- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Kadın da öyle bir anlatıyor ki okuyan derhal bu adamdan ayrıl diyor bir de adamı dinlesek kimbilir neler çıkar kaydirigubbakcemile3
Evet oluyor öyle.
.Kadın bir anlatıyor ki hemen ayrıl boşan hatta şu dakika çık o evden diyoruz ama topic sahibinin anlatmasına göre diyoruz..Sonra ne oluyor ; ertesi gün geliyor arkadaş:
Biz barıştık...:1shok:
Ee demek senin bir feryat figan anlattığın kadar büyük bir sorun yokmuş, CADIARZUyoksa 24 saatte nasıl anlaştınız hemen?CADIARZU Tabii barışmalarına seviniyoruz ama enteresan da geliyor..
Ya anlatırken aşırı bir abartma var, ya da benim anlamadığım birşeyler var..:1closedeyes:
------------------------------------
Bir de , sanki kürsüye çıkmış da halka sesleniyormuş gibi, engin bilgilerinden insanlar faydalansın diye, bilgece tavırlarla, düşünür edalarında yorum yazanlar bana itici geliyor..:1closedeyes:
yasak ama.. bunu da belirtiyoruz.mod arkadaşlarda konu dine kaydı mı uyarıyor. siteninin kuralı bu.evlılık cok hassas bır mevzu esı dovsede ayrılmayana cırkın laflar hos degıl
yasayan ne yasadıgını bılır duamı ederım yolun acık olsun derım
bız bıle esımızle delı gıbı kavga edıp sabahına barısmıyomuyuz??
bıde herhangı bısey dedınmı konuyu dıne getırıp dın yasak denılmesı
ben muslumanım eger bı konuda yorum yaparken konu inancımla bagdasıyorsa
oyle cevap verırım kkya gelınce dın ınanc kurk gıbı cıkartılıp dısarı atılmıyo
buna tepkı verenlere kızıyorum
ben karsımdakıne saygılısysam oda bana olucak burda enbuyuk sorun
karsılıklı saygı ve anlayıssızlık malesef...
hosgoru ıle harmanlasak kalbımızı ahh ne guzel olurr
gruplasmaya saygım var sonucta herkes bıırlerını burda daha cok sevıyo ama
bırıyle konusrken hopdıgerının gelıp konuya mudahıl olup toplu saldırı hos degıl
bunu yapmasını bende bılırım ama bır kere bıle yapmadım
oh neysee rahatladımm hadı kızlar sıze kolay gelee topıgı aca arkadas sende sgl
sayend ebosaldım rahatladım:)
yasak ama.. bunu da belirtiyoruz.mod arkadaşlarda konu dine kaydı mı uyarıyor. siteninin kuralı bu.
canım yasak olmalı. bak ne zaman konu dine gelse tartışmalar çıkıyor ve o güzelim konu kilitleniyor. yazık oluyor o konulara. işte o yüzden yasak olmalı..
konu konuluktan çıkıyor. işte tek çözüm ve önlem yasak olmasıydı. iyide oldu.en son bir konu bu yüzden kapandı. ona çok üzüldüm..
en son ilişkilerde çenebazın konusu kilitlendi.......konuyu dine getirdikleri için.....
oysa ne güzel bir konuydu ve bende uzunca bir yorum yazmıştım..........
konu dine getirilince hem fikir ayrılıgı oluyor..........
hemde din öylesine hassa bir konu kii..........insan o hassasiyetle ne yorumunu tam yapa biliyor nede anlatmak istedigini yanlış anlaşılmakta istemiyor........
herkesin yaşantısı yada dine bakış açısı aynı olmaya biliyor.........
o yüzdende kilitleniyor.......modlarda haklı..........kimse fikrini açıkca yazamıyor bile......
oysa konun üçeregine göre yorumlar olsa.......hem fikirlerimizi paylaşıyoruz hem aklımızda ne varsa onu yazıyoruz...........
bi konuydu tam hatırlamıyorum...........yine konu dine gelmişti sanırım kürtajla ilgiliydi......
ayetler fetvalar derken........
tartışma cıktı ve birbirlerini inancsız dinle ilgin yok diyecek kadar hakarete vardırdılar...
ortaya ayetler gelince sohbet dine dönünce malasef tartışma oluyor.....
alıntı yapmak kötü bir şey mi yahu ben orda takıldım
bende alıntı yaptım
zıt fikire karşılık değil yapılan alıntılar herkes kendi fikrini yazıyor sadece
zan altında kalmış gibi hissettim kendimi şimdi...