:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o yuzden fazla konusmaaa
testı yapan ve sonucu alır ıken doktor dememısmı hamılesın acepyerimseniben
"Gıcık Daire Başkanı" olarak bu topikte beklicem işte:umursamaz: ..gelmicem geyikhaneye....:umursamaz: gıccık oldum hepicenize :umursamaz:
benım bıldıgım google otomatık atıyo reklamı kk ya
kkk ıle alakalı degıl
bende cok sevıyom ıkı rengı:)..ne olarak algılansada umrumda degıl zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3siyah kirmizi kotulugun simgesidir ama bence alakasi yok en sevdigim renkler.. siyah asalet kirmizi ise disi kusun vamp yonu :):)
aci cehrenin reklamini gordum sitede,merak ettim acaba niyeeCADIARZU
sinir yada gıcık olmuyorum!..
ınsanların sahıp oldukları en buyuk ozgurluklerı dusunmekdır..
ve bunu dıle getırdıklerınde ınsanlardan tepkı almalarına gıcık olmuyom sadece uzuluyom ...
"Gıcık Daire Başkanı" olarak bu topikte beklicem işte:umursamaz: ..gelmicem geyikhaneye....:umursamaz: gıccık oldum hepicenize :umursamaz:
sadece bı dusuncemı dedım dıye gergınlık yaratılıyosa ve ınsanlara bana senle kavga etmek ıstemem dıyosalar( kı en fazla tartısma yapabılırler burda).turkıye dunya bı adım ılerlıyemez...hööö, ne diyon gıı bu kadar komplike cümleler kurma:bbo:
kaydirigubbakcemile3
sadece bı dusuncemı dedım dıye gergınlık yaratılıyosa ve ınsanlara bana senle kavga etmek ıstemem dıyosalar( kı en fazla tartısma yapabılırler burda).turkıye dunya bı adım ılerlıyemez...
KK nın en büyük problemi bu zaten düşünceye saygı duymamak, ben artık alıştım, başlık sahibinde potensiyel görüyosam hiç başlığına yazmııyorum, aslında böyle olunca başlık sahibi kaybediyor, bu kadar çeşitli düşünceden, bu kadar farklı bakış açılarından mahrum kalıyor. Halbuki her farklı bakış açısını değerlendirse kendi karlı çıkcak haberi yok.a.s
kar bende sana gıcık oluyorum
napcaz şimdi seni:)
Ben de sana oluyorum :1closedeyes: :dilcikar:
laelaelaelaelae
ben topunuza gıcığım lakaydirigubbakcemile3
baslık sahıbı bısı demedı sanırım yada dıkkat etmedım..ama bende dusuncemı herdaım dıcem bunun ıcınde kımseden ızın fılan almam heralde bunu gecmemmız lazım..KK nın en büyük problemi bu zaten düşünceye saygı duymamak, ben artık alıştım, başlık sahibinde potensiyel görüyosam hiç başlığına yazmııyorum, aslında böyle olunca başlık sahibi kaybediyor, bu kadar çeşitli düşünceden, bu kadar farklı bakış açılarından mahrum kalıyor. Halbuki her farklı bakış açısını değerlendirse kendi karlı çıkcak haberi yok.a.s
ay dün tv de reklamını gördüm tugba ünsal reklamını yapıyodu, voleyi vurmuşlar anlaşılan tv de reklamları döndüğüne görekaydirigubbakcemile3
bu arada tugba ünsalında acı çehre kullandığına kim inanırsa:dilcikar: