- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
doğru yolu buldun demekki, biraz geç oldu ama niiiyyseyerimseniben
tuba ünsal mı tuğba özay mı:uhm:
KK nın en büyük problemi bu zaten düşünceye saygı duymamak, ben artık alıştım, başlık sahibinde potensiyel görüyosam hiç başlığına yazmııyorum, aslında böyle olunca başlık sahibi kaybediyor, bu kadar çeşitli düşünceden, bu kadar farklı bakış açılarından mahrum kalıyor. Halbuki her farklı bakış açısını değerlendirse kendi karlı çıkcak haberi yok.a.s
suııtme gel gıcıklııgn kalmaz :jeyyar:
sensız olmazzzzzzzzz..yok anam yok hayatın içinden bölümünden sırf bu yüzden uzak duruyordum...dün yaptım bir cahillik gittim...gene gıcık ettiler beni...
bi daaa oraya gitmem:umursamaz:
Küsüm sana ben, gelmicem işde :umursamaz:
gelırsın gelırsınn
alıskanlık yaparım :jeyyar:
Tenin başka tene değmicekse eğer, sös verirsen gelerim.
Yoksa ı ıııhh :umursamaz:
gay konusuna bısı yazdım kapandı ıc camasırı konusunada yazdım beklıyom kım atlıycak dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kk hatunlarını anlamıyorum ya, geçen gün gay lar yüzünden birbirlerine girdiler, bugunde çamaşırı oğlan evi tarafından alınmayan gelin yüzünden birbirlerine girdilerkaydirigubbakcemile3
gay konusuna bısı yazdım kapandı ıc camasırı konusunada yazdım beklıyom kım atlıycak dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kk hatunlarını anlamıyorum ya, geçen gün gay lar yüzünden birbirlerine girdiler, bugunde çamaşırı oğlan evi tarafından alınmayan gelin yüzünden birbirlerine girdilerkaydirigubbakcemile3
100 kısıde gelse benı lınc edemez bu hakkı vermem onlara ıcımden gecenlerı soylemek lınc edılmek olmamalı kkda bu devır bıtmelıartık..o konuyu ilk açıldığı zamanlarda gördüm ama yazmadım:umursamaz:dün gece sana yetmemiş anlaşılankaydirigubbakcemile kıs linç edeceklerdi seni az kaldı:1shok: hala akıllanmadın mılaelaelaelaelae
kk hatunlarını anlamıyorum ya, geçen gün gay lar yüzünden birbirlerine girdiler, bugunde çamaşırı oğlan evi tarafından alınmayan gelin yüzünden birbirlerine girdilerkaydirigubbakcemile3