Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

hemen buraya atliyim kaydirigubbakcemile3 .geçenlerde bende ekledim . ben önizlemeden baktığımda gözüküodu resimlerim sositososito . ama başkaları göremiodu sositososito ben nerden bilim böle olucağını kafamçokkarıştı

İstisnalar kaideyi bozmaz sositososito

kadın eşiyle ilgili sorunları sölediğinde hemen boşan diyenlere gıcık oluyorum.naniknanik

offffff cogu arkadasıma katılıyorum helekııı kadın erkek aıle ıcı sorunlarda cok basıtmıs gıbı gecıstırenlere gıcık oluyorum mesela ben evlıyım aılem bana yardım eder her gıttıgımde ıstemesemde bır arkadas gelmıs kızım sen salakmısın malsın kendını kullandırıyorsun yazmıs gelde katıl olma ne alakaysa gercı konusup anlastık ama genede cok snır bozucu

aman cok varda hangısını anlatayım kı

beni en çok sinir eden ve şaşırtan şey
hiç beklemediğiniz birinden beklemediğiniz tepkiler almak
sanırım sanaldaki insanları tanımakta zorlanıyorum
ve tabiki eski repi bir güç gösterisi olarak kullananlar gerçekten şaşırtıyor beni
eksi repi hiç kullanmadım ama saygısızlık hakaret yada benzeri durumlarda kullanılması taraftarıyım
yoksa görüşüne her katılmadığımızı eksi olarak puanlayacak olsak bir çok üyeye eksi vermek durumda kalırız
bu durumda o yoruma katılmadığımızı yorumla cevap vermek bence daha doğru
diğer türlüsü güç gösterisi ve susturmak amaçlı oluyor bence

katılıyorum ve ne gücü allah aşkına diyorum, gölgelerin gücü mükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ota b... - rep verenleri destekleyenlere gıcık oluyorumnaniknanik

ılk aklıma gelen;
Kelimeleri ve cümleleri düzgün yazmayan ya da msn diliyle mi denir bilmiyorum o şekilde yazan kişiler.
Birde harfleri yutarak yazanlar var.
Mesela;istiorum,yapıorum,seviorum... gibi.
Kıs,güsel... tarzı konuşmalar var birde.
En sinir olduğumda,q,w,x harflerini her kelimenin içine sokanlar.
Yhaa,qibi,eet,we...
Noktalama işaretlerini kullanmayanlar,çok karışık yazanlar,istediğini bir türlü anlatamayanlardan da ayrı bir mevzu tabi.

İlk aklıma gelen;
Kelimeleri ve cümleleri düzgün yazmayan ya da msn diliyle mi denir bilmiyorum o şekilde yazan kişiler.
Birde harfleri yutarak yazanlar var.
Mesela;istiorum,yapıorum,seviorum... gibi.
Kıs,güsel... tarzı konuşmalar var birde.
En sinir olduğumda,q,w,x harflerini her kelimenin içine sokanlar.
Yhaa,qibi,eet,we...
Noktalama işaretlerini kullanmayanlar,çok karışık yazanlar,istediğini bir türlü anlatamayanlardan da ayrı bir mevzu tabi.

Bazen yazılanları anlamıyorum okumadan geçiyorum:))opuyorumnanaktan

Konu açılır,konuyu açan arkadaş sorusunu sorar,fikir istediğini,yardım istediğini söyler...

Abartmıyorum,aradan en fazla 3 dakka geçer.Konu sahibinden 2. mesaj gelir...

"Kimse yok galiba yardım edecek" bu en kibarı tabi...

"Şurda bi derdimizi paylaştık,yokmu bi insan evladı":1shok:

Ve benzeri mesajlar ardarda sıralanır..E kardeşim,bismillah..Dur bi okuyalım,düşünelim.Bilgimiz varmı yokmu bi tartalım,dimi ama?

Şimdi bi muzurluk yapacağım,hepiniz sinir olacaksınız:jeyyar:
Az önce kocişim geldi,hamişlik üzerine sohpet edip,bebiş muhabbeti yaptık....:roflol::roflol:
:roflol:
Sevgiler efem:nazar:

benim derdim ne sahışlarla ne konularla ne de tavır ve davranışlarla....
şu aralar tek sinir olduğum şey
bir aralar sitenin saldırı nedeniyle sayfalarının açılmaması ve yavaşlaması durumunun tekrar etmesi
şu sayfaları okuyayım derken canım çıktı
bekle bekle bekle beklee.... sayfalar açılmıyor ara ara takılıyor
ileri geri yinele yapmaktan fenalık geçirdimm delikafadulden
tek sinir olduğum şey siteyi çökertmeye çalışan saldırgan fareler
sizden nefret ediyorumm pis saldırganlar kötükedihüso

Son düzenleme:
var benimde bende yazayımm....önce konunun sadece başını alıp sadece ona göre yorum yapanlar.sayfaları okumak zor geldiği için okumayıp en sona belki aylar öncesinde gelişmelerin olup konunun değiştiği sayfalara yorum yapanlar.

