bir de konu açan üyeyi her halükarda sürekli haksız bulanlar var
bence sen haksızsın, senin suçun vs.
bu davranışa da üzülüyorum walla
kadının zaten derdi var bir de suçlanıyor
aa tucecim o da suçbuna kesinlikle katılıyorum füsfüsüm, kadın zaten mağdur, bin türlü dert içinde, bir de azarlanıyor (tabi bunu saçma sapan konular açanlara değil, gerçekten derdi olanlar, çare arayanlar için söylüyorum), kadın konuyu açtığına açacağına pişman oluyor. bence bunun nedeni empati eksikliği, dışarıdan ben olsaydım böyle yapardım demek kolay geliyor bazen, ama herkes aynı şartlara sahip değil :umursamaz:
buna kesinlikle katılıyorum füsfüsüm, kadın zaten mağdur, bin türlü dert içinde, bir de azarlanıyor (tabi bunu saçma sapan konular açanlara değil, gerçekten derdi olanlar, çare arayanlar için söylüyorum), kadın konuyu açtığına açacağına pişman oluyor. bence bunun nedeni empati eksikliği, dışarıdan ben olsaydım böyle yapardım demek kolay geliyor bazen, ama herkes aynı şartlara sahip değil :umursamaz:
kendisini sitenin sahibi gibi görüp mesaj yazanlara, konuyu sabote edenlere, konuyu alaya alanlara, herşeyi ben bilirim havalarında olan üyelere gıcığım
Bu durumda bazen, iki tarafı da hatalı buluyorum..
Evt bazen yorum yapanlar defalarca hatalı olduğunu belirten yorumlar yazıyorlar..Yani 1 kere yazdın tamam uzatmaya gerek yok, ama 50 kere üst üste kenara sıkıştırma amacı var gibi geliyor..
Karşı taraf da bazen hatalı olabiliyor ama kızlar bunu da çok görüyoruz..
illa kendisini haklı bulacak yorumlar bekliyor..Gelmeyince siz anlamıyorsunuz, siz dalga geçiyorsunuz vs. gibi yorumlar yapıyor..
denizim her zamanki gibi sana katılıyorumBu durumda bazen, iki tarafı da hatalı buluyorum..
Evt bazen yorum yapanlar defalarca hatalı olduğunu belirten yorumlar yazıyorlar..Yani 1 kere yazdın tamam uzatmaya gerek yok, ama 50 kere üst üste kenara sıkıştırma amacı var gibi geliyor..
Karşı taraf da bazen hatalı olabiliyor ama kızlar bunu da çok görüyoruz..
illa kendisini haklı bulacak yorumlar bekliyor..Gelmeyince siz anlamıyorsunuz, siz dalga geçiyorsunuz vs. gibi yorumlar yapıyor..
Bir de sadece ilk mesajı okuyup kalanını okumadan yorum yapanlara da kızıyorum ben.
Bir sürü soru sorulmuş, cevaplanmış oluyor, 100 tane mesaj yazılmış, olay ilerlemiş oluyor ama okumaya üşendikleri için dön dolaş aynı sorular soruluyor.
Eminim burada da bunu yazan birileri vardır ama okumaya üşendim vallah kaydirigubbakcemile3
Evet yukarda yazanları okusaydın bunu yazan bir arkadaş vardıkafamçokkarıştı
Benim de hoşlanmadığım bir şey varlmaz: düğün-nişan-kına-ev fotoğraflarını paylaşmak isteyen bazı üyeler nedense fotoğrafın sadece linkini yazıyor bakmak isteyen tıklasın diye mi düşünüyor nedir anlamadım:mymeka: fotoğraf eklemeyi bilmiyorsan hem yazılı hem resimli anlatımı var bak öğren değil mi ama, bu tür durumlarda açıp bakmıyorum bile :umursamaz: