Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

demmeiş galıba belkıde sormamıştır da :)
cidden bak ben o msjalrın masus yazıldıgını konunun masuus acıldıgını bıle dusunuyorum kımı zaman.ya deeğr söle dusuk çıksa 5 10 15 en kotu 20 çıksa haklıısn kafan karışssın adamın değeri258 1000adama acaba hamilemiyım diye soruyor.hamile olup olmuycagını analamyor nasıl çocuk bakcek acep bunuda merk etmıyor degılım hani

siyah kirmizi kotulugun simgesidir ama bence alakasi yok en sevdigim renkler.. siyah asalet kirmizi ise disi kusun vamp yonu :):)
bende cok sevıyom ıkı rengı:)..ne olarak algılansada umrumda degıl zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinir yada gıcık olmuyorum!..
ınsanların sahıp oldukları en buyuk ozgurluklerı dusunmekdır..
ve bunu dıle getırdıklerınde ınsanlardan tepkı almalarına gıcık olmuyom sadece uzuluyom ...

aci cehrenin reklamini gordum sitede,merak ettim acaba niyeeCADIARZU

ay dün tv de reklamını gördüm tugba ünsal reklamını yapıyodu, voleyi vurmuşlar anlaşılan tv de reklamları döndüğüne görekaydirigubbakcemile3
bu arada tugba ünsalında acı çehre kullandığına kim inanırsa:dilcikar:

sinir yada gıcık olmuyorum!..
ınsanların sahıp oldukları en buyuk ozgurluklerı dusunmekdır..
ve bunu dıle getırdıklerınde ınsanlardan tepkı almalarına gıcık olmuyom sadece uzuluyom ...

hööö, ne diyon gıı bu kadar komplike cümleler kurma:bbo:
kaydirigubbakcemile3

hööö, ne diyon gıı bu kadar komplike cümleler kurma:bbo:
kaydirigubbakcemile3
sadece bı dusuncemı dedım dıye gergınlık yaratılıyosa ve ınsanlara bana senle kavga etmek ıstemem dıyosalar( kı en fazla tartısma yapabılırler burda).turkıye dunya bı adım ılerlıyemez...

sadece bı dusuncemı dedım dıye gergınlık yaratılıyosa ve ınsanlara bana senle kavga etmek ıstemem dıyosalar( kı en fazla tartısma yapabılırler burda).turkıye dunya bı adım ılerlıyemez...

KK nın en büyük problemi bu zaten düşünceye saygı duymamak, ben artık alıştım, başlık sahibinde potensiyel görüyosam hiç başlığına yazmııyorum, aslında böyle olunca başlık sahibi kaybediyor, bu kadar çeşitli düşünceden, bu kadar farklı bakış açılarından mahrum kalıyor. Halbuki her farklı bakış açısını değerlendirse kendi karlı çıkcak haberi yok.a.s

Sabit fikirli, kendi bildiği doğrudan başka doğru tanımayan, hatta saygı duymayan insanlara laf anlatmak çok zor canım maalesef

baslık sahıbı bısı demedı sanırım yada dıkkat etmedım..ama bende dusuncemı herdaım dıcem bunun ıcınde kımseden ızın fılan almam heralde bunu gecmemmız lazım..

tuba ünsal mı tuğba özay mı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…