- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
Bir başından bir sonundan okuduğum için don mevzusunu pek anlayamadım ama geçen gün için dünya gaylar günü olabilme ihtimali hususunda şüphelerim var.CADIARZU
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir başından bir sonundan okuduğum için don mevzusunu pek anlayamadım ama geçen gün için dünya gaylar günü olabilme ihtimali hususunda şüphelerim var.CADIARZU
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
100 kısıde gelse benı lınc edemez bu hakkı vermem onlara ıcımden gecenlerı soylemek lınc edılmek olmamalı kkda bu devır bıtmelıartık..
hem benım koruyucu melegım var sen yane :)..
kımsenınde lınc ettıgını dusunmedım aslında cunku herkes ıcındekılerı dedı buda hoşuma gıttı aslında:)..
ayol bişi mi dedin gacı
Bütün günümü nerdeyse KK da geçiriyorum bu olan bitenlerden haberim yokkkkaydirigubbakcemile3
Şimdi ben kendime gıcık oldummmmmmm:umursamaz:
ayol bişi mi dedin gacı
haha bu gece nereyı ucurak sardusum de bakemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:helal:lepi: yürü be karcım alkisalkisalkis alkisalkisalkis kim tutar senii:sm_confused: arkandayım vereliniortakseni destekliyorum:1ninca:
dımı bıde senle kavga etmek ıstemıyom kesınlıkle der baslatır..hahaha yorum yapacaktımki zakkumundan alıntılanmış mesajı ve resmi görünce nutkum tutuldu resmen.:1shok:
Bu aralar bende "senin seviyene inemem" diyerek tartışmanın babasını yapıp seviyesi yerlerde sürünenler.
helal:lepi: yürü be karcım alkisalkisalkis alkisalkisalkis kim tutar senii:sm_confused: arkandayım vereliniortakseni destekliyorum:1ninca:
hahaha yorum yapacaktımki zakkumundan alıntılanmış mesajı ve resmi görünce nutkum tutuldu resmen.:1shok:
Bu aralar bende "senin seviyene inemem" diyerek tartışmanın babasını yapıp seviyesi yerlerde sürünenler.
onum arkamda badıgartalrım hazır hodrı meydan yane dıyonuz hee :roflol::roflol:karcım bende onundeyım yuru kocumm
kım tutar senı :roflol:
haha bu gece nereyı ucurak sardusum de bakemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
onum arkamda badıgartalrım hazır hodrı meydan yane dıyonuz hee :roflol::roflol:
her zaman kk da adalet var denılır hıc bı uye dıgerının hakkına saldıramaz denılırı ...
ya sardus sayende guluyom valla delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_confused:
kıs çok esprilisin :roflol: :roflol: :roflol:
merdıvenlerı yagladım cıkamazsın zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:"senin seviyene inemem çünkü sen yukardasın"lülülülülülü