Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konunun öncesinde yüz defa yazilmis olan seyleri gözden gecirmeden, muahhbetin ortasina pat diye dalaraktan bu neydi veya nasil kullaniliyor gibi sorulari soranlara gicik oluyorum. arkadasim bi bak konunun ilk birkac sayfasina orda var zaten. gelip dan diye soruyrsun. klava:
hemen solıyım hatun dert yanıo mesela kırpıklerım kısa we gucsuz dıe yorum gelıoo.... walla benım kırpıklerım turkan soray gıbı bole bı sorunum olmadı kaydirigubbakcemile
hatun dıo dudagım ck ınce yardım dıe yorum gelıoooo... benımkıler angelına gıbı bole bı sorunum yok kaydirigubbakcemile bende bu tarz yazılara sınır oluorum:jeyyar:
bunuda yazmam lazıım hani şu kocasının çiçeği
kocasının böceği
kocasının zırtı pırtı işte onlara accaip gülüyorum..
ilk ben söyleyebilir miyim? gıcık olduğum değil de güldüğüm bir durumu söylemek istiyorum. ama sakın kızmasın kimse. ben en çok "şuram ağrıyor sizce hamile miyim, şöyle oldu sizce hamile olabilir miyim" tarzım da sorulara gülüyorum... kimse kızmasın çünkü ben de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum, işin hassasiyetinin farkındayım ama söyleyin lütfen yazıyı okuyan nasıl karar verecek? anlıyorum insan destek arıyor ama işte bana komik geliyor...
ya burnum kaşındı acaba hamile miyim?
Kocis, hami$ yumusatmalari bana da cok itici geliyor :bbo:
ayy işte bunada katılıyorum hamiş nedir ya ne kadar itici kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı