Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Herşeyin en iyisini ben bilirim modundaki kişiciklere sinir oluyorum...:1closedeyes:

hemen solıyım hatun dert yanıo mesela kırpıklerım kısa we gucsuz dıe yorum gelıoo.... walla benım kırpıklerım turkan soray gıbı bole bı sorunum olmadı kaydirigubbakcemile
hatun dıo dudagım ck ınce yardım dıe yorum gelıoooo... benımkıler angelına gıbı bole bı sorunum yok kaydirigubbakcemile bende bu tarz yazılara sınır oluorum:jeyyar:

Koca koca hatunların çocuk gibi .minik şeylerden kavga etmelerine ,al oyuncağını ver oyuncağımızı şeklindeki çocukluklarına .

Ha birde topiklerdee aa ben size rep verdim hani bana rep yok mu diye rep için yalvaranlara uyuss oluyorum uyus:))

konunun öncesinde yüz defa yazilmis olan seyleri gözden gecirmeden, muahhbetin ortasina pat diye dalaraktan bu neydi veya nasil kullaniliyor gibi sorulari soranlara gicik oluyorum. arkadasim bi bak konunun ilk birkac sayfasina orda var zaten. gelip dan diye soruyrsun. klava:

aynen katılıyorum... kişiye özel servis isteniyor..

yazılmıştır kesin ama bidaha yazayım belki vazgeçer arkadaşlar..

adam dedine yanıyo eşim böyle yapıyo şöyle ediyo diye..

biri çıkıyo aa benim eşim beni el üstünde tutar bana kıyamaz beni asla üzmez falan feş..

eeee ne alaka nisbet mi yapıyosun..

hatta geçen eşinin cinsel isteksizliğinden dert yanan birine aaa benim eşim şööyle ...... diyeni bile okudum şokla..

ben yazılanları tam olarak takip etmeden lafa atlayıp ne demek istendiğini anlamadan daha, yazılan şeyle ilgili yorum yapıp dalga geçenlere sinir oluyorum.bu başıma çok geldi nerdeyse ve hiç cevap vermedim bi de bi konu hakkında ne yazdıysam dalga geçen biri vardı yine cevap vermedim verseydim olay kopmuştu yani.

aynen bi de bu var tabi...

bunuda yazmam lazıım hani şu kocasının çiçeği
kocasının böceği
kocasının zırtı pırtı işte onlara accaip gülüyorum..

bu sitede bişeye daha gıcık oluyorum hemde uyuz oluyorum.mesela biri konu açıyor atıyorum saçlara veya cilde,sivilceye mucize bişey buldum diyor anlatıyor anlatıyor ama o ürün nedir otmudur çöpmüdür hiç bahsetmemiş birilerini ısrrarla sormasını bekliyor bu ürün ne diye keyfi yetince söylüyor bu seferde nasıl kullanılacağını yazmıyor bekliyor birileri sorsada söylesem diye...pöffff

aynen katılıyorum canım bende bebek için uğraşan bir bayanım ama yok şöyle oldu hamilemiyim yok böyle oldu yahu ne bilelm belirtiler belli test al yap dimi kaydirigubbakcemile3

o kadar sey var ki hangisini soylesem ki ?
kendini begenenler, habire bosan diyenler neden bosan diyorsun ki olmadik yerde?
baska baska, bosu bosuna ah erkek arkadasim sunu izin vermedi, yok kocam bana cicek almadi ay napalim kocanla mi konusalim ?
ne bilim daha var aklima gelirse yazarim, ha bi de soyle oyun icin dert yananlar yok mu erkek olsun cocuk olsun, uydurukdan teyarre konu acip kacanlara uyuz oluyorum vesayre vesayre...

gerçek hayatta süt dökmüş kedi misali sanalda aslan kesilenlere sinir ve de gıcccık oluyorum :dilcikar:

ben türkçeyi doğu kullanmayanlara sinir oluyorum.bazen yazdıkları yazıları okumakta sıkıntı çekiyorum ve okumayı bırakıyorum

ayy işte bunada katılıyorum hamiş nedir ya ne kadar itici kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

al benden de o kadar.evde kocalarının suratına bile bakmıyodurlar kesin buralarda hanimiş de kociş hanimiş de hamiş.

bide başka yerde yazılan hikayeleri kendi başına gelmiş gibi anlatan, uyarınca da sen yanlış biliyosun diyen arkadaşlarımıza ne demeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…