Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

geyikhanede baskın var:1ninca: birileri ne bulduysa şikayet etmiş olmalı...elif içerde incelemede....
sıcılımız temız yawrımm bızene ..
hem baksana kızın bırı sevgılısı tarafından aldatılmıs ve konu acmıs affedım mı dıye :)..cok tanıdık geldıde hahahahah hadı gıdelım oraya sardusum ...

dün gece ile ilgisi var diye düşünüyom ...çünkü topikimizin değişik ziyaretçileri oldu malum topik kapandıktan sonra

yok canım 24 saat içinde 2 gerginlik yeter ..zaten özelimde yolunda değil ben gelmiim:umursamaz:

siteden her çıkışımda bir olay olmasına sinir oluyorum
bütün ekşınlar ben yokken olmaya başladı
yokluğumu kollayıp olay çıkartan gacılara gıcık oluyom :dilcikar::dilcikar:
şaka bi yane beni son günlerde kullanılan bir sözcük çok rahatsız etmeye başladı
oda zihniyet..!!!
insanlar her kızdıklarında bu sözcük ağızlarına alıyorlar
ben bu zihniyeti anlamıyorum zihniyete bak vs vs..
açık söyleyeyim bana bu zihniyet lafı hakaret gibi gelmeye başladı
yarın bigün biri bana zihniyet dese çökcem gırtlağına ne diyon la sen diyee :roflol::roflol:
artık kk da zihniyet sözcügünü kullanan herkeşe gıcıkım haberiniz ossunn :dilcikar:

senin ZİHNİYETİN:jeyyar: benim ZİHNİYETİME:jeyyar: terslaelaelaelaelae

senin ZİHNİYETİN:jeyyar: benim ZİHNİYETİME:jeyyar: terslaelaelaelaelae

uyhhh bütün karılar baa cehpe aldı mafoldumbenmafoldumben
üstüme gelip baa hakaret ediyler :roflol:
yöneticiler yetkililer lütfen bişi deyin şu tirbiyesizlere
ben size zihniyet diyom mu dedim mi hiççç :mymeka::mymeka:

her şeyi çok biliyormuş gibi kafasına göre yorum yapıp, sanki sizin hayatınızı sizle yaşıyormuş gibi yok o senin dediğin şu değil bu diye saçmalayana sinir oluyorum.o kendini fazlasıyla biliyor :)))

yarın bana vuran ellerine büber sürecema.s:jeyyar: belki yarından da erken:jeyyar:nereye kaçarsan kaç bulacam seni ve ellerine büberümü verecem:jeyyar:

:1shok: wwwooooooowdelikafadulden delikafadulden bana bu lafları dücek büberümü basarımdelikafadulden kendini pek kışkırtıcı gördüm:jeyyar:

asıl ben saa bascam o büberi ama deniyom deniyom olmuyo :roflol::roflol:

ne kaa pinti bi karıyım daa 20 kişiye vermemişim şakkıdı

kendini olmadığı meslek sahibi gösterenlere acaip gıccık oluyorum......özellikle bilimsel alandan gösterenlere....

yarın bana vuran ellerine büber sürecema.s:jeyyar: belki yarından da erken:jeyyar:nereye kaçarsan kaç bulacam seni ve ellerine büberümü verecem:jeyyar:

etme eyleme kıyma bu yafriye sarduş :gitme::gitme:
acı baaa
sen acımazsan kim acıcak benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…