en gıcık olduğumda mesela üzücü bişi açıyosun.biri çıkıp ''aaaa benim annem hayatta öyle demez,aaa benim kocam hayatta böyle yapmaz canım kocacım ...falan filan '' gibilerinden nispet yaparcasına yazılan yazılar.yahu ben rahatlamak için fikir almak için yazmışım bana nie ben öyle değilim diyosun ama dimi.sormadıkki senin ki öyle yapıyor die....:umursamaz:

konuyu açanların işine gelen veya muhabbeti olan arkadaşlarını cevaplaması.iyi niyetli soru soruyorsun hiç cevaplamıyor bile.bir de diyor ki,bütün arkadaşlara tek tek msj yazamadım diyor.bir sonraki msj aynen şöyle; çok teşekkür ederim ayşecim,fatmacım,..........................beni yalnız bırakmadığınız için.

kendı bıldıgını baskalarına kabul ettırmeye calısanlar
baskasına saygısı olmuyanlar
bır derdim var bolumunde konu acılsada
hopp sahıplensek dıyenler
kkya yapılan saldırılar

şimdilik aklıma gelenler daha gelırse yazarım:)):

Herşey yazılmış aslında ama bir daha vurgulamak istedim..
Eşiyle çok büyük problemleri olan kadına (terkedilmiş, aşağılanmış), kesinlikle boşanma evliliğini kurtar diyenlere..
Eşiyle saçma sapan bir söz yüzünden v.s sorun yaşamış olanlara ısrarla kesinlikle boşan, ben bir olsam bir dakika bile tutmam diyenlere..

Bir de yeni üye olup kıl tüy saç v.s ile ilgili bir ürün öneren, adı bile duyulmamış şeyden çok fayda gördüğünü söyleyen, yine yeni üye olmuş birkaç kişinin de sürekli onu desteklemelerine gıcık oluyorum..
Adamlar sadece o topic çevresinde dönüyor ki, başka sitelerde k.k için bunun geyiğini yapıyorlar, gidin birşey önerin kadınların hepsi atlar diye.. Aptal gibi mi duruyoruz acaba :umursamaz:

bilmediği şeyler hakkında kesin biliyormuş gibi konuşanlar. ama sırf burası için değil, normalde de en hoşlanmadığım davranış türüdür. kaynak vs gösterip de doğrusunu izah etmeye çalışsanız da işine geldiği gibi davrananlar. heryerde olduğu gibi burada da çok.

düşündüm bi tane daha aklıma geldi. çok seyrek olsa da yaşayan vardır. bir veya birkaç üyeyle bir tpicte ihtilafa düştüysek, beni başka topicte bulup alakasız bir şeyden yine karşı çıkıyor. konu tamamen farklı, konuşulanlar farklı, artık kendini ispat çabası mıdır yoksa o konuda tartışmamızda ben mi ağır konuşmuşum cevap verememiştir nedir ordan da çıkıp benim yazdığım her neyse ona zıt şeyler yazıldı, ilginç bi deneyimdi açıkcası. gıcık olmaktan çok şaşırdım, sitenin yaş ortalaması konusunda biraz yanıldığıma karar verdim o gün.

bir derdim varda bir arkadaş konu açmış,hemen arkadaşları onu korumada. dayak yemiş,aldatılmış,insan yerine konmamış,aşağılanmış vs vs.
ortalıkta evlilik müessesininin zerresi ,kalmamış. en doğrusu bitirmek , deniyor. vay senmisin bitir diyen ,yok yaz ama yorum yapma,(sanki bitirmelisin demek yorum değil bu arada.)..yok 3cü kişilere bunun hakkında bitir yada bitirme demek düşmez. eee biz neciliğiz . arkadaşa moral vermek içinmi görevlendirildik yani onu hayal aleminde yaşatmak ,sırtını sıvazlamak içinmi?,gerçekleri söylememek onu rahatlatmak için toz pembe şeyler yazmak içinmi?..
... kimse kusura bakmasın ,insanlar fikirleri neyse onu yazarlar.bunun için de kimse ,kimseden hesap soramaz..
birde birilerin habire konuları dine getirmesine acaip kızıyorum. yasak kardeşim bu sitede demekten dilimizde tüy bitti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir derdim var topiğinde birisi konu açıyor yardım istiyor :kızgın: çeşitli yorumlar geliyor akıl verenler, ahkam kesenler, kendini anlatanlar, yorum yapanlar oluyor zemuszemus konu ilerledikçe birbirlerine laf atmalar ortaya çıkıyor kaydirigubbakcemile3 başlıyorlar atışmaya konuyu açan kendi derdini unutuyor onları uzlaştırmaya çalışıyor kafamçokkarıştı çok komik ya kaydirigubbakcemile3 herkes aynı fikirde olmayabilir ve diğerinin fikrine saygı duymalıdır bazıları bunu bir türlü anlayamıyor nedense :nazar:

bir arkadaşımız konu açmış kıyafetlerinin resmini koymuş hangisi demiş. biri, dobra ayağına, hakarete girişmiş. bunlar kalitesiz . git yeni birşeyler al.:1shok:
yine aynı konuda başka biri konuyu ne yapıp edip sınıf ayrımına kadar getirmiş birilerini ,bir meslektekileri, aşağılıyor. ve resmen ayrımcılık yapıyor. ikinci bir şok.:1shok:
bu topiğe bakarken resmen tüylerim diken diken oluyor:eek:klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde en gıcık oldugum şey cümlesini bir küçük, bir büyük harfle yazmaları.. hayır ikide bir capslocka basmaktan üşenmiyorlarmı ..

çenebaz mesaj kutun dolmuş
önemliii bak bi

X