. O yuzden youtube da bu tarz konularda paylasimlar yapan ilişki koclari var. Istersen onlardan birini takip et. Senin için daha sağlıklı olacağı dusuncesindeyim. Benim de devamlı takip ettiğim fikirlerinden faydalandigim biri var. Faydasını görüyorum açıkçası
Tavsiyenizi dikkate alicam.Tesekkurler

M moon31 annenize ne söylediğini boşverin,o kisim çok önemli değil.Onlari düşünüp düşünüp kendinizi soğutmayin.Annenizi de çok müdahil etmeyin.Annenizin değil sizin ne düşündüğünüz, ne yapmak istediğiniz önemli.
Ben evliliği bitirmek için ciddi bir sebep göremiyorum.İki tarafta yanlişlar yapmiş olabilir ama aşilamayacak şeyler değil bunlar.
Aklima ya başka biri geliyor ya da çocuk meselesi.Yoksa iki yıldan sonra bir hataya takili kalipta israrla ayrılmak istemek bana hiç normal gelmedi.
Konuşup kendinizi anlatmaya ihtiyaciniz var karşilikli.Bunu yapmadan ayrilik karari almayin,annenizin de gazina gelmeyin.
Bana gorede ortada bosanma asamasina gelecek kadar buyuk bir sorun degil.baska biri olacagina ihtimal vermiyorum esimin herseyi ortadadir eve vaktinde gelir gider bensiz bi yere gitmek istemez zorla ben arkadaslariyla gorusmesini isterim.Cocuk meselesi sadece benimle alakali degil esimdende kaynakli yani benden ayrilip baskasindan cocugu olma ihtimali yok.Kisaca adamin huyu piss inat sildimi siliyor.Ben bu konuda konusmadan asla karar almam zaten annem git davayi sen ac dediginde bunu yapmayacagimi soyledim.O da anne olarak hakli dusunsenizi gelip size damadiniz ben bitirdim diyor bunu kizinizdan da duymuyorsunuz.O da sunun derdinde sen arama birak burnu surtsun o seni arasin yoksa karar senin ilerde bana sen sebep oldun deme diyor

Kadın ve erkek olmakla pek ilgisi yok. Eşinin huyu öyle birini sildiği vakit siliyor. Kendi ablasıyla da çok sıradan basit sebeplerden ötürü görüşmüyormuş.
böyle kadınlar da var. Erkekler de.
ayrıldığınız vakit ayrılmış olmanın zorluklarını yAşıyorsunuz. O yüzden beraberken neler çekeceğinizi unutuyorsunuz. Eşiniz çok sorunlu davranıyor. Haftalarca konuşmamak . Arkanızdan yalan söylemek. Bilemiyorum. Dikkatli olun. Doğru düzgün karşınıza geçip konuşsun sizinle. Annenize şov yapmasın. Sizinle konuşsun.

